Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Φωτογραφία και Μουσική: έκθεση στο Athens House of Photography

Φωτογραφία και Μουσική: έκθεση στο Athens House of Photography

Το Athens House of Photography έχει την τιμή να παρουσιάσει την φωτογραφική έκθεση με τίτλο «Φωτογραφία και Μουσική », η οποία απαρτίζεται από έργα της μόνιμης συλλογής του.


Στην έκθεση θα παρουσιαστούν έργα των Herbert List, Γιάννη Δήμου , Κωνσταντίνου Μάνου, Jan Saudek, Pentti Sammallahti, William Abranowicz, Willy Ronis, Στέφανου Τσακίρη, Μαρία Αλεξέα καθώς και μια σειρά πορτραίτων του Ray Charles από τον Γάλλο φωτογράφο Frederic Reglain.


Οι καλλιτέχνες αυτοί έχουν αποθανατίσει την τέχνη της μουσικής στα έργα τους, σε συναυλίες , σε χορό, στον δρόμο, σε προσωπικές στιγμές  backstage, και η έκθεση θέλει να αναδείξει την ικανότητα της φωτογραφίας να αποδώσει τους ήχους των μουσικών μέσω της εικόνας.


Η έκθεση θα εγκαινιαστεί την Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014, στις 20:00 και θα διαρκέσει έως μέσα Ιουνίου. Όλα τα έργα θα είναι προς  πώληση και ταυτόχρονα θα υπάρχουν προς πώληση αφίσες και βιβλία των καλλιτεχνών, όπως επίσης και βιβλία με θέμα την μουσική και την φωτογραφία.

Σχετικές ειδήσεις
Photography Never Lies: έκθεση φωτογραφίας στο Booze Cooperativa
30.11.2016 12:23
Το Booze Cooperativa εγκαινιάζει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 την ομαδική έκθεση φωτογραφίας Photography Never Lies.
Έκθεση φωτογραφίας του Istvan Kerekes στην Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης
09.06.2016 11:40
Η Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης ΦΕΜ, παρουσιάζει από την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, στο νέο εκθεσιακό της χώρο στο Κάτω Κάστρο Μυτιλήνης, έκθεση φωτογραφίας του πολυβραβευμένου Ούγγρου φωτογράφου Istvan Kerekes.
Creative Photography: έκθεση φωτογραφίας από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο Ρομάντσο
06.06.2016 12:51
Για μια ακόμα χρονιά, οι νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες του τομέα Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αναμένεται να κερδίσουν τις εντυπώσεις  στην έκθεση φωτογραφίας, που διοργανώνεται προς τιμήν τους στο Πολιτιστικό Κέντρο ”Romantso”.
Street Photography: έκθεση φωτογραφίας στη Blank Wall Gallery
05.01.2016 10:38
Η Blank Wall Gallery εγκαινιάζει την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, στις 20:00 την θεματική έκθεση φωτογραφίας Street Photography, σε επιμέλεια του Μάρκου Δολόπικου.
Έκθεση για τον Θεόφραστο Τριανταφυλλίδη στο Μουσείο Κατσίγρα
04.01.2016 11:39
Η έκθεση με τίτλο "Ο Θεόφραστος Τριανταφυλλίδης και η εποχή του. Εξήντα χρόνια από το θάνατό του." παρουσιάζεται έως τις 15 Φεβρουαρίου 2016, στους χώρους της Μόνιμης Συλλογής της ΔΠΛ-ΜΓΙΚ και πραγματοποιείται με αφορμή τα εξήντα χρόνια από το θάνατο του Θ. Τριανταφυλλίδη.