Η μουσική κωμωδία “Άντρα Κατάντρα” με την υποστήριξη της Πολιτείας Πολιτισμού έρχεται στο Θέατρο Αυλαία για 8 παραστάσεις, 28-29 Απριλίου, 5-6, 12-13, 19-20 Μαΐου 2014. Η παράσταση σε σκηνοθεσία Παυλίνας Χαρέλα έρχεται να ταράξει μαγικά τα νερά για 4 Δευτερότριτα στις 21.00.

Μια φόρα κ έναν καιρό τα βατράχια δεν έγιναν πρίγκιπες ποτέ. Χοροπηδούσανε ασταμάτητα δεξιά κι αριστερά. Καλλίγραμμες βαμμένες σούστες τρέχουν από πίσω τους και προσπαθούν να τους δώσουν το μαγικό φιλί. Αφόρητα δύσκολο. Ώσπου αποκοιμήθηκαν και πιάστηκαν στον ύπνο. Μέσα σε μια νύχτα όλα τα βατράχια του κόσμου μεταμορφώθηκαν σε πρίγκιπες μ ένα φιλί. Οι πρίγκιπες είναι όμορφοι ευγενικοί με θράσος και στέμμα στο κεφάλι. Έρχονται και κοιμούνται στο κρεβάτι σου.Τους δίνεις κι αλλά φιλιά και τους φιλάς μέχρι το πρωί. Κι αφού ξημερώσει λένε κουαξ και όχι καλημέρα…

Ένα καμπαρέ-παλάτι, τρία κορίτσια του καμπαρέ-πριγκίπισσες, ένας υπάλληλος του καμπαρέ-βάτραχος, έξι διαφορετικές ιστορίες-παραμύθια , τέσσερις καθρέφτες-μαγικοί , πολύ τραγούδι και χορός, συνθέτουν την παλέτα της μουσικής κωμωδίας.

Μια παράσταση για να γελάσετε, να προβληματιστείτε, να κλείσετε το μάτι πονηρά  στο διπλανό σας.

Σκηνοθεσία-Μουσική επιμέλεια: Παυλίνα Χαρέλα
Κείμενα: Λίζα Νεοχωρίτη
Στίχοι: Λίζα Νεοχωρίτη – Αλέξανδρος Ζαφειριάδης
Σκηνικά-Κοστούμια: Θανάσης Κολαλάς
Χορογραφίες: Άννα Αϊδινίδου
Φωτισμοί: Αντώνης Διρχαλίδης
Παίζουν: Δήμητρα Σταυρίδου, Κική Στρατάκη, Αλεξία Φάλλα, Ανδρέας Κόζης και…ένας βάτραχος-κομπέρ