Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Αγαπητέ αγαπημένε revisited στο El Convento Del Arte

Αγαπητέ αγαπημένε revisited στο El Convento Del Arte

Η ομάδα Σύρμα παρουσιάζει στο El Convento Del Arte, την παράσταση Αγαπητέ αγαπημένε revisited, την Τρίτη 6 και την Τρίτη 13 Μάη 2014.


Τέσσερις γυναίκες σε ένα μπαρ, προκειμένου να μιλήσουν στον “Αγαπητό αγαπημένο”, χορεύουν, τραγουδούν, αγανακτούν, γελάνε, αναπολούν, μετανοιώνουν κι αναρωτιούνται τι είναι ο έρωτας. Οι εποχές μπερδεύονται. Ο χρόνος δεν έχει καμία σημασία.


Παραγωγή: El Convento Del Arte – ομάδα σύρμα | Σύλληψη - σύνθεση: ομάδα σύρμα | Χορογραφία: Φιλιώ Λούβαρη | Παίζουν: Νίνα Αδαμοπούλου, Βίκη Καλπάκα, Φιλιώ Λούβαρη, Άννη Ντουμούζη | Συμμετέχει η Αναστασία Βασιλοπούλου | Το τραγούδι “Aspettami” ερμηνεύει στην κιθάρα ο Γιώργος Καβουράκης | Φωτογραφία: Αλέξανδρος Παπαϊωάννου | Διάρκεια: 65 λεπτά

Σχετικές ειδήσεις
Αγαπητέ Τσέχωφ, στο Θέατρο Αλκμήνη
24.01.2017 11:01
Η παράσταση "Αγαπητέ Τσέχωφ" από την ομάδα ΑντιΣτροφή παρουσιάζεται στο Θέατρο Αλκμήνη.
Ο Amazing Dio και τα Mind Games στο Faust
29.12.2016 11:53
Γέλιο, μαγεία και μυστήριο στην πιο ανατρεπτική παράσταση της Αθήνας. Ο Amazing Dio και τα MIND GAMES, μετά την επιτυχία τους στο El Convento Del Arte και το Passport Κεραμεικός έρχονται για 4 μοναδικές παραστάσεις στο FAUST! 
Blessed Breasts από την Ομάδα Arigato στο Off off Athens 8 του Επί Κολωνώ
22.06.2016 17:09
Στο πλαίσιο του 8ου φεστιβάλ Off-off που διοργανώνει το θέατρο Επί Κολωνώ, η ομάδα Arigato παρουσιάζει την παράσταση «Blessed Breasts». Μια παράσταση (work in progress) βασισμένη στο βιβλίο της Marilyn Yalom «H ιστορία του γυναικείου στήθους».
Αγαπημένε μου Χέρμπερτ, του Χέρμπερτ Άχτερνμπους στο Θέατρο Τέχνης
24.03.2016 15:57
Το Θέατρο Τέχνης παρουσιάζει το αριστούργημα του Χέρμπερτ Άχτερνμπους «Αγαπημένε μου Χέρμπερτ» στη σκηνή της Φρυνίχου.
Το Τελευταίο Πανέρι, των Φιλιώς Λαζανά - Γιάννη Σαρακατσάνη στο El Convento Del Arte
10.03.2016 15:47
Το El Convento Del Arte μας προσκαλεί για λίγες ακόμα Κυριακές στο θεατρικό δείπνο μυστηρίου, Το Τελευταίο Πανέρι, από τους Φιλιώ Λαζανά και Γιάννη Σαρακατσάνη.