Με το “I love U”, μια παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη αφιερωμένη στη Λούλα Αναγνωστάκη, της οποίας τις ηρωίδες ερμηνεύει η Ελένη Ουζουνίδου, συνεχίζονται το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Μαΐου στις 9 μ.μ., στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», οι «Θεατρικές Συναντήσεις», το εαρινό θεατρικό φεστιβάλ του Δήμου Καλαμαριάς.

Η παράσταση είναι ένα ταξίδι στον παλλόμενο κόσμο της Λούλας Αναγνωστάκη, με συναρπαστικά πρόσωπα γυναικών που ταλαντεύονται ανάμεσα στην παραίτηση και την ελπίδα. Στιγμές γυναικών ή και της ίδιας γυναίκας σε διαφορετικούς χρόνους, με θραύσματα από τα έργα “Σ’ εσάς που με ακούτε”, “Αντόνιο ή το μήνυμα”, “Η πόλη”, “Διαμάντια και μπλουζ”, “Ο ήχος του όπλου” και ολόκληρο το έργο “Ο ουρανός κατακόκκινος”. Ο κόσμος, η βία, η μοναξιά, η απώλεια, η ελπίδα, και μαζί το λοξό χιούμορ της Αναγνωστάκη.

Η σύνθεση των κειμένων έγινε από τον Σταμάτη Κραουνάκη και την Αλεξάνδρα Παντελάκη, με τη συνεργασία της συγγραφέως. Τους ρόλους ερμηνεύει η Ελένη Ουζουνίδου. Συμμετέχει, στον ρόλο του Μιχάλη στον «Ήχο του όπλου», ο Χρήστος Γεροντίδης. Ενδυματολόγος: Δέσποινα Χειμώνα, βοηθός σκηνοθέτη: Χρ. Μουστάκας, ήχος: Δημ. Μουρλάς, φωτισμοί: Δημ. Στίγκας. Διεύθυνση παραγωγής: Ελένη Συροπούλου. Σκηνοθεσία, μουσική σύνθεση και συνοδεία στο πιάνο: Σταμάτης Κραουνάκης.

Η παράσταση παίχτηκε φέτος την άνοιξη στο Open House του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.