Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Tilemachos Moussas Trio feat. Labros Filippou (Yianneis) στο Club του Μύλου

Tilemachos Moussas Trio feat. Labros Filippou (Yianneis) στο Club του Μύλου

Σ’ έναν ρευστό διάλογο ανάμεσα στην Jazz, το μπαρόκ, το παραδοσιακό, το theremin, την κιθάρα, το αναλογικό synth & και το μουσικό πριόνι, οι Tilemachos Moussas Trio με την εκρηκτική παρουσία του αιρετικού performer & κόντρα τενόρου, Λάμπρου Φιλίππου, ομογενοποιεί πειστικά πολλά διαφορετικά είδη και σε παρασύρει από το πρώτο κιόλας άκουσμα. Όλα αυτά θα έχουμε την ευκαιριία να ακούσουμε σε μία συναυλία στο Club του Μύλου την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014.


Νέες συνθέσεις από τον επερχόμενο δίσκο "Music for a While",  Tilemachos Moussas Trio featuring Labros Filippou. Καρποί μιας σχέσης που αποκαλύπτεται εμπρός σας στην ωριμότερη και πιο ενθουσιώδη μορφή της. Μία συνεργασία που έχει ήδη αποδώσει καρπούς και εκτός συνόρων και μάλιστα αξιοσημείωτους, καθώς η διάσημη τσελίστα και ενορχηστρώτρια των Antony and the Johnsons, Julia Kent, ηχογράφησε μαζί τους για τη διασκευή του Ηπειρώτικου "Αλησμονώ και Χαίρομαι", ενώ το ίδιο τραγούδι αποτέλεσε αιτία για τη συνεργασία των Μούσα και Φιλίππου με το Tanztheater Wuppertal Pina Bausch, μιας και το κομμάτι αποτελεί μέρος της παράστασης "ADDIO, ADDIO AMORE", a solo by Daphnis Kokkinos.


O Λάμπρος Φιλίππου, frontman του avant garde μουσικού project "Yianneis", έρχεται να μιλήσει με τις υψηλότερες νότες του, ερμηνεύοντας με μοναδικό τρόπο, από baroque του 16ου αιώνα μέχρι παραδοσιακά τραγούδια από το Πωγώνι Ηπείρου, ενώ το ηχητικό background ισορροπεί πάνω σε drum n' bass μουσικό τοπίο, psychedelic punk αισθητική και ηλεκτρονικούς ήχους που παράγονται εμπρός σας.


Επί σκηνής:
Tilemachos Moussas Trio, με τον ίδιο στις κιθάρες/ analog synth/ μουσικό πριόνι/ theremin και τους Μάκη Μπουκάλη στο κοντραμπάσο και Πάνο Τζινιώλη στα τύμπανα. Και ο Λάμπρος Φιλίππου στη φωνή .

Σχετικές ειδήσεις
Η Μαρίζα Ρίζου live στο Mylos Club της Θεσσαλονίκης
18.01.2017 17:04
Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, η Μαρίζα Ρίζου και η μπάντα της ανεβαίνουν στη σκηνή του club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να βάλουν φωτιές με τα τραγούδια, το πάθος και την ενέργειά τους!
Οι Χαΐνηδες live στο Mylos Club της Θεσσαλονίκης
14.12.2016 14:04
Οι Χαΐνηδες εμφανίζονται στο club του Μύλου για δύο μοναδικά live στην Θεσσαλονίκη στις 22 και 23 Δεκεμβρίου.
Ο Κωνσταντίνος Βήτα live στο Club Μύλος στην Θεσσαλονίκη
17.11.2016 12:12
Ο Κωνσταντίνος Βήτα ταξιδεύει βόρεια για μια μοναδική εμφάνιση στο Club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016.
Ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Club του Μύλου
11.05.2016 11:12
Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 στο Club του Μύλου, με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και καινούρια τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση.
Μπελ Επόκ: Η Μαρίζα Ρίζου live στο club του Μύλου
31.03.2016 12:39
Η Μαρίζα Ρίζου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και μεταφέρει για μία και μοναδική βραδιά, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016, τη νέα της πολύ επιτυχημένη παράσταση με τίτλο «Μπελ Επόκ» στο club του Μύλου.