Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Gabriel Improta και Μιράντα Βερούλη live στο cafe του Νομισματικού Μουσείου

Gabriel Improta και Μιράντα Βερούλη live στο cafe του Νομισματικού Μουσείου

Ο κορυφαίος βραζιλιάνος κιθαρίστας, Gabriel Improta, καλεσμένος του International Jazz Day στην Σύρο θα βρεθεί στην Αθήνα για μία μόνο συναυλία , στο café του Νομισματικού Μουσείου, την Παρασκευή 2 Μαΐου, στις 9 μ.μ.


Μαζί του στην σκηνή θα βρεθεί η επί χρόνια Πρέσβειρα της βραζιλιάνικης μουσικής στην Ελλάδα Μιράντα Βερούλη, τραγουδίστρια/τραγουδοποιός με σημαντική παρουσία στη ελληνική Jazz και World  σκηνή, η οποία φέρνει ένα προσωπικό στυλ στην ερμηνεία του Βραζιλιάνικου ρεπερτορίου, που χαρακτηρίζεται από αυθεντικό βραζιλιάνικο feeling και έντονες jazz αποχρώσεις


Ο Gabriel Improta είναι ίσως ο κορυφαίος Βραζιλιάνος κιθαρίστας της γενιάς του. Γεννημένος στο Rio de Janeiro σε οικογένεια μουσικών, είναι ένας ολοκληρωμένος ενορχηστρωτής και συνθέτης κι έχει συνεργαστεί σε συναυλίες και ηχογραφήσεις με τους πιο σπουδαίους καλλιτέχνες της Βραζιλίας, όπως: Caetano Veloso, Gal Costa, Maria Bethânia, Carlinhos Brown, Hermeto Pascoal, Paulo Moura, Roberto Carlos, Francis Hime, Jaques Morelenbaum και Elza Soares.


Έχει γυρίσει όλον τον κόσμο δίνοντας συναυλίες και έχει κερδίσει σημαντικά βραβεία στην Βραζιλία, αλλά και το εξωτερικό. Στο ρεπερτόριό του, εκτός από τις δικές του συνθέσεις, περιλαμβάνει και αγαπημένα Jazz και Βραζιλιάνικα θέματα για κιθάρα, τα οποία στα δάχτυλά του αποκτούν ένα καινοτόμο Jazz χαρακτήρα.


Μη χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε τον μοναδικό αυτόν καλλιτέχνη.

Παίζουν οι:
Gabriel Improta - κιθάρα
Μιράντα Βερούλη- φωνή

Σχετικές ειδήσεις
Η Μαρία Κοτρότσου live στο café του Νομισματικού Μουσείου
26.08.2016 11:25
Η Μαρία Κοτρότσου θα εμφανιστεί την Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016 για μία συναυλία στο café του Νομισματικού Μουσείου.
Η Belice live στο café του Νομισματικού Μουσείου
18.05.2016 13:40
Η τραγουδοποιός Belice, με την εκφραστική, λυρικών αποχρώσεων και αέρινη φωνή της έρχεται την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 στο café του Νομισματικού Μουσείου να μας ταξιδέψει μαζί με τρείς εξαιρετικούς μουσικούς.
Το ΤΚ Trio live στο Café του Νομισματικού Μουσείου
10.05.2016 13:35
Το ΤΚ Trio έρχεται live στο Café του Νομισματικού Μουσείου την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016, στις 21.00.
Κυριακή Βιδάλη Organ Trio live στο Café του Νομισματικού Μουσείου
09.03.2016 15:43
Η ανερχόμενη κιθαρίστρια της jazz, Κυριακή Βιδάλη μαζί με δύο νέους μουσικούς, τον Γιώργο Μουτάφη στο οrgan και τον Βαγγέλη Κοτζάμπαση στα τύμπανα, επιστρέφει την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016 στο café του Νομισματικού Μουσείου.
Η Αναστασία Παπαθεοδώρου live στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου
16.02.2016 11:16
Μια ιδιαίτερη performer και πολύπλευρη καλλιτέχνις, η Αναστασία Παπαθεοδώρου σκηνοθετεί τον εαυτό της στο café του Νομισματικού Μουσείου την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στις 9 μ.μ..