Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ο Στέλιος Δάβαρης live unplugged στο Ρότα Αrt Coffee Bar

Ο Στέλιος Δάβαρης live unplugged στο Ρότα Αrt Coffee Bar

Ο Στέλιος Δάβαρης σ’ ένα μοναδικό ακουστικό σετ, μόνο με τη κιθάρα του, στο Art coffee bar ΡΟΤΑ, την Πέμπτη 8 Μαϊου 2014.


Σε τραγούδια δικά του, από τα album «Όλα είναι νερό» και «Ρεύματα», σε πολλά αγαπημένα από την ξένη  κι ελληνική σκηνή / από Antony and the Johnsons μέχρι Χατζιδάκι και από Τσιτσάνη μέχρι Portishead, Περίδη και Madrugada. Ένα live ιδιαίτερο, με τραγούδια 'γυμνά' ακριβώς όπως γράφτηκαν, με ένταση και ησυχία όπως κι οι ζωές μας.


Ο Στέλιος Δάβαρης ξεκίνησε να συνθέτει και να γράφει από πολύ νεαρή ηλικία. Από το 2001 έως το 2007 σπούδασε αρμονία , φωνητική και ορθοφωνία στο Εθνικό Ωδείο , ενώ παράλληλα, μέχρι και σήμερα, μοιράζεται τα τραγούδια του στις μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας.

Τον Μάιο του 2008, ταξίδεψε για ένα live στο πανεπιστήμιο Keio του Τόκυο.
Μέσα σ’ αυτά τα χρόνια είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους Graviton και τον Νίκο Δούκα, την Καλλιόπη Βέττα , τον Νίκο Κουρουπάκη, τον Μίλτο Πασχαλίδη, τον Βασίλη Καζούλη, τον Γιάννη Ιωάννου, την Δήμητρα Γαλάνη, και με τους περισσότερους να συνεργαστεί και μουσικά.


Τον Δεκέμβριο του 2008 ξεκίνησε στο Reaction Studio, σε δική του παραγωγή, την 1η του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “ Όλα είναι Νερό ”. Έκτοτε, έχει εμφανιστεί σε πολλές μικρές και μεγάλες μουσικές σκηνές: Σταυρός του Νότου, Δίπλα στο Ποτάμι, Koo-koo, Six Dogs, Ιανός, Πυρήνας, Όνομα του Ρόδου, Αλάβαστρον, Βar 2, Κ44, Δ3 κ.α. Συμμετείχε σε μουσικές βραδιές των ραδιοφωνικών σταθμών Μελωδία και Freedom και συναντήθηκε, επίσης, μουσικά στη σκηνή με την Ελεονώρα Ζουγανέλη, την Νατάσα Μποφίλου, τον Κύριο Κ., την Μαρία Παπαγεωργίου και την Ευρυδίκη.


Το 2011 και το 2013 έγραψε πρωτότυπη μουσική για 2 θεατρικές παραστάσεις. Το 2012 κυκλοφόρησε τη 2η του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Ρεύματα”.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Στέλιος Καρπαθάκης live στον Ειλισσό
18.01.2017 15:49
Ο Στέλιος Καρπαθάκης εμφανίζεται live στον Ειλισσό για ακόμα μια βραδιά τη φετινή σεζόν.
Ο Δώρος Δημοσθένους live στη Ρότα
20.12.2016 15:05
Μετά από απαίτηση του κοινού και για να μην σπάμε τις παραδόσεις o Δώρος Δημοσθένους έρχεται για ένα τελευταίο εορταστικό Live στην Ρότα, δύο μέρες πριν την έλευση των Χριστουγέννων για να ευχηθούμε χρόνια πολλά και να αποχαιρετήσουμε την χρονιά που φεύγει.
Η Ευρυδίκη unplugged live στη Ρότα
07.09.2016 11:35
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Ευρυδίκη έρχεται και πάλι στη Ρότα το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 για ένα μοναδικό Live, όπως μας συνηθίζει πάντα!
Η Ευρυδίκη live στη Ρότα
25.07.2016 13:20
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ΕΥΡΥΔΙΚΗ κάνει μία στάση από την περιοδεία της ανά την Ελλάδα με τους Victory In Rio και έρχεται και πάλι στη Ρότα την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016, για ένα μοναδικό Live, όπως μας συνηθίζει πάντα!
Last Drive & Friends Unplugged στο ΙΛΙΟΝ plus
06.05.2016 11:59
Το ιδιαίτερο ταξίδι των Drive συνεχίζεται: Μετά από τις δύο εκπληκτικές βραδιές του περασμένου Γενάρη, οι Last Drive επανέρχονται με ένα ακόμη special unplugged live set στις 13 και 14 Μάη.