Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Gabriel Improta και Μιράντα Βερούλη live στο cafe του Νομισματικού Μουσείου

Gabriel Improta και Μιράντα Βερούλη live στο cafe του Νομισματικού Μουσείου

Ο κορυφαίος βραζιλιάνος κιθαρίστας, Gabriel Improta, καλεσμένος του International Jazz Day στην Σύρο θα βρεθεί στην Αθήνα για μία μόνο συναυλία , στο café του Νομισματικού Μουσείου, την Παρασκευή 2 Μαΐου, στις 9 μ.μ.


Μαζί του στην σκηνή θα βρεθεί η επί χρόνια Πρέσβειρα της βραζιλιάνικης μουσικής στην Ελλάδα Μιράντα Βερούλη, τραγουδίστρια/τραγουδοποιός με σημαντική παρουσία στη ελληνική Jazz και World  σκηνή, η οποία φέρνει ένα προσωπικό στυλ στην ερμηνεία του Βραζιλιάνικου ρεπερτορίου, που χαρακτηρίζεται από αυθεντικό βραζιλιάνικο feeling και έντονες jazz αποχρώσεις


Ο Gabriel Improta είναι ίσως ο κορυφαίος Βραζιλιάνος κιθαρίστας της γενιάς του. Γεννημένος στο Rio de Janeiro σε οικογένεια μουσικών, είναι ένας ολοκληρωμένος ενορχηστρωτής και συνθέτης κι έχει συνεργαστεί σε συναυλίες και ηχογραφήσεις με τους πιο σπουδαίους καλλιτέχνες της Βραζιλίας, όπως: Caetano Veloso, Gal Costa, Maria Bethânia, Carlinhos Brown, Hermeto Pascoal, Paulo Moura, Roberto Carlos, Francis Hime, Jaques Morelenbaum και Elza Soares.


Έχει γυρίσει όλον τον κόσμο δίνοντας συναυλίες και έχει κερδίσει σημαντικά βραβεία στην Βραζιλία, αλλά και το εξωτερικό. Στο ρεπερτόριό του, εκτός από τις δικές του συνθέσεις, περιλαμβάνει και αγαπημένα Jazz και Βραζιλιάνικα θέματα για κιθάρα, τα οποία στα δάχτυλά του αποκτούν ένα καινοτόμο Jazz χαρακτήρα.


Μη χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε τον μοναδικό αυτόν καλλιτέχνη.

Παίζουν οι:
Gabriel Improta - κιθάρα
Μιράντα Βερούλη- φωνή

Σχετικές ειδήσεις
Οι Stratum3 στο café του Νομισματικού Μουσείου
20.01.2017 12:58
Οι Stratum3 θα εμφανιστούν στο café του Νομισματικού Μουσείου για ένα live την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017, στις 9 μ.μ.
Οι Dilemma live στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου
27.12.2016 12:16
Οι DILEMMA εμφανίζονται στο café του Νομισματικού Μουσείου και παρουσιάζουν ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα, με μουσικές και κάλαντα, συμβάλλοντας ενεργά στην γιορτινή ατμόσφαιρα της ημέρας.
Η Μαρία Κοτρότσου live στο café του Νομισματικού Μουσείου
26.08.2016 11:25
Η Μαρία Κοτρότσου θα εμφανιστεί την Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016 για μία συναυλία στο café του Νομισματικού Μουσείου.
Η Belice live στο café του Νομισματικού Μουσείου
18.05.2016 13:40
Η τραγουδοποιός Belice, με την εκφραστική, λυρικών αποχρώσεων και αέρινη φωνή της έρχεται την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 στο café του Νομισματικού Μουσείου να μας ταξιδέψει μαζί με τρείς εξαιρετικούς μουσικούς.
Το ΤΚ Trio live στο Café του Νομισματικού Μουσείου
10.05.2016 13:35
Το ΤΚ Trio έρχεται live στο Café του Νομισματικού Μουσείου την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016, στις 21.00.