Μετά από έναν επιτυχημένο και ιδιαίτερα γεμάτο χειμώνα, με σειρά συναυλιών στην Αθήνα και πολλούς σταθμούς στην περιοδεία τους ανά την Ελλάδα, τα Κίτρινα Πoδήλατα κλείνουν τη συναυλιακή σεζόν με μια μεγάλη συναυλία στο Passport στον Πειραιά το Σάββατο 26 Απριλίου 2014!  

Ανανεωμένοι και γεμάτοι εικόνες και συναισθήματα από τα ταξίδια τους, τα Κίτρινα Ποδήλατα ανεβαίνουν για πρώτη φορά στη σκηνή του Passport για να μας ξεσηκώσουν, προσκαλώντας μας στο καθιερωμένο πάρτυ τους.

Θα ακούσουμε τραγούδια από τον τελευταίο δίσκο τους «ΕΤΩΝ 16», όπως τα δυναμικά «Κράτησέ με», «Όσο ανασαίνω ζω», «Ετών 16», «Απ’ τα σαλόνια στ’ αλώνια» αλλά και τις ξεχωριστές μπαλάντες «Χελιδόνι του Χειμώνα» και «Ναυάγιο», φυσικά τραγούδια αγαπημένα από την έως τώρα επιτυχημένη πορεία τους όπως τα «Μη μ’ αγγίζεις», «Να σε δω να γελάς», «Ταξιδεύω το εγώ μου», «Αυτά που έχεις ξεχάσει», «Θα πάρω φόρα»,  «Ακόμα μια ζωή» και επιλεγμένες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών από την ελληνική και ξένη ροκ σκηνή. Από αυτή τη μεγάλη συναυλία δεν θα λείψουν όπως πάντα οι εκπλήξεις και οι μουσικές συμπράξεις με τη βοήθεια της τεχνολογίας, της real time σκηνοθεσίας και άλλων οπτικών εφέ, πάντα ζυγισμένα και επιμελημένα από τα Κίτρινα Ποδήλατα με μεράκι, φαντασία και ταξιδιάρικη διάθεση.

Μπάσο: Κώστας Ξηρογιάννης/Τύμπανα Γιώργος Ράλλης/ Ήχος(FOH) Τάσος Μπότης/ Ήχος Stage Δημήτρης Πάνου/Φωτισμοί Ανδρέας Κούρτης/ Stage Manager Ανδρέας Αμπουλός / Κάμερες Λουκάς Ζιάρας/ Οργάνωση παραγωγής Φανή Χάραρη