Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Το Pixathlon στην Αθήνα

Το Pixathlon στην Αθήνα

Έπειτα από ένα επιτυχημένο ξεκίνημα στην Αυστρία, την Ιταλία και την Σλοβενία, το Pixathlon ταξιδεύει στην Αθήνα, με στόχο να καθιερωθεί ως διεθνής διαγωνισμός.


Το Pixathlon Athens διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο φωτογραφικό event στην Αθήνα ως τώρα μιας και είναι ένας διαγωνισμός που εισάγει την έννοια της αφήγησης μιας ιστορίας μέσω μιας σειράς φωτογραφιών.


Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ετοιμάσετε τις φωτογραφικές σας μηχανές, να φορτίστε τις μπαταρίες σας, να επιστρατεύστε όλη σας τη φαντασία και πάρτε μέρος στο  Pixathlon, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του στις 26 Απριλίου και ώρα 9.00 π.μ. στην στέγη του Συν-Αθηνά (γωνιά Αθηνάς και Αριστογείτονος).


Έχετε 12 ώρες για να χρησιμοποιήσετε την κάμερα σας με τον πιο δημιουργικό τρόπο και να παρουσιάσετε στο τέλος της ημέρας τις 12 καλύτερες φωτογραφίες που τραβήξατε. Δεν χρειάζεσαι επαγγελματικό εξοπλισμό! Στο τέλος θα βραβευτούν οι καλύτερες, οι πιο αυθόρμητες και οι πιο διασκεδαστικές φωτογραφίες, ανεπεξέργαστες!


Γωνιές της πόλης, στιγμές, οι άνθρωποι της περιμένουν να τους ανακαλύψεις να τους φωτογραφίσεις και που ξέρεις ίσως κερδίσεις φωτογραφικές μηχανές, σεμινάρια φωτογραφίας, ταξίδια και αλλά πολλά!

Αρχάριος η έμπειρος δεν έχει σημασία, μην ξεχνάς ότι οι πιο δημιουργικές ιδέες είναι αυτές που θα φτάσουν στον τελικό.


Μετά το διαγωνισμό η κριτική επιτροπή θα αξιολογήσει και θα αναδείξει τα νέα ταλέντα, θα μοιράσει τα δώρα, ενώ στο τέλος θα διεξαχθέν μια μεγάλη έκθεση στο κέντρο της Αθηνάς που θα παρουσιάζει την δική σου προοπτική!

Σχετικές ειδήσεις
Διεθνής Διαγωνισμός Κινηματογραφικής Μουσικής από το Μέγαρο και το Animasyros
06.02.2017 16:41
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, δίνοντας έμφαση στη δημιουργική σύνδεση εικόνας και μουσικής και με στόχο την ενίσχυση της κινηματογραφικής μουσικής δημιουργίας, για πρώτη φορά διοργανώνει διαγωνισμό πρωτότυπης σύνθεσης σε μικρού μήκους φιλμ animation σε συνεργασία με το ιδιαίτερα επιτυχημένο Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ + Αγορά Κινουμένων Σχεδίων.
8ος Διεθνής Διαγωνισμός Πιάνου «Γιώργος Θυμής» 2017
02.01.2017 11:17
Ο 8ος Διεθνής Διαγωνισμός Πιάνου «ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΥΜΗΣ» 2017 θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 12 έως τις 20 Ιανουαρίου 2017.
Νέα Θεατρικά εργαστήρια ερασιτεχνών Theater Labs
12.08.2016 16:41
Τα θεατρικά εργαστήρια ερασιτεχνών Theater Labs, μετά το περσινό επιτυχημένο ξεκίνημά τους, έρχονται πάλι κοντά σας και ανοίγουν και φέτος τις πόρτες τους σε όλους σας.
Φωτογραφικό Project “SEVEN” στον Πολυχώρο Vault
04.08.2016 15:59
Ο Πολυχώρος VAULT διοργανώνει τo Φωτογραφικό Project “SEVEN” και προσκαλεί τους φωτογράφους της Αθήνας (κι όχι μόνο) να συμμετάσχουν.
1ο Πανελλήνιος Μανδακάσειος Διαγωνισμός Φωτογραφίας 2016
05.07.2016 14:42
Η Ακαδημία Γραμμάτων & Τεχνών Καστοριάς «Θωμάς Μανδακάσης», θέλοντας να αναδείξει το αναξιοποίητο μνημειακό πολιτιστικό απόθεμα της Ελλάδας καλλιεργώντας συγχρόνως την τέχνη της φωτογραφίας με δημιουργικό και ωφέλιμο τρόπο, διοργανώνει τον 1ο Πανελλήνιο Μανδακάσειο Διαγωνισμό Φωτογραφίας 2016 με θεματικό αντικείμενο τα Ελληνικά Μνημεία Τέχνης και Πολιτισμού.