Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Ένας τρελλός: με τον Αλικιβιάδη Κωνσταντόπουλο στο Χυτήριο

Ένας τρελλός: με τον Αλικιβιάδη Κωνσταντόπουλο στο Χυτήριο

Το Χυτήριο παρουσιάζει τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο στη μουσικοθεατρική παράσταση «Ένας τρελλός», την Πέμπτη 15 Μαΐου 2014 και ώρα 21.00.


Με τον τίτλο «Ένας Τρελλός» (την πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά) ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι Sleeping Band ανανεώνουν το ραντεβού με το κοινό στον προαύλιο χώρο του Θεάτρου Χυτήριο σε μια μουσική παράσταση με χιούμορ και πρωτοτυπία, η οποία χαρακτηρίζεται από ποικίλες μουσικές επιρροές και δόσεις πρόζας. Πλάι στον Αλκιβιάδη σταθερά, οι Sleeping Band (Στέλιος Πασχάλης και Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος) παίζουν, τραγουδούν, αυτοσχεδιάζουν, διασκευάζουν και διασκεδάζουν. Καλεσμένοι όλοι όσοι συμμετείχαν στην παράσταση του χειμώνα, ενώ εμφανίζονται ξανά σαν έκτακτοι επισκέπτες, αξιόλογοι νέοι καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής και του θεάτρου.


Συμμετέχουν οι:
End of Iris ~ Les Sœurs de Navagh ~ URIOS Low Brass  
Κυριακή Βίνεγκαρ ~ Λόλα Γιαννοπούλου & Αλέξανδρος Δερμάνης  
Γιώργος Δεδούσης & Αχιλλέας Στέλιος ~ Γιάννης Ζησόπουλος  
Άλκης Ζούκας ~ Θοδωρής Ηλιόπουλος  
Γιώργος Κωστόπουλος & Γαβριήλ Μπορμπόλης  
Όλγα Μπλέτση & Νεφέλη Μινακάκη ~ Νίκος Χατζηστεφάνου

Σχετικές ειδήσεις
Το Ρόδο Αμάραντο των Ι. και Α. Σπανομάρκου επιστρέφει στο Χυτήριο
19.04.2016 16:34

Η επιτυχημένη έντεχνη παράσταση των αδελφών Σπανομάρκου, Ρόδο Αμάραντο, επιστρέφει για μια μοναδική βραδιά την Μ. Δευτέρα 25 Απριλίου 2016 στο Θέατρο Χυτήριο!
Eλλήνων Αναστάσιμα: Πασχαλινή Μουσική Παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
12.04.2016 13:11
Με το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης και τίτλο Ελλήνων Αναστάσιμα πραγματοποιείται η φετινή λαμπρή μουσική εκδήλωση εν όψει της εορτής του Πάσχα, στις 19 Απριλίου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Liederabend: Ποίηση σε μουσική με τέσσερα πληκτροφόρα εποχής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
06.04.2016 14:14
Η Φανή Αντωνέλου, μια από τις ανερχόμενες ελληνίδες σοπράνο που διαπρέπουν στο εξωτερικό, και ο πιανίστας και τσεμπαλίστας Γεράσιμος Χοϊδάς, ένας σολίστ εξειδικευμένος στις ιστορικά τεκμηριωμένες ερμηνείες, παρουσιάζουν την Τετάρτη 13 Απριλίου στις 8:30 το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το ρεσιτάλ «Liederabend – Ποίηση σε μουσική» με τραγούδια και έργα για τσέμπαλο, πιανοφόρτε και πιάνο από την εποχή του Μπαρόκ έως τον Ρομαντισμό.

Στον λαβύρινθο της μουσικής του Μεσαίωνα: Σεμινάριο και Συναυλία στη Μουσική Βιβλιοθήκη

18.02.2016 17:01
Η Μουσική Βιβλιοθήκη μας προσκαλεί σε ένα σεμινάριο και μία συναυλία με τίτλο Στον λαβύρινθο της μουσικής του Μεσαίωνα: Ένας διαδραστικός οδηγός επιβίωσης.
Μουσικές ιστορίες με Φως: Ο Νικόλας Λειβαδίτης στο καφέ «Στου Στράτου»
01.02.2016 12:25
Μία μουσική παράσταση με αγαπημένες διασκευές από την ελληνική μουσική σκηνή, αλλά και την προσωπική δισκογραφία του Νικόλα Λειβαδίτη(nL) και της Μαρίας Καλούδη, έρχεται στο καφέ «Στου Στράτου» τις Πέμπτες 4, 18 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου 2016.