Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μιχάλης Παούρης συναντά τον Γεράσιμο Ανδρεάτο στο Πέραν

Ο Μιχάλης Παούρης συναντά τον Γεράσιμο Ανδρεάτο στο Πέραν

Την Τετάρτη 14 Μαΐου στις 22:30 στο Πέραν ο Μιχάλης Παούρης θα συναντήσει επί σκηνής τον Γεράσιμο Ανδρέατο.


Ο Μιχάλης Παούρης ξεκίνησε να παίζει μπουζούκι από τα 8 του χρόνια και από τα 10 ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία. Μια πορεία με μεγάλες συνεργασίες και εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως με τον διεθνούς φήμης Al Di Meola και τους Rosenberg Trio.


Συνεχίζοντας αυτό που ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές, έχει ετοιμάσει για το Πέραν μια μοναδική μουσική παράσταση για το κοινό που αναζητά στα μουσικά του ακούσματα κάτι διαφορετικό από το όργανο που ξέρει και αγαπά όσο κανένα άλλο στην Ελλάδα, το μπουζούκι.


Καλεσμένος του σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά ο μοναδικός Γεράσιμος Ανδρεάτος που με τη λαϊκή φωνή του έχει χαράξει μια εξαιρετική πορεία στο λαϊκό τραγούδι.


Θα ‘Συναντηθούν’ για μια μοναδική βραδιά στη σκηνή του Πέραν. Όχι μόνο γνωστά κομμάτια του Γεράσιμου Ανδρεάτου και συνθέσεις του Μιχάλη Παούρη αλλά και κομμάτια από τη ρεμπέτικη, την έντεχνη και τη λαϊκή μουσική σκηνή διασκευασμένα και ερμηνευμένα σε jazz ήχους από την οπτική και ενορχήστρωση του Μιχάλη Παούρη.


Τον Μιχάλη Παούρη πλαισιώνει τριμελής ορχήστρα από εξαιρετικούς δεξιοτέχνες μουσικούς που μοιράζονται το ίδιο όραμα και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από την ερμηνεία τους.

Στο πιάνο ο Αλέξανδρος Παλαβιτσίνης, στο μπάσο ο Γιώργος Πολίτης και στα κρουστά ο Αλέξανδρος Κούρος.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σοφία Παπάζογλου live στην Θεσσαλονίκη
20.12.2016 16:07
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σοφία Παπάζογλου συναντιούνται φέτος το χειμώνα επί σκηνής και παρουσιάζουν ένα λαϊκό πρόγραμμα με δυνατές και αυθεντικές ερμηνείες στην Βεντέτα της Θεσσαλονίκης.
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο Βεντέτα live stage
14.10.2016 11:41
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, μετά την καλοκαιρινή του περιοδεία σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και την sold out - συναυλία του, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό για τον χειμώνα που έρχεται σε μουσικές σκηνές της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
18.05.2016 17:11
Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γεράσιμος Ανδρεάτος που έχει ξεχωρίσει στο χώρο τόσο για την υπέροχη φωνή του και τις επιλογές των τραγουδιών του όσο και για το ήθος του, έρχεται στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την Τρίτη 5 Ιουλίου για μια μοναδική συναυλία – γιορτή με τους αγαπημένους του φίλους!
2016 μουσικές στιγμές στον Άγιο Παύλο με τους Γιώργο Γουμενάκη & Γεράσιμο Χοϊδά
06.05.2016 15:08
O μαντολινίστας Γιώργος Γουμενάκης και ο τσεμπαλίστας Γεράσιμος Χοϊδάς, μας προσκαλούν την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016 στην Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου σε μια μαγευτική διαδρομή με οδηγούς ιστορικά όργανα εποχής.
Δεν υπάρχει κράτος madame, με τους Παντελή Αμπαζή και Γεράσιμο Γεννατά στον Ιανό
29.02.2016 13:03
Ο Παντελής Αμπαζής, παρέα με τον Γεράσιμο Γεννατά και το συγκρότημα «Ανωτάτη Ζαμπετική» με τους Σωτήρη Σινάνη & Μάριο Καράντζιο (μπουζούκι), έρχονται στην μουσική σκηνή του ΙΑΝΟΥ, στις 5 Μαρτίου 2016.