Ο DJ Shadow είναι ένας από τους παραγωγούς και DJs που άλλαξαν την ηλεκτρονική μουσική, ενώ παράλληλα ηγήθηκε της trip hop έκρηξης στα μέσα της δεκαετίας του 90, δίνοντας ανεπανάληπτα  shows σε όλο τον κόσμο. Την Κυριακή 8 Ιουνίου ο DJ Shadow θα βρίσκεται στο Stage Volume 1, χαρίζοντας μας μια ξεχωριστή βραδιά.

 
Ο πολύ σπουδαίος παραγωγός έχει αγαπηθεί παγκοσμίως όσο λίγοι καλλιτέχνες του hip hop/trip hop και το live του στο Stage Volume 1 φαντάζει ιδανική ευκαιρία για όσους θέλουν να τον απολαύσουν επί σκηνής.

Ο Καλιφορνέζος μουσικός το 1996 με το ντεμπούτο άλμπουμ του «Endtroducing» άλλαξε μία για πάντα την ιστορία της μουσικής ηχογραφώντας το πρώτο album στην ιστορία αυτής αποκλειστικά με samples!

Έκτοτε, ο Shadow παραμένει ένας από τους πλέον περιζήτητους DJs παγκοσμίως, με πιστό και φανατικό κοινό στην Ελλάδα που τον ακολουθεί σε κάθε του εμφάνιση. Jazz, funk, ψυχεδέλεια, σε μια μοναδική συνύπαρξη εν μέσω visual effects και παραμορφωμένων ήχων.
 

Την Κυριακή 8 Ιουνίου στο Stage Volume 1 ο άνθρωπος που μας έκανε να ακούμε διαφορετικά την ηλεκτρονική μουσική έρχεται στην χώρα μας για ένα αξέχαστο show.

DJ Shadow on decks!
Prepare yourselves!