Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Ο Leon live στο στο café του Νομισματικού Μουσείου

Ο Leon live στο στο café του Νομισματικού Μουσείου

Λίγο μετά την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του με τίτλο “Global”, ο Leon εμφανίζεται σε μία απο τις πιο ωραίες open air σκηνές της πόλης, στον κήπο του Νομισματικου Μουσείου, μαζί με την μπάντα του, και δίνει επί της ουσίας το πρώτο καλοκαιρινό live του!


Την Πέμπτη, 15 Μαΐου, οι Leon of Athens, θα παρουσιάσουν στον υπέροχο κήπο του Νομισματικού Μουσείου όλα τα νέα κομμάτια του “Global”. Τραγούδια που έχουν τις ρίζες τους στην indie rock και pop μουσική , ενώ παράλληλα αντλούν στοιχεία από την ηλεκτρονική, τη folk και τη μεσογειακή μουσική.


Το “Global” ηχογραφήθηκε στα τέλη του ’13 στα Tarbox studios του Dave Fridmann (MGMT, Flaming lips) και την παραγωγή του υπογράφει ο Tony Doogan (Belle and Sebastian, Mogwai).


Από το album έχουν ήδη ξεχωρίσει τρία singles, το “Lifeline”, το ομώνυμο “Global” και το “Baby Asteroid” του οποίου μόλις παρουσιάστηκε το video clip σε σκηνοθεσία Γιώργου Λάνθιμου. Δίπλα σε αυτά θα ακούσουμε γνωστά τραγούδια από τον πρώτο του δίσκο, τα αγαπημένα “Children of Tomorrow”, “Someday”, “All Rise” και “Letters To My Father’’ καθώς και διασκευές τραγουδιών τα οποία ενέπνευσαν τον Leon και τη μπάντα του.


Στη συναυλία θα είναι διαθέσιμος περιορισμένος αριθμός του δίσκου “Global” ο οποίος κυκλοφορεί από την Mimosa’s Dream Records.


Παίζουν οι:
Λέων Βερέμης: φωνή , ukulele, κιθάρα, πλήκτρα
Νεφέλη Λιούτα: φωνητικά, βιολί , πλήκτρα, κρουστά
Στέλιος Προβής: κιθάρα,κρουστά,φωνητικά
Άγγελος Αιβάζης: κιθάρα, πλήκτρα, φωνητικά
Τζίμ Σταρίδας: τρομπόνι, κρουστά, ακκορντεόν
Θεοδωρής Βρανάς: drums, programming
Κώνσταντίνος Βαβούσης: μπάσο , φωνητικά
Νίκος Γκουντινάκης: ήχος
Μελίνα Ζερβάκη: φώτα

www.leonofathens.com
www.facebook.com/leonofathens

Σχετικές ειδήσεις
Οι Stratum3 στο café του Νομισματικού Μουσείου
20.01.2017 12:58
Οι Stratum3 θα εμφανιστούν στο café του Νομισματικού Μουσείου για ένα live την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017, στις 9 μ.μ.
Οι Dilemma live στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου
27.12.2016 12:16
Οι DILEMMA εμφανίζονται στο café του Νομισματικού Μουσείου και παρουσιάζουν ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα, με μουσικές και κάλαντα, συμβάλλοντας ενεργά στην γιορτινή ατμόσφαιρα της ημέρας.
Η Belice live στο café του Νομισματικού Μουσείου
18.05.2016 13:40
Η τραγουδοποιός Belice, με την εκφραστική, λυρικών αποχρώσεων και αέρινη φωνή της έρχεται την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 στο café του Νομισματικού Μουσείου να μας ταξιδέψει μαζί με τρείς εξαιρετικούς μουσικούς.
Το ΤΚ Trio live στο Café του Νομισματικού Μουσείου
10.05.2016 13:35
Το ΤΚ Trio έρχεται live στο Café του Νομισματικού Μουσείου την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016, στις 21.00.
Κυριακή Βιδάλη Organ Trio live στο Café του Νομισματικού Μουσείου
09.03.2016 15:43
Η ανερχόμενη κιθαρίστρια της jazz, Κυριακή Βιδάλη μαζί με δύο νέους μουσικούς, τον Γιώργο Μουτάφη στο οrgan και τον Βαγγέλη Κοτζάμπαση στα τύμπανα, επιστρέφει την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016 στο café του Νομισματικού Μουσείου.