Την Τετάρτη 14 Μαΐου στις 22:30 στο Πέραν ο Μιχάλης Παούρης θα συναντήσει επί σκηνής τον Γεράσιμο Ανδρέατο.

Ο Μιχάλης Παούρης ξεκίνησε να παίζει μπουζούκι από τα 8 του χρόνια και από τα 10 ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία. Μια πορεία με μεγάλες συνεργασίες και εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως με τον διεθνούς φήμης Al Di Meola και τους Rosenberg Trio.

Συνεχίζοντας αυτό που ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές, έχει ετοιμάσει για το Πέραν μια μοναδική μουσική παράσταση για το κοινό που αναζητά στα μουσικά του ακούσματα κάτι διαφορετικό από το όργανο που ξέρει και αγαπά όσο κανένα άλλο στην Ελλάδα, το μπουζούκι.

Καλεσμένος του σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά ο μοναδικός Γεράσιμος Ανδρεάτος που με τη λαϊκή φωνή του έχει χαράξει μια εξαιρετική πορεία στο λαϊκό τραγούδι.

Θα ‘Συναντηθούν’ για μια μοναδική βραδιά στη σκηνή του Πέραν. Όχι μόνο γνωστά κομμάτια του Γεράσιμου Ανδρεάτου και συνθέσεις του Μιχάλη Παούρη αλλά και κομμάτια από τη ρεμπέτικη, την έντεχνη και τη λαϊκή μουσική σκηνή διασκευασμένα και ερμηνευμένα σε jazz ήχους από την οπτική και ενορχήστρωση του Μιχάλη Παούρη.

Τον Μιχάλη Παούρη πλαισιώνει τριμελής ορχήστρα από εξαιρετικούς δεξιοτέχνες μουσικούς που μοιράζονται το ίδιο όραμα και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από την ερμηνεία τους.

Στο πιάνο ο Αλέξανδρος Παλαβιτσίνης, στο μπάσο ο Γιώργος Πολίτης και στα κρουστά ο Αλέξανδρος Κούρος.