Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Α. Zika & the Creeps live στο Σταυρό του Νότου

Α. Zika & the Creeps live στο Σταυρό του Νότου

Η Αγγελική Ζήκα μετά από 3 χρόνια απουσίας από τις μουσικές σκηνές της Αθήνας και την πρόσφατη συμμετοχή της στο TheVoice, μας ξανασυστήνεται με την καινούργια της μπάντα Α. Zika & the Creeps.


Ένα ακουστικό σχήμα που αποτελείται από τους:
Θάνο Σταυριδη- ακκορντεόν
Νίκο Γκιόλα- κιθάρα
Άγγελο Παπαδάτο- κοντραμπάσο
Αλέξη Κώστα- κρουστά


Ένα σχήμα με ιδιαίτερο ηχόχρωμα και επιρροές από latin, swing αλλά όμως και  κλασσικά όπως και καινούργια ελληνικά τραγούδια που διασκευάζουν πάντα με τον δικό τους τρόπο.


Ένα πρόγραμμα γεμάτο μουσικές, που θα μας κανει να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε μαζί τους.


Οι “Α. Zika & the Creeps” θα έχουν εκλεκτούς καλεσμένους –φίλους από το «TheVoice» τον Πάνο Βιντζηλαίο και τον Στέλιο Μαγαλιό που θα συμπληρώσουν  “δυνατα” την μουσική τους παρέα! Πέρα όμως από τους επίσημους καλεσμένους, η βραδιά προβλέπεται γεμάτη εκπλήξεις…


Με διάθεση «πάρτυ» λοιπόν σας περιμένουν στο χρόνια τώρα αγαπημένο στέκι, στο Σταυρό του Νότου Club την Τετάρτη 28 Μαϊου.

Σχετικές ειδήσεις
Αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο στο Σταυρό του Νότου
25.01.2017 14:25
“Στο Φαλιμέντο Του Κόσμου”, μια παράσταση βασισμένη σε κείμενα μουσικές και τραγούδια του Νικόλα Άσιμου, από την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου για 4 Πέμπτες στο Σταυρό του Νότου Club.
Η Σαββέρια Μαργιολά live στο Σταυρό του Νότου
05.12.2016 14:42
Η Σαββέρια Μαργιολά συνεχίζει τις ζωντανές της εμφανίσεις μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του τρίτου της προσωπικού album με τίτλο «Ερωτογραφία», την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στον Σταυρό του Νότου Club.
Εκτός εαυτών: Ελάτε...θα παίξουμε στο Σταυρό του Νότου plus!
20.05.2016 10:37
Μετά από 5 χρόνια απουσίας, ο Αντώνης Παναγιωτουνάκος, η Σοφία Τσέρου, και ο καλεσμένος τους Mr. Bachata, σε μια… ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΩΝ - Los Mafiosos μουσική παράσταση χωρίς φραγμούς και όρια, με τίτλο «Ελάτε...θα παίξουμε!», στο Σταυρό του Νότου.
Δραμαμίνη και special guests live στο Σταυρό του Νότου
26.04.2016 12:52
Το συγκρότημα Δραμαμίνη θα βρεθεί στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου την Παρασκευή 13 Μαΐου παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους: τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τον George Gaudy!
Οι Gadjo Dilo για δύο live στο Σταυρό του Νότου Plus
06.04.2016 13:10

Οι Gadjo Dilo για δύο παραστάσεις στον Σταυρό του Νότου Plus. Σάββατο 16 και 23 Απριλίου οι τρελοί μπαλαμοί μας φέρνουν μνήμες και αρώματα του τόπου μας μέσα στο πολύχρωμο σύμπαν της gypsy jazz, την πρωτότυπη μουσική φόρμα που οι ίδιοι ονομάζουν "Manouche De Grec".