Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

«Ον Έαρ» τη Μεγάλη Τρίτη στο Σταυρό του Νότου plus

«Ον Έαρ» τη Μεγάλη Τρίτη στο Σταυρό του Νότου plus

Το www.toradiofono.gr σας προσκαλεί τη νύχτα της Μεγάλης Τρίτης, 15 Απριλίου, στο «σπίτι του». Η σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus μεταμορφώνεται στο καθιστικό μας, με τους φίλους ήδη εκεί μαζί με τις κιθάρες τους και με μια αγκαλιά τραγούδια.

 

Αυτά που θα έπαιζε Το Ραδιόφωνο μια νύχτα της Μεγάλης Εβδομάδας.

 

Μία κατανυκτική, συλλεκτική συναυλιακή βραδιά, με ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα , όπου τέσσερις σημαντικοί νέοι καλλιτέχνες , ο Απόστολος Ρίζος, ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, ο Σταμάτης Μορφονιός και η Χριστίνα Μαξούρη, τέσσερις βαθιά συγκινητικές φωνές, ανεβαίνουν στην σκηνή για να μας θυμίσουν κάποια από τα τραγούδια τα καλά φυλαγμένα. Αυτά που κρατάμε για τις ειδικές ραδιοφωνικές νύχτες, όπως είναι αυτές της Μεγάλης Εβδομάδας. Τραγούδια που ο κοινός τους παρονομαστής είναι η συγκίνηση. Τραγούδια από αυτά που θέλουμε να ακούμε τέτοιες νύχτες.

 

«Oν έαρ»: Μία σπάνια συναυλία – πρόταση για τη νύχτα της Μεγάλης Τρίτης από το www.toradiofono.gr

 

Το www.toradiofono.gr πλησιάζει στην συμπλήρωση ενός χρόνου από το ξεκίνημά του πέρσι τον Απρίλιο. Συνεχίζει σαν μια παρέα που επιμένει κόντρα στον καιρό, αυτοδιαχειριζόμενο και αυτοχρηματοδοτούμενο. Και οι τέσσερις καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς στην παράσταση και δηλώνουν έμπρακτα την στήριξη, την εκτίμηση και τη βοήθειά τους στο στοίχημα που βάλαμε πριν ένα χρόνο:

 

Να φτιάξουμε ένα Ραδιόφωνο έτσι όπως το γνωρίσαμε και το αγαπήσαμε!

Σχετικές ειδήσεις
Αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο στο Σταυρό του Νότου
25.01.2017 14:25
“Στο Φαλιμέντο Του Κόσμου”, μια παράσταση βασισμένη σε κείμενα μουσικές και τραγούδια του Νικόλα Άσιμου, από την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου για 4 Πέμπτες στο Σταυρό του Νότου Club.
Χρήστος Νινιός, Αργύρης Λούλατζης, Μάγδα Βαρούχα στο Σταυρό του Νότου Club
18.01.2017 12:15
Ο Χρήστος Νινιός, ο Αργύρης Λούλατζης και η Μάγδα Βαρούχα, τρεις από τους καλλιτέχνες της νέας γενιάς που μας έχουν ήδη δώσει το προσωπικό τους μουσικό στίγμα και έχουν ξεχωρίσει, συναντιούνται για πρώτη φορά στο Σταυρό του Νότου και παρουσιάζουν για δύο μοναδικές βραδιές, ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με τραγούδια δικά τους, αλλά και ιδαίτερες διασκευές.
O Γιώργος Αετόπουλος ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
29.03.2016 12:09
Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 8.30μ.μ., o Γιώργος Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών στο Σταυρό του Νότου Plus.
Ο Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου
22.03.2016 13:32
Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι εμφανίσεις του, το Δεκέμβριο στο Σταυρό του Νότου club, ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» τις Παρασκευές 1, 8, 15 και 22 Απριλίου.
Πανος Παπαϊωάννου, Χρυσόστομος Καραντωνίου, Μάγδα Βαρούχα στο Σταυρό του Νότου
04.03.2016 13:24
Η παρέα του Πάνου Παπαϊωάννου και του Χρυσόστομου Καραντωνίου μεγαλώνει με μια γυναικεία παρουσία, την Μάγδα Βαρούχα. Οι τρεις τους μας περιμένουν με μια αγκαλιά τραγούδια, στο Σταυρό του Νότου (club), τις Πέμπτες 10 & 17 Μαρτίου.