Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Παρουσίαση βιβλίου: Texas - Δημήτρης Τσουμπλέκας

Παρουσίαση βιβλίου: Texas - Δημήτρης Τσουμπλέκας

Πρώτη παρουσίαση του φωτογραφικού λευκώματος του Δημήτρη Τσουμπλέκα με τίτλο, "Texas", στο Free Thinking Zone, την Τετάρτη 7 Μαίου.

 

"ΤΕΞΑΣ: Ένα γουέστερν δωματίου" μία συζήτηση για την κρίση που δεν είναι παροδική, την απώλεια, τον πόνο, την ελευθερία, τις πολιτικές και κοινωνικές συρράξεις στην Αθήνα του Μνημονίου, με αφορμή το φωτογραφικό λεύκωμα του εικαστικού καλλιτέχνη Δημήτρη Τσουμπλέκα.

 

 

Θα συζητήσουν:

 

- Ηλίας Μαγκλίνης, Υπεύθυνος πολιτιστικού ρεπορτάζ εφημερίδας "Καθημερινή", συγγραφέας ο οποίος θα συντονίσει τη συζήτηση

- Χάρης Σαββίδης, αρχιτέκτων, πολεοδόμος, υπ. δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Δικαίωμα στην πόλη" του Γ.Καμίνη

- Δημήτρης Φύσσας, συγγραφέας, νεοελληνιστής φιλόλογος, δημοσιογράφος και βέβαια ο

- Δημήτρης Τσουμπλέκας, εικαστικός καλλιτέχνης

 

Την ίδια ημέρα θα παρουσιαστεί και όλο το φωτογραφικό υλικό του καλλιτέχνη σε ειδική εγκατάσταση στον χώρο του Free Thinking Zone.

Σχετικές ειδήσεις
«Η τέχνη του βιβλίου και της βιβλιοδεσίας στην Ελλάδα»: Ομιλία του εικαστικού καλλιτέχνη Διονύση Βαλάση
10.01.2017 12:57
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων σας προσκαλούν στην ομιλία του εικαστικού καλλιτέχνη Διονύση Βαλάση με θέμα «Η τέχνη του βιβλίου και της βιβλιοδεσίας στην Ελλάδα» Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 στο Αμφιθέατρο ¨Αντώνης Τρίτσης¨, του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων.
Παρουσίαση φωτογραφικού λευκώματος Alphabet στον Ιανό
11.07.2016 10:32
Η Έλλη Τσάτσου παρουσιάζει πρώτη φορά στην Ελλάδα και στον ΙΑΝΟ το φωτογραφικό της λεύκωμα με τίτλο Alphabet την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016.
Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Ιωάννου, Ανατέμνοντας την κρίση
20.05.2016 10:20
Οι Εκδόσεις Παπαζήση με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Ιωάννου Ανατέμνοντας την κρίση σας προσκαλούν σε μία συζήτηση για την κατάσταση και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.
Phosphorus - Γιώργος Στριφτάρης: Παρουσίαση φωτογραφικού λευκώματος στην Cheapart
18.03.2016 10:39
Μετά την συμμετοχή του λευκώματος PHOSPHORUS στην ατομική έκθεση φωτογραφίας ANDRES-UNDRESS του Γιώργου Στριφτάρη στις Βρυξέλλες (Artbeat Gallery, Νοέμβριος 2015) και την επίσμη παρουσίασή του στη Θεσσαλονίκη (K & K Showroom, Φεβρουάριος 2016), το άλμπουμ έρχεται επισήμως πια και στην Αθήνα σε μια ξεχωριστή βραδιά στην CHEAPART.
150 χρόνια Ελληνικός Τύπος στη Χώρα του Νείλου: παρουσίαση λευκώματος
11.03.2016 16:18
Την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας η εκδήλωση/παρουσίαση του φωτογραφικού λευκώματος 150 χρόνια Ελληνικός Τύπος στη Χώρα του Νείλου.