Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Masterclass Λυρικού Τραγουδιού από το Σύλλογο Οι Φίλοι της Μουσικής

Masterclass Λυρικού Τραγουδιού από το Σύλλογο Οι Φίλοι της Μουσικής

Masterclass Λυρικού Τραγουδιού προσφέρει η μεγάλη υψίφωνος η κα Ζανέτ Πηλού, Αντιπρόεδρος του Σωματείου «Υποτροφίες Μαρία Κάλλας», στις 12, 14 και 16 Μαΐου στην Αίθουσα Διδασκαλίας του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

                                                                               
Ένα ακόμη Masterclass Λυρικού Τραγουδιού, με άριες του ιταλικού και γαλλικού ρεπερτορίου, προσφέρει για τρίτη χρονιά η διεθνούς φήμης υψίφωνος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Σωματείου Υποτροφίες Μαρία Κάλλας και Μέλος της Κριτικής Επιτροπής των Διαγωνισμών, κα Ζανέτ Πηλού. Μαθητές του Masterclass, θα είναι οι νέοι ταλαντούχοι σπουδαστές που έλαβαν μέρος στο φετινό Διαγωνισμό για την απονομή των «Υποτροφιών Μαρία Κάλλας».


Το Masterclass του Σωματείου θα φιλοξενηθεί στην Αίθουσα Διδασκαλίας του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής, στο Μέγαρο Μουσικής, τη Δευτέρα 12 Μαϊου ώρες 11:00-14:00, την Τετάρτη 14 Μαΐου ώρες 12:00-14:00 και την Παρασκευή 16 Μαΐου ώρες 11:00-14:00. Στο πιάνο θα συνοδεύει ο Μανώλης Παπασηφάκης.

Σχετικές ειδήσεις
Η δεσποινίς Μαρία Καλογεροπούλου: Αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας στο Μέγαρο
08.02.2017 13:28
Μια γοητευτική, όσο και σπάνια, πλευρά της Κάλλας μας αποκαλύπτει το πρόγραμμα που έχει επιμεληθεί ο σπουδαίος σολίστ και παιδαγωγός του κλασικού τραγουδιού Άρης Χριστοφέλλης, το οποίο θα παρουσιαστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Ρεσιτάλ τραγουδιού για την Ακαδημία Λυρικής Τέχνης
22.09.2016 12:43
Με ένα ρεσιτάλ τραγουδιού με την σπουδαία Ελληνίδα υψίφωνο Μυρτώ Παπαθανασίου, η Εθνική Λυρική Σκηνή τιμά την μνήμη της Μαρία Κάλλας, συνεισφέροντας με τα έσοδα από τα εισιτήρια στην δημιουργία της Ακαδημία Λυρικής Τέχνης "Μαρία Κάλλας", η οποία θα δημιουργηθεί στο διαμέρισμα που έζησε η Μαρία Κάλλας στα νεανικά της χρόνια, στην Οδό Πατησίων 61, στην Αθήνα.
  Οι φιναλίστ του 7ου Πανελλήνιου Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας σε μία συναυλία!
31.08.2016 12:57
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Θέατρο Κολωνού, τους φιναλίστ του 7ου Πανελλήνιου Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Μιχάλη Οικονόμου και τη συνδιδασκαλία της Αθανασίας Κυριακίδου.
Φεστιβάλ Παρά θίν΄ αλός 2016: Βραδιά λυρικού τραγουδιού με τη Μυρτώ Παπαθανασίου
29.08.2016 17:21
To Φεστιβάλ Παρά θίν΄ αλός 2016 μας προσκαλεί σε μία βραδιά λυρικού τραγουδιού με τη Μυρτώ Παπαθανασίου και την ορχήστρα Contra Tempo, σε διεύθυνση του Βλαδίμηρου Συμεωνίδη.
Αλτσίνα: όπερα σε τρεις πράξεις του G.F. Handel στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων Λευτέρης Βογιατζής
18.05.2016 10:35
To Θέατρο της Οδού Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής συνεργάζεται με την Ομάδα Λυρικού Θεάτρου Ραφή και φιλοξενεί για πρώτη φορά στην ιστορία του παράσταση όπερας, ως έναν φόρο τιμής στον Λευτέρη Βογιατζή, παρουσιάζοντας το μπαρόκ αριστούργημα «Αλτσίνα» του G.F. Handel.