Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Αντίστροφη μέτρηση για το TEDx University of Piraeus

Αντίστροφη μέτρηση για το TEDx University of Piraeus

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τους Time Voyagers και για το ταξίδι στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Αυτό το Σάββατο, 26 Απριλίου, ομιλητές από το χώρο της επιστήμης, των επιχειρήσεων της τεχνολογίας, της τέχνης, της δημοσιογραφίας και του θεάματος μας ταξιδεύουν στο χωροχρόνο των ιδεών.


Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ανοίγει τις πόρτες του και φιλοξενεί ομιλίες προσανατολισμένες στο χτες και το αύριο. Σκοπός; Να δημιουργήσουμε ένα επιτυχημένο μέλλον λαμβάνοντας υπ’οψιν τα διδάγματα και τις εμπειρίες του παρελθόντος. Να αξιοποιήσουμε ιδέες που οδήγησαν και θα οδηγήσουν σε επιτεύγματα του μέλλοντος. Ιδέες που αξίζει να διαδοθούν.


Επειδή ακριβώς αξίζει να διαδοθούν, για όσους δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους, θα υπάρχει live streaming έτσι ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν τις ομιλίες.


Τη ζωντανή αναμετάδοση μπορείτε να δείτε είτε από τον πολυχώρο poets and crimes στο κέντρο της Αθήνας ώρες 11.00 με 18.00, είτε από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς (αίθουσα 002) ώρες 11.00-15.00 είτε ακόμα και από το σπίτι σας από τον υπολογιστή σας!


Μείνετε συντονισμένοι!

Το ταξίδι στο χρόνο είναι πολύ κοντά... Είστε έτοιμοι;

Σχετικές ειδήσεις
Καπάνι Project: οι τέχνες βγαίνουν στην αγορά του Καπανίου της Θεσσαλονίκης
19.09.2016 16:35
Αντίστροφη μέτρηση για το «Καπάνι Project», το οποίο θα λάβει χώρα για μία μόνο ημέρα, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016, στην αγορά του Καπανίου στη Θεσσαλονίκη, με πλούσιες εκδηλώσεις από μουσικούς, ηθοποιούς και καλλιτέχνες, σε μία συνεργασία με τους εμπόρους της αγοράς.
3ΟΝ3 Giants με μπάσκετ, camp και συναυλίες!
27.06.2016 14:05
Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο μουσικοαθλητικό event στη χώρα έχει ξεκινήσει! Το «3on3 Giants», το αυθεντικό «3on3», έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ταξιδεύει παντού, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να αγωνιστούν στα ειδικά γήπεδα, τα μοναδικά που είναι αναγνωρισμένα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, υπό τους ήχους μάλιστα Live μουσικής από σπουδαίους καλλιτέχνες!
Οι R. Ascott, Stelarc & Μ. Δανέζης στο συνέδριο του 10ου Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών
18.05.2016 16:17
Ρηξικέλευθοι πρωτοπόροι της σύγχρονης τέχνης και της επιστήμης είναι φέτος, οι κεντρικοί ομιλητές στο διεθνές διεπιστημονικό συνέδριο του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα: Ο Βρεττανός Roy Ascott, οΑυστραλός Κυπριακής καταγωγής Stelarc, (αμφότεροι βραβευμένοι με «Χρυσή Νίκη» στην Ars Electronica), και ο γνωστός Έλληνας αστροφυσικός Μάνος Δανέζης.
TEDxUniversityofPiraeus 2016: Η προπώληση ξεκίνησε
20.04.2016 16:20
Το τέταρτο TEDxUniversityofPiraeus, θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου σε μια αρκετά ξεχωριστή και πρωτοποριακή τοποθεσία, το πλωτό μουσείο SS Hellas Liberty, το οποίο βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά. Μέσα σε ένα τέτοιο ιστορικό πλοίο θα προσπαθήσουμε να σας ταξιδέψουμε σε έναν κόσμο TEDx ιδεών.
TEDxUniversityoftheAegean: Οι φετινοί ομιλητές
07.04.2016 13:15
Το δεύτερο TEDxUniversityoftheAegean είναι έτοιμο να κάνει την επανεμφανισή του στις 9 Απριλίου στο θέατρο Απόλλων στην Ερμούπολη της Σύρου.