Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Η Ευδοκία Ράπτη στο Half Note

Η Ευδοκία Ράπτη στο Half Note

Η Ευδοκία Ράπτη παουσιάζει στο Half Note Jazz Club τη μουσική παράσταση Νότες στο Φως, την Πέμπτη 22 Μαϊου 2014.
 

Στόχος της παράστασης είναι να μας ταξιδέψει μουσικά από το σήμερα στο μακρινό χθες, μέσα από διασκευές ξένου και ελληνικού ρεπερτορίου.


Η μουσική επιμέλεια ανήκει στους τρεις μουσικούς που πλαισιώνουν και την παράσταση και είναι ο Σταύρος Κωστής στη κιθάρα, ο Κωνσταντίνος Σπυράτος στα κρουστά και ο Μάριος Δημητρόπουλος στα πλήκτρα.

Δε θα μπορούσαν βέβαια να παραληφθούν και επιλογές από την προσωπική δισκογραφία της Ευδοκίας Ράπτη.


Θα έχουμε λοιπόν την ευκαιρία να απολαύσουμε τραγούδια από το "project eponymoys by nikos terzis" και το τελευταίο cd single "φως μου" σε στίχους Στέφανου Δημοσθένους και μουσική Γιάννη Φατούρου, σε μια πιο ακουστική εκδοχή.

Σκηνοθετική και σκηνογραφική επιμέλεια: Βασίλης Σουλτανάς


Η Ευδοκία Ράπτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γέρακα Αττικής, με καταγωγή ένα μικρό ορεινό χωριό της Αιτωλοακαρνανίας. Η αγάπη για την μουσική και η ανάγκη της να εκφράζει το συναίσθημα της μέσα από το τραγούδι, εκδηλώθηκε από όταν ήταν ακόμα πολύ μικρή, γεγονός καθόλου τυχαίο, αφού και για τους γονείς της η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους.
Σε ηλικία 17 ετών δημιούργησε το πρώτο της συγκρότημα και παράλληλα ξεκίνησε μαθήματα μουσικής και φωνητικής. Με μια πορεία από το λαϊκό και το παραδοσιακό μέχρι τη ροκ και τη τζαζ μουσική, έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερη ερμηνευτική ταυτότητα που τη χαρακτηρίζει. Χωρίς μεγάλες συνεργασίες με διάσημους καλλιτέχνες , έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κοινού, με την απλότητα, την αμεσότητα και κυρίως την ιδιαίτερη ερμηνεία της.

Το Project Eponymous ήταν η πρώτη της προσωπική δουλειά και ακολούθησε στο τέλος του 2013 το cd single "Φως μου"

Official Website: http://www.evdokiarapti.gr/
YouTube: https://www.youtube.com/user/evdokiarapti
Facebook: https://www.facebook.com/evdokia.rapti

Σχετικές ειδήσεις
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων παρουσιάζει το «χρώμα της αγάπης» στο Half Note
29.11.2016 13:40
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων έρχεται για πρώτη φορά στο Half Note για να μας παρασύρει στην μαγεία των λυρικών μελωδιών και των ιστοριών του.
Nikolas Anadolis Trio live στο Half Note
13.10.2016 16:16
Ο Νικόλας Αναδολής, ένας από τους κορυφαίους τζαζ πιανίστες της νεότερης γενιάς με απήχηση σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται με το τρίο του στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Το Half Note πάει παραλία!
11.05.2016 15:37
Αυτό το καλοκαίρι το Half Note αλλάζει τη νυχτερινή διασκέδαση στήνοντας τη σκηνή του ακριβώς δίπλα στο κύμα, στην κοντινή και εύκολα προσβάσιμη παραλία Γλυφάδας, στο Sirocco’s Club.
Η 7η Σφραγίδα από τον Βασίλη Τσαμπρόπουλο και τη Νεκταρία Καραντζή στο Half Note
05.04.2016 11:47
Οι επτά σφραγίδες της Αποκάλυψης «ανοίγουν» με τη μουσική του Βασίλη Τσαμπρόπουλου και τη φωνή της Νεκταρίας Καραντζή, στη σκηνή του Half Note, την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Απριλίου.
20 Anos Brasil: Miranda Verouli & Friends live στο Half Note
23.03.2016 11:53
Στις 30 Μαρτίου 2016, η Μιράντα Βερούλη θα γιορτάσει στο Half Note τα 20 χρόνια ενασχόλησης με τη βραζιλιάνικη μουσική, προσκαλώντας στη σκηνή φίλους και συνεργάτες, σε μια επετειακή βραδιά με διάθεση party!