Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Goldbloom από την ομάδα ZERo στο θεάτρο Olvio

Goldbloom από την ομάδα ZERo στο θεάτρο Olvio

Η ομάδα ZERo παρουσιάζει στο θέατρο OLVIO, από την Παρασκευή 9 Μαΐου και για 3 μόνο παραστάσεις, το έργο «GOLDBLOOM», σε κείμενο και σκηνοθεσία Γιώργου Βουζουλίδη.


Οκτώ ηθοποιοί δέχονται ένα ασαφές τηλεφώνημα από τον σκηνοθέτη GOLDBLOOM -αγνώστων λοιπών στοιχείων- που τους προσκαλεί σε επαγγελματική συνάντηση το ίδιο βράδυ. Παρόλο που μερικοί έχουν αναστολές για τη σοβαρότητα του τηλεφωνήματος, όλοι πηγαίνουν στον προκαθορισμένο χώρο.


Εκεί, αντί του GOLDBLOOM, εισβάλλει μια περίεργη γυναίκα η οποία “κατά λάθος” κλειδώνει την έξοδο. Οι 9 έγκλειστοι θα παραμείνουν ένα ολόκληρο βράδυ σε έναν μικρό χώρο, αναγκασμένοι να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον, αλλά κυρίως τους ίδιους τους εαυτούς τους, σε ένα εσωτερικό ταξίδι ανακάλυψης της αλήθειας τους.

Θα έχουν όμως απρόσμενη βοήθεια...


«Στο κέντρο του στήθους είναι η πηγή των επιθυμιών. Η καρδιά. Ο θύμος αδένας. Σε κατάλληλες συνθήκες και όταν έρθει η ώρα ενεργοποιούνται.

Δεν είναι εύκολο! Δεν μπορείς να αντισταθείς! Ακόμα κι όταν φοβάσαι!
Μοιάζει μ’ ένα κλειστό λουλούδι που ανοίγει σιγά σιγά. Ένα όμορφο χρυσό λουλούδι!

Ε, τότε όλα αλλάζουν! Δεν είναι εύκολο! Γιατί πονάει! Μέχρι να αφεθείς!
Μοιάζει με την αγάπη. Η απόλυτη παραδοχή. Δεν μπορείς, δεν θες να το εμποδίσεις. Τότε ευωδιάζει!

Ο χρυσός ανθός…
Goldbloom».


Διασκευή/Σκηνοθεσία: Γιώργος Βουζουλίδης
Πρωτότυπη Μουσική: Ιάσωνας Παπαδόπουλος-Μιχάλας
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ναυσικά Σπυροπούλου

Σχετικές ειδήσεις
Μα.θυμα, σε σκηνοθεσία Δανάης Ρούσσου στο Θέατρο Olvio
10.10.2016 10:42
Το «Μάθημα» του Ιονέσκο, που γράφτηκε στη γαλλική γλώσσα το 1951, ανεβαίνει με τον τίτλο ‘‘Μα.θυμα’’ σε μετάφραση Ερρίκου Μπελιέ και σκηνοθεσία Δανάης Ρούσσου με τους Νίκο Παντελίδη και Δανάη Ρούσσου στους κεντρικούς ρόλους, στο Θέατρο OLVIO, από 10 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 7:30 μ.μ.
Το «Kingdom of Earth» του Τένεσι Ουίλιαμς έρχεται τον Οκτώβριο στο θέατρο Olvio
25.07.2016 13:39
Το έργο του Αμερικάνου συγγραφέα Τένεση Ουίλιαμς «Kingdom of Earth» θα ανέβει το ερχόμενο φθινόπωρο, στο θέατρο Olvio, σε σκηνοθεσία Νίκου Κατή, με τους Παναγιώτα Βλαντή, Ορέστη Τζιόβα, Ανδροκλή Δεληολάνη.
Μα.θυμα, μία παράσταση βασισμένη στο ‘Μάθημα’ του Ιονέσκο στο Θέατρο Olvio
09.05.2016 13:56
Το "Μάθημα" του Ιονέσκο, που γράφτηκε στη γαλλική γλώσσα το 1950, ανεβαίνει με τον τίτλο "Μα.θυμα" για εννέα παραστάσεις, 22-23-24, 29-30-31 Μαΐου και 5-6-7 Ιουνίου στο Θέατρο Olvio με τους Νίκο Παντελίδη και Δανάη Ρούσσου στους κεντρικούς ρόλους. Την σκηνοθεσία υπογράφει η Δανάη Ρούσσου.
Ο Εραστής, του Χάρολντ Πίντερ, από την ομάδα Χ-Act στο Θέατρο Olvio
29.01.2016 11:13
Η ομάδα X-Act παρουσιάζει στο Θέατρο Olvio το έργο του Χάρολντ Πίντερ, Ο Εραστής.
«Η πιο δυνατή», του Στρίντμπεργκ στο θέατρο Olvio
03.12.2015 16:02
Το διαχρονικό έργο του Α. Στρίντμπεργκ «Η πιο δυνατή» ανεβαίνει – για 12 μόνο παραστάσεις – σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κανέλλου στο θέατρο OLVIO, κάθε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα στις 20:00.