Η Ευδοκία Ράπτη παουσιάζει στο Half Note Jazz Club τη μουσική παράσταση Νότες στο Φως, την Πέμπτη 22 Μαϊου 2014.
 

Στόχος της παράστασης είναι να μας ταξιδέψει μουσικά από το σήμερα στο μακρινό χθες, μέσα από διασκευές ξένου και ελληνικού ρεπερτορίου.

Η μουσική επιμέλεια ανήκει στους τρεις μουσικούς που πλαισιώνουν και την παράσταση και είναι ο Σταύρος Κωστής στη κιθάρα, ο Κωνσταντίνος Σπυράτος στα κρουστά και ο Μάριος Δημητρόπουλος στα πλήκτρα.

Δε θα μπορούσαν βέβαια να παραληφθούν και επιλογές από την προσωπική δισκογραφία της Ευδοκίας Ράπτη.

Θα έχουμε λοιπόν την ευκαιρία να απολαύσουμε τραγούδια από το “project eponymoys by nikos terzis” και το τελευταίο cd single “φως μου” σε στίχους Στέφανου Δημοσθένους και μουσική Γιάννη Φατούρου, σε μια πιο ακουστική εκδοχή.

Σκηνοθετική και σκηνογραφική επιμέλεια: Βασίλης Σουλτανάς

Η Ευδοκία Ράπτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γέρακα Αττικής, με καταγωγή ένα μικρό ορεινό χωριό της Αιτωλοακαρνανίας. Η αγάπη για την μουσική και η ανάγκη της να εκφράζει το συναίσθημα της μέσα από το τραγούδι, εκδηλώθηκε από όταν ήταν ακόμα πολύ μικρή, γεγονός καθόλου τυχαίο, αφού και για τους γονείς της η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους.
Σε ηλικία 17 ετών δημιούργησε το πρώτο της συγκρότημα και παράλληλα ξεκίνησε μαθήματα μουσικής και φωνητικής. Με μια πορεία από το λαϊκό και το παραδοσιακό μέχρι τη ροκ και τη τζαζ μουσική, έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερη ερμηνευτική ταυτότητα που τη χαρακτηρίζει. Χωρίς μεγάλες συνεργασίες με διάσημους καλλιτέχνες, έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κοινού, με την απλότητα, την αμεσότητα και κυρίως την ιδιαίτερη ερμηνεία της.

Το Project Eponymous ήταν η πρώτη της προσωπική δουλειά και ακολούθησε στο τέλος του 2013 το cd single “Φως μου”

Official Website: http://www.evdokiarapti.gr/
YouTube: https://www.youtube.com/user/evdokiarapti
Facebook: https://www.facebook.com/evdokia.rapti