Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Poster Bikeart.gr Exhibition Vol. 3 στο Ρομάντσο

Poster Bikeart.gr Exhibition Vol. 3 στο Ρομάντσο

Η bikeart.gr και η Urban Act διοργανώνουν το τρίτο ετήσιο Poster Bikeart Exhibition στο Ρομάντσο από 23 - 25 Μαΐου, σε μια προσπάθεια να στηρίξουν δράσεις για το ποδήλατο και το πρόγραμμα Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια.


Συμμετέχουν 25 καλλιτέχνες με νέα έργα τους και 5 καλλιτέχνες από την Poster Bikeart Θεσσαλονίκης, πάντα από το χώρο της street art, του graphic design και του tattoo.


Τα εικαστικά έργα έχουν θέμα το ποδήλατο και τυπώνονται για κάθε καλλιτέχνη σε 5 αντίτυπα. Υπογράφονται και αριθμημένα συμμετέχουν στην έκθεση όπου και πωλούνται στη συμβολική τιμή των 15 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν για την δημιουργία τοιχογραφιών σε σχολεία της Αθήνας (πρόγραμμα Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια).


Παράλληλα με την έκθεση θα προβληθούν ταινίες με ποδηλατικό περιεχόμενο, θα φιλοξενηθεί μια ιδιαίτερη έκθεση συλλεκτικών ποδηλατικών βιβλίων και περιοδικών, μια έκθεση κλασικού ποδηλάτου και θα γίνουν κληρώσεις με ποδηλατικές εκπλήξεις όπως κάθε χρόνο.


Συμμετέχουν οι: Antios, Cacaorocks, Kez, Live2, Nade, Nastwo, Poster, Pupet, Same84, StupidGreg, Taxis, Yoker, Wd, Corn Studio, Koen, Tomek, Σώτος Αναγνώστου, Κώστας Κυριακάκης, Πέτρος Μπαλούμπασης, Γιάννης Μπαρδάκος, Γιάννης Πέτρου, Στέφανος Σκουρβουλάκης, Λίνα Σπανού, Ντανιέλα Σταματιάδη, Νεκτάριος Σταματόπουλος, Φωτεινή Στεφανίδη, Χριστίνα Τσέβη, Μιχάλης Κουντούρης και Θανάσης Ψαρρός.

http://bikeart.gr/
http://urbanact.gr/

Σχετικές ειδήσεις
Μπιενάλε της Αθήνας OMONOIA: Δράσεις Σεπτεμβρίου 2016
19.09.2016 10:46
Η Μπιενάλε της Αθήνας OMONOIA συνεχίζει με τις δράσεις του Σεπτεμβρίου. Καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό βάζουν ξανά την Ομόνοια στο επίκεντρο και βρίσκουν νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με τον κόσμο της Αθήνας, έχοντας ως σημεία αναφοράς το Μπάγκειον και το χώρο απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά, που παραχωρήθηκε από το Δήμο στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης της Μπιενάλε με το Δήμο Αθηναίων.
Ελάχιστη Προσπάθεια: ομαδική έκθεση στο Χώρο Τέχνης Ηώς
05.07.2016 16:51
Ο Ηώς Χώρος Τέχνης εγκαινιάζει την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 την ομαδική έκθεση με τίτλο Ελάχιστη Προσπάθεια.
Creative Photography: έκθεση φωτογραφίας από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο Ρομάντσο
06.06.2016 12:51
Για μια ακόμα χρονιά, οι νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες του τομέα Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αναμένεται να κερδίσουν τις εντυπώσεις  στην έκθεση φωτογραφίας, που διοργανώνεται προς τιμήν τους στο Πολιτιστικό Κέντρο ”Romantso”.
Filmink Project, από το ΙΝΚ Project.Exhibition στο metamatic:taf
12.05.2016 11:39
Το metamatic:taf εγκαινιάζει το FILMINK Project σε διοργάνωση του ΙΝΚ Project.Exhibition τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2016.
CGS Visual Arts Exhibition 2016 στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα
30.03.2016 15:34
Οι τελειόφοιτοι μαθητές του International Baccalaureate Diploma Programme των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα - Γείτονα και οι καθηγητές Κωνσταντίνος Παπαδούκας και Μαρία Ζαχαριάδου, μας προσκαλούν στα εγκαίνια της έκθεσης CGS Visual Arts Exhibition 2016, στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα, την Κυριακή 3 Απριλίου 2016.