Οι Lower Cut και οι Playground Theory θα βρεθούν ζωντανά στη σκηνή του BIOS την Τετάρτη 30 Απριλίου, σε μία συναυλία – καλωσόρισμα των Lower Cut στο δυναμικό της Puzzlemusik.

Σε αυτήν την πρώτη συναυλία με τα «χρώματα» της Puzzlemusik, οι Lower Cut θα μας παρουσιάσουν τα τραγούδια του ντεμπούτου άλμπουμ τους που βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης και που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.

Μαζί με τους Lower Cut θα εμφανιστούν και οι Playground Theory που εκτός από τα ήδη αγαπημένα τραγούδια του περσινού ντεμπούτου τους Speaking of Secrets θα παρουσιάσουν και νέο υλικό.

H συναυλία θα έχει τον χαρακτήρα γιορτής κι έτσι στο τέλος της βραδιάς, μέλη και των δύο συγκροτημάτων θα μοιραστούν τη σκηνή και θα παίξουν μαζί το τελευταίο τραγούδι της συναυλίας.

Η μουσική των Playground Theory μοιάζει να είναι βγαλμένη από όνειρα ή εφιάλτες, μυστικές σκέψεις και αγωνίες, καλά κρυμμένους φόβους αλλά και την αίσθηση του να επιπλέεις ελεύθερος, κάποιες φορές με το πρόσωπο προς τα κάτω.

Τους Playground Theory αποτελούν οι: Μάρσια Ισραηλίδη (φωνητικά), Δημήτρης Νέγκας (πλήκτρα), Βαγγέλης Κατσουλάκης (ντραμς), Κώστας Επιτρόπουλος (κιθάρα), Μίλτος Κριτικός (μπάσο)

Η μουσική των Lower Cut μπορεί να περιγράφει σαν ένα μίγμα αιθέριων φωνητικών και ηλεκτρονικών ήχων, μαζί με δυνατές κιθάρες και rhythm section, συνδυάζοντας ποπ μελωδίες με σκληρά ξεσπάσματα.

Τους Lower Cut αποτελούν οι: Ειρήνη Αργύρη (φωνητικά), Βαγγέλης Σταυρουλάκης (κιθάρα), Αλέξανδρος Δαρμής (πλήκτρα), Γιάννης Ευθυμίου (μπάσο), Βασίλης Μπάλδος (ντραμς)