Οι τέσσερις νικητές του ανοιχτού διαγωνισμού καλλιτεχνών “I heArt Caprice” που διοργάνωσαν τα Caprice Παπαδοπούλου και η M art Manolioudakis μας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή εικαστική έκθεση από τις 28 Απριλίου έως και τις 16 Μαΐου 2014 στην γκαλερί Μart Space.

Η έκθεση “All 4 Color” αποτελεί επιστέγασμα της επιτυχίας των καλλιτεχνών που αναδείχθηκαν στο πλαίσιο του διαγωνισμού “I heArt Caprice”. Η έκθεση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των Caprice Παπαδοπούλου, σε μία προσπάθεια στήριξης και ανάδειξης των ανερχόμενων καλλιτεχνών. Η γκαλερί θα φιλοξενήσει τα τέσσερα έργα των νικητών που αναδείχθηκαν από τον καλλιτεχνικό διαγωνισμό και θα φιλοτεχνήσουν τις συλλεκτικές συσκευασίες των Caprice καθώς και έργα της προσωπικής τους δουλειάς.

Τα έργα της έκθεσης “All 4 Color” ανοίγονται σε ένα ευρύ φάσμα της δημιουργικής έκφρασης, διαχειρίζονται διαφορετικά τα εκφραστικά τους μέσα, μα συναντιούνται σε έναν κοινό τόπο, μοιράζονται τον θαρραλέο τρόπο που χρησιμοποιούν το χρώμα: όχι απλά σαν εργαλείο, μα σαν ουσιαστικό μέσο απόδοσης μιας αίσθησης, ενός συναισθήματος φευγαλέου μα και μαζί βαθιά αναγνωρίσιμου. Μία κοινή γλώσσα ενώνει τα έργα και τα φέρνει σε απευθείας διάλογο με τον θεατή, αρχικά μέσα από μια στιγμιαία εντύπωση και στη συνέχεια μέσα από ενδιαφέρουσα, γοητευτική «συνενοχή».

 
Συμμετέχουν: Στέφανος Αλαφούζος, Βίλλυ Καραμπατζιά, Ανδριάνα Ρούσσου, Κατερίνα Χαδουλού.

Επιμέλεια Έκθεσης: Ευγενία Μανωλιουδάκη Μπογιατζάρα