Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ένας τρελλός: με τον Αλικιβιάδη Κωνσταντόπουλο στο Χυτήριο

Ένας τρελλός: με τον Αλικιβιάδη Κωνσταντόπουλο στο Χυτήριο

Το Χυτήριο παρουσιάζει τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο στη μουσικοθεατρική παράσταση «Ένας τρελλός», την Πέμπτη 15 Μαΐου 2014 και ώρα 21.00.


Με τον τίτλο «Ένας Τρελλός» (την πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά) ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι Sleeping Band ανανεώνουν το ραντεβού με το κοινό στον προαύλιο χώρο του Θεάτρου Χυτήριο σε μια μουσική παράσταση με χιούμορ και πρωτοτυπία, η οποία χαρακτηρίζεται από ποικίλες μουσικές επιρροές και δόσεις πρόζας. Πλάι στον Αλκιβιάδη σταθερά, οι Sleeping Band (Στέλιος Πασχάλης και Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος) παίζουν, τραγουδούν, αυτοσχεδιάζουν, διασκευάζουν και διασκεδάζουν. Καλεσμένοι όλοι όσοι συμμετείχαν στην παράσταση του χειμώνα, ενώ εμφανίζονται ξανά σαν έκτακτοι επισκέπτες, αξιόλογοι νέοι καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής και του θεάτρου.


Συμμετέχουν οι:
End of Iris ~ Les Sœurs de Navagh ~ URIOS Low Brass  
Κυριακή Βίνεγκαρ ~ Λόλα Γιαννοπούλου & Αλέξανδρος Δερμάνης  
Γιώργος Δεδούσης & Αχιλλέας Στέλιος ~ Γιάννης Ζησόπουλος  
Άλκης Ζούκας ~ Θοδωρής Ηλιόπουλος  
Γιώργος Κωστόπουλος & Γαβριήλ Μπορμπόλης  
Όλγα Μπλέτση & Νεφέλη Μινακάκη ~ Νίκος Χατζηστεφάνου

Σχετικές ειδήσεις
Μπετόβεν - Τσαλαχούρης: Ένας συναρπαστικός μουσικός διάλογος στο Μέγαρο Μουσικής
17.01.2017 14:26
Ένας μουσικός διάλογος ανάμεσα στο χτες και το σήμερα με τους μουσικούς της διάσημης πλέον Καμεράτα-ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής, υπό τη διεύθυνση του διακεκριμένου συνθέτη Φίλιππου Τσαλαχούρη.
Λευτέρης Ελευθερίου και Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος μαζί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
25.11.2016 15:33
Αγαλματάκια Ακούνητα, Αμίλητα, Αγέλαστα. Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο σας προσκαλεί στην πιο αναπάντεχη και ξεκαρδιστική συνάντηση αυτού του χειμώνα: Ο Λευτέρης Ελευθερίου, γνωστός για το πολύπλευρο ταλέντο του, καθώς εκτός από ηθοποιός εντυπωσιάζει με το τραγούδι αλλά και με τις μιμήσεις του, θα συναντήσει τον «άνθρωπο - ορχήστρα», Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο. Δύο πολυδιάστατοι καλλιτέχνες, μοναδικοί ο καθένας στο είδος του, διαφορετικοί αλλά με κοινά χαρακτηριστικά το χιούμορ και την παιχνιδιάρικη διάθεση, θα σας ταξιδέψουν με ένα πρόγραμμα που συνδυάζει τη μουσική με την πρόζα.
Το Ρόδο Αμάραντο των Ι. και Α. Σπανομάρκου επιστρέφει στο Χυτήριο
19.04.2016 16:34

Η επιτυχημένη έντεχνη παράσταση των αδελφών Σπανομάρκου, Ρόδο Αμάραντο, επιστρέφει για μια μοναδική βραδιά την Μ. Δευτέρα 25 Απριλίου 2016 στο Θέατρο Χυτήριο!
Eλλήνων Αναστάσιμα: Πασχαλινή Μουσική Παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
12.04.2016 13:11
Με το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης και τίτλο Ελλήνων Αναστάσιμα πραγματοποιείται η φετινή λαμπρή μουσική εκδήλωση εν όψει της εορτής του Πάσχα, στις 19 Απριλίου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Liederabend: Ποίηση σε μουσική με τέσσερα πληκτροφόρα εποχής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
06.04.2016 14:14
Η Φανή Αντωνέλου, μια από τις ανερχόμενες ελληνίδες σοπράνο που διαπρέπουν στο εξωτερικό, και ο πιανίστας και τσεμπαλίστας Γεράσιμος Χοϊδάς, ένας σολίστ εξειδικευμένος στις ιστορικά τεκμηριωμένες ερμηνείες, παρουσιάζουν την Τετάρτη 13 Απριλίου στις 8:30 το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το ρεσιτάλ «Liederabend – Ποίηση σε μουσική» με τραγούδια και έργα για τσέμπαλο, πιανοφόρτε και πιάνο από την εποχή του Μπαρόκ έως τον Ρομαντισμό.