Η bikeart.gr και η Urban Act διοργανώνουν το τρίτο ετήσιο Poster Bikeart Exhibition στο Ρομάντσο από 23 – 25 Μαΐου, σε μια προσπάθεια να στηρίξουν δράσεις για το ποδήλατο και το πρόγραμμα Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια.

Συμμετέχουν 25 καλλιτέχνες με νέα έργα τους και 5 καλλιτέχνες από την Poster Bikeart Θεσσαλονίκης, πάντα από το χώρο της street art, του graphic design και του tattoo.

Τα εικαστικά έργα έχουν θέμα το ποδήλατο και τυπώνονται για κάθε καλλιτέχνη σε 5 αντίτυπα. Υπογράφονται και αριθμημένα συμμετέχουν στην έκθεση όπου και πωλούνται στη συμβολική τιμή των 15 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν για την δημιουργία τοιχογραφιών σε σχολεία της Αθήνας (πρόγραμμα Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια).

Παράλληλα με την έκθεση θα προβληθούν ταινίες με ποδηλατικό περιεχόμενο, θα φιλοξενηθεί μια ιδιαίτερη έκθεση συλλεκτικών ποδηλατικών βιβλίων και περιοδικών, μια έκθεση κλασικού ποδηλάτου και θα γίνουν κληρώσεις με ποδηλατικές εκπλήξεις όπως κάθε χρόνο.

Συμμετέχουν οι: Antios, Cacaorocks, Kez, Live2, Nade, Nastwo, Poster, Pupet, Same84, StupidGreg, Taxis, Yoker, Wd, Corn Studio, Koen, Tomek, Σώτος Αναγνώστου, Κώστας Κυριακάκης, Πέτρος Μπαλούμπασης, Γιάννης Μπαρδάκος, Γιάννης Πέτρου, Στέφανος Σκουρβουλάκης, Λίνα Σπανού, Ντανιέλα Σταματιάδη, Νεκτάριος Σταματόπουλος, Φωτεινή Στεφανίδη, Χριστίνα Τσέβη, Μιχάλης Κουντούρης και Θανάσης Ψαρρός.

http://bikeart.gr/
http://urbanact.gr/