Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο με την Έφη Ράτσου στο Θέατρο Αυλαία

Μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο με την Έφη Ράτσου στο Θέατρο Αυλαία

H συνθέτις και πιανίστρια Έφη Ράτσου παρουσιάζει ζωντανά την δισκογραφική της δουλειά “TWINS” σε δυο μουσικές παραστάσεις στο Θέατρο Αυλαία, την Τετάρτη 21 και την Πέμπτη 22 Μαΐου 2014, στις 21.00.


Το δίωρο πρόγραμμα των παραστάσεων αποτελείται από ορχηστρικές συνθέσεις της Έφης Ράτσου γραμμένες για θεατρικές παραστάσεις και ταινίες μικρού μήκους. Ένα μουσικό οδοιπορικό αποτελούμενο από μελωδίες και χρώματα που έντυσαν εικόνες, ιδέες και κίνηση άλλες φορές ακολουθώντας πιστά το οπτικό μέρος, και άλλες λειτουργώντας αυτόνομα μέσα σε πλήρη ελευθερία. Η Έφη Ράτσου ανεβαίνει στη σκηνή  και μας παρασύρει σε ένα μουσικό ταξίδι μαζί με το ensemble της, το οποίο αποτελείται από πλέον καταξιωμένους μουσικούς.


Έφη Ράτσου: πιάνο
Κώστας Καμπάνταης: βιολί
Κυριάκος Γκουβέντας: βιολί
Ορέστης Πρεφτίτσης: βιόλα
Χρήστος Κυπαρίσσης: βιολοντσέλο
Δημήτρης Γκουμπερίτσης: κοντραμπάσο
Γιάννης Πετρόπουλος: κιθάρα
Γιώργος Πετκάρης: σοπράνο σαξόφωνο
Κυριάκος Χατζόπουλος Ηχοληψία/φωτισμοί,
Δημήτρης Αδάμ Visuals/video

Σχετικές ειδήσεις
25.11.2016 11:12
"Οι 12 Ένορκοι (12 Angry Men)"είναι η 2η κατά σειρά δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Περού. Μετά το album "Δύο Κόσμοι" (2014) και την διασκευή στο "Απόψε φίλα με" του Μανώλη Χιώτη ο Γιώργος Περού παρουσιάζει ένα νέο, ιδιαίτερο album με την μουσική και τα τραγούδια που έγραψε για την ομώνυμη θεατρική παράσταση που συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της για 3η χρονιά στο θέατρο Αλκμήνη.
19.10.2016 09:41
Ο συνθέτης Γιώργος Καγιαλίκος τρία χρόνια μετά τα «Εννέα κρυμμένα τραγούδια», παρουσιάζει τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο «Φυγή» από τον Μετρονόμο.
«ΕΥΘΕΩΣ»: H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου
08.08.2016 09:46
H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου έχει τίτλο «ΕΥΘΕΩΣ» κυκλοφορεί από την MLK και ταξιδεύει από το χθες στο σήμερα μέσα από τα συναισθήματα της μουσικής. Περιλαμβάνει τραγούδια απλά καθημερινά, με έντονο το ελληνικό στοιχείο, έντεχνο λαϊκό, και με κάποιες πινελιές παραδοσιακές.
Ποιητές με hangover: Ο Αντώνης Σουσάμογλου ζωντανά στον Ιανό
02.06.2016 10:45
Ο Αντώνης Σουσάμογλου παρουσιάζει την νέα του δισκογραφική δουλειά Ποιητές με hangover και προσκαλεί το κοινό στην μουσική σκηνή του ΙΑΝΟΥ στις 13 Ιουνίου 2016 σε μια ατμοσφαιρική μουσική παράσταση.
Ο Νίκος Βενετάκης ζωντανά στο Γυάλινο – Up Stage
09.05.2016 11:41
Με την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, «Άγνωστη Πορεία» ο Νίκος Βενετάκης, ο νέος Κρητικός τραγουδιστής και λαουτιέρης, που αυτοαποκαλείται "διασκεδαστής", ξεκινά την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 από το Γυάλινο –Up Stage να μας συστήνεται και να ζητά μια θέση στις καρδιές μας.