Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο Kώστας Λειβαδάς επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου

Ο Kώστας Λειβαδάς επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου

Ο Κώστας Λειβαδάς πραγματοποιεί την τρίτη για αυτή τη χρονιά εμφάνισή του στον Σταυρό του Νότου Plus, αυτή τη φορά με καλεσμένες την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και την Μαριάννα Πολυχρονίδη.


Ο Κώστας, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που ακολουθεί όλη την σειρά της πορείας και των τραγουδιών που αγαπήσαμε, από το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα» ως το «Πιάσε με», το «Είναι εντάξει μαζί μου», το «Εγώ σ’ αγάπησα εδώ» και τα πολύ πρόσφατα «Η Επιμονή σου» (ντουέτο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη) και το «Μετακόμιση τώρα».


Ο Κώστας Λειβαδάς αποτελεί μια πολυσχιδή μουσική προσωπικότητα που ευθύνεται για μερικά από τα πιο αγαπημένα και χιλιοτραγουδισμένα τραγούδια των τελευταίων χρόνων. Ποιός δεν έχει σιγοτραγουδήσει το "Δειλά” (Το καράβι από την Φολέγανδρο) και το «Μοίρα μου έγινες» δεν έχει χορέψει το "Σαν να μην πέρασε μια μέρα" και τα «Παιδιά των Δρόμων» δεν συγκινήθηκε με το "Για να σε συναντήσω"...


Ο ίδιος επιμένει να συστήνεται ως τραγουδοποιός ενώ η  μουσική του περιπλάνηση ξεκινά από τα εφηβικά του χρόνια ανάμεσα σε ηλεκτρικούς ήχους και νεανικούς μουσικούς πειραματισμούς.


Το αναγνωρίσιμο προσωπικό του στυλ στηρίζεται στην προσωπική ανάγκη και ευχή για ένα δόκιμο ελληνικό τραγούδι που γεννιέται από την ευτυχή συνάντηση Δύσης και Ανατολής. Οι δε παραστάσεις του είτε με ακουστικό είτε με φουλ ηλεκτρικό σχήμα καταφέρνουν να συνδυάζουν πάντα το λυρισμό με την αμεσότητα με το κοινό.


Στις 8 Μαίου θα βρίσκεται στο Σταυρό του Νότου Plus με την μόνιμη συνεργάτιδα του, Μαριάννα Πολυχρονίδη γνωστή τόσο από το θέατρο  και την τηλεόραση , όσο και από το τραγούδι.


Αυτή τη φορά εξέχουσα καλεσμένη του η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, σε μία συνάντηση που για πρώτη φορά πραγματοποιείται σε επίσημο πρόγραμμα μετά την κυκλοφορία του cd «ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΡΑ», με πολύτιμο δώρο και άξονα την «ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ», το τραγούδι που έγραψε ο Κώστας και τραγούδησαν μαζί.


Καλεσμένοι και τραγούδια – έκπληξη όπως πάντα μέσα στο πρόγραμμα. Από το «Γραμμένο με Κόκκινο» το τελευταίο cd του Κώστα και το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», ως το «΄Εχω ΄Ανθρωπο» και τα «Παιδιά των δρόμων» η περιπέτεια μεγάλη.

Σχετικές ειδήσεις
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Άνοδος Live Stage
26.01.2017 13:30
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξεκινά το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 τις εμφανίσεις της στο Άνοδος Live Stage, με μία παράσταση “Χωρίς εξηγήσεις"...
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Fix Factory of Sound
15.12.2016 16:26
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανεβαίνει τον Ιανουάριο στη Θεσσαλονίκη, στο Fix Factory of Sound, για τέσσερις εμφανίσεις Χωρίς εξηγήσεις.
Ο Κώστας Λειβαδάς και η Βίκυ Καρατζόγλου επιστρέφουν στο Σταυρό του Νότου
26.09.2016 14:05
Ο Κώστας Λειβαδάς και η Βίκυ Καρατζόγλου επιστρέφουν μαζί για δύο Παρασκευές 14 & 21 Οκτωβρίου, στον Σταυρό του Νότου Plus.
Ο Κώστας Λειβαδάς για μία συναυλία στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
10.08.2016 10:52
Ο Κώστας Λειβαδάς επιστρέφει στην πόλη της ζωής του για μια και μοναδική συναυλία.
18 Χρόνια Δρόμος: Ο Κώστας Λειβαδάς ζωντανά στο Σταυρό του Νότου
22.02.2016 15:18
Η διαδρομή του Κώστα Λειβαδά, με αφορμή την κυκλοφορία της διπλής συλλογής "18 Χρόνια Δρόμος", τον φέρνει την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016 στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου.