Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Και μιλάτ’ εσείς, Τραγούδια: συναυλία στη Μουσική Βιβλιοθήκη

Και μιλάτ’ εσείς, Τραγούδια: συναυλία στη Μουσική Βιβλιοθήκη

Η Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος μας προσκαλεί σε μία συναυλία με ελεύθερη είσοδο, με τίτλο Και μιλάτ’ εσείς, Τραγούδια την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014. Από το επτανησιακό στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι συνοδεία πιάνου και άρπας.

 

Οι παρευρισκόμενοι στη συναυλία θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να ακούσουν φωνητικά έργα που καλύπτουν όλο το φάσμα της ελληνικής δημιουργίας και μάλιστα με τη συνοδεία άρπας και πιάνου.  Θα παρουσιαστούν τραγούδια από το επτανησιακό μέχρι και το σύγχρονο ελληνικό ρεπερτόριο, τα οποία μελετήθηκαν κατά τη διάρκεια του masterclass που πραγματοποίησε το Εθνικό Ωδείο στις 4-6 Απριλίου 2014.

Οι νέες λυρικές τραγουδίστριες που θα εμφανιστούν είναι οι Μαίρη Γουγούση, Ελένη Κλάψη, Ευτυχία Μόσχου, Κωνσταντίνα Πολυχρονοπούλου, Νεφέλη Χαδούλη, Ελένη Μηλαράκη.

Διδασκαλία: Άννα Μαρία Καρκανιά – τραγούδι, Σοφία Κοντώσηπιάνο συνοδεία
Καλλιτεχνική επιμέλεια – παρουσίαση: Σοφία Κοντώση

Σχετικές ειδήσεις
Οι Heroes με τραγούδια του David Bowie live στο Gazarte
31.10.2016 11:57
Οι Heroes, η πρώτη ελληνική tribute band στα τραγούδια και τη μουσική του David Bowie μας προσκαλεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 στο Gazarte, σε μια συναυλία - φόρο τιμής στον μεγάλο αυτό καλλιτέχνη που επηρέασε όσο λίγοι την εξέλιξη της μουσική παγκοσμίως.
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης στη μουσική σκηνή Σφίγγα
18.10.2016 11:33
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης έρχονται τις Πέμπτες 3 και 10 Νοεμβρίου στο καινούριο στέκι της Αθήνας, τη μουσική σκηνή Σφίγγα. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές όσο και τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν αντέξει στον χρόνο.
Η Μουσική Βιβλιοθήκη στις Μουσικές Συλλογές του Europeana Sounds
21.07.2016 10:10
Αυτό το μήνα η αρχική σελίδα των Μουσικών Συλλογών της Europeana είναι αφιερωμένη στη Μουσική Βιβλιοθήκη "Λίλιαν Βουδούρη".
Συναυλία με τραγούδια της Disney από την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης «δήλος»
07.06.2016 15:34
Ο Χρίστος Θεοδώρου και 24 μαθητές της δραματικής σχολής «δήλος» παρουσιάζουν την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016, στο café του Ιανού μία συναυλία με τραγούδια της Disney.
Εκδήλωση για τη Γιορτή της Μουσικής 2016 στη Μουσική Βιβλιοθήκη
26.05.2016 11:45
Η Μουσική Βιβλιοθήκη μας προσκαλεί σε μια εκδήλωση με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, με τίτλο Νότες και λέξεις, για μικρούς και μεγάλους.