Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Playground Theory & Lower Cut live στο Bios

Playground Theory & Lower Cut live στο Bios

Οι Lower Cut και οι Playground Theory θα βρεθούν ζωντανά στη σκηνή του BIOS την Τετάρτη 30 Απριλίου, σε μία συναυλία - καλωσόρισμα των Lower Cut στο δυναμικό της Puzzlemusik.


Σε αυτήν την πρώτη συναυλία με τα «χρώματα» της Puzzlemusik, οι Lower Cut θα μας παρουσιάσουν τα τραγούδια του ντεμπούτου άλμπουμ τους που βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης και που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.


Μαζί με τους Lower Cut θα εμφανιστούν και οι Playground Theory που εκτός από τα ήδη αγαπημένα τραγούδια του περσινού ντεμπούτου τους Speaking of Secrets θα παρουσιάσουν και νέο υλικό.


H συναυλία θα έχει τον χαρακτήρα γιορτής κι έτσι στο τέλος της βραδιάς, μέλη και των δύο συγκροτημάτων θα μοιραστούν τη σκηνή και θα παίξουν μαζί το τελευταίο τραγούδι της συναυλίας.


Η μουσική των Playground Theory μοιάζει να είναι βγαλμένη από όνειρα ή εφιάλτες, μυστικές σκέψεις και αγωνίες, καλά κρυμμένους φόβους αλλά και την αίσθηση του να επιπλέεις ελεύθερος, κάποιες φορές με το πρόσωπο προς τα κάτω.

Τους Playground Theory αποτελούν οι: Μάρσια Ισραηλίδη (φωνητικά), Δημήτρης Νέγκας (πλήκτρα), Βαγγέλης Κατσουλάκης (ντραμς), Κώστας Επιτρόπουλος (κιθάρα), Μίλτος Κριτικός (μπάσο)


Η μουσική των Lower Cut μπορεί να περιγράφει σαν ένα μίγμα αιθέριων φωνητικών και ηλεκτρονικών ήχων, μαζί με δυνατές κιθάρες και rhythm section, συνδυάζοντας ποπ μελωδίες με σκληρά ξεσπάσματα.

Τους Lower Cut αποτελούν οι: Ειρήνη Αργύρη (φωνητικά), Βαγγέλης Σταυρουλάκης (κιθάρα), Αλέξανδρος Δαρμής (πλήκτρα), Γιάννης Ευθυμίου (μπάσο), Βασίλης Μπάλδος (ντραμς)

Σχετικές ειδήσεις
Little Things: Το πρώτο video clip των Playground Theory
02.02.2017 10:05
Το πρώτο video clip των Playground Theory είναι για το Little Things, το single του δεύτερου άλμπουμ τους, Connect the Dots. Είναι διαθέσιμο από τις 29/1/17, ακριβώς ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ.
Playground Theory & Lia Hide live στο Six Dogs
13.04.2016 11:50
Οι Playground Theory εμφανίζονται στο Six Dogs στην καλύτερη στιγμή τους, με το πρόσφατο άλμπουμ τους “Connect The Dots” να συζητιέται ιδιαιτέρως θετικά από το μουσικό τύπο και το μουσικόφιλο κοινό αλλά και τα τραγούδια “Little Things” , “Rain”, “All that could have been” και τη διασκευή τους στο ζακυνθινό «Φυλακίσια» (“Prison Song” ) να ακούγονται από το ραδιόφωνο.
Ocean: Νέο video από τους Lower Cut
07.04.2016 12:17
Οι Lower Cut, ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το νέο τους ψηφιακό single “Ocean” από το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ τους στην εταιρεία Puzzlemusik, σε παραγωγή Αλεξ Μπόλπαση. Προπομπός του, ένα diy video, γυρισμένο στους δρόμους της Αθήνας.
Η Μαρία Λατσίνου επιστρέφει στο Ίλιον Plus
24.03.2016 12:11
Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ της η Μαρία Λατσίνου συνεχίζει τις επιτυχημένες live εμφανίσεις της. Κορύφωση αυτών η συναυλία στο ΙΛΙΟΝ plus την Κυριακή 3 Απριλίου η οποία θα ηχογραφηθεί με σκοπό τμήμα αυτής να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από την Puzzlemusik.
Αμάν Χαμάμ: παραμύθια, μουσικές και τραγούδια της Ανατολής στο PLAYGROUND for the arts
22.03.2016 11:15
Με τον τίτλο «Αμάν Χαμάμ» τέσσερις γυναίκες συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή του PLAYGROUND for the arts για δύο μόνο βραδιές τον Απρίλιο και ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτότυπη παράσταση αφήγησης με παραμύθια, μουσικές και τραγούδια εμπνευσμένη από τη ζωή στα Χαμάμ.