Το Bob Theatre Festival, το μοναδικό φεστιβάλ νεανικού θεάτρου επιστρέφει, και φέτος, για 7η συνεχόμενη χρονιά στο Bios από 5 έως 11 Μαΐου 2014!

Επιλεγμένες νεανικές παραστάσεις, πρεμιέρες, διαγωνισμοί, πάρτι και συναυλίες θα κάνουν για άλλη μια χρονιά το Bob Theatre Festival το σημαντικότερο νεανικό θεατρικό γεγονός της άνοιξης.

Μερικές από τις παραστάσεις που θα παρουσιαστούν στο φετινό Bob: Ρωμαίος και Ιουλιέτα για δύο του Κώστα Γάκη, Διαβολιάδα των Ubuntu, Ο Μουνής των 4frontal, Γκιγιόμ γλυκιά μου της Μαριάννας Κάλμπαρη  και πολλές άλλες. Επίσης, δείτε τις νέες παραστάσεις της ομάδας Χα! και του Μιχάλη Μαθιουδάκη που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στο φεστιβάλ.

Παράλληλα, δέκα νεοσύστατες ομάδες θα παρουσιάσουν 15’ από την υπό διαμόρφωση παράστασή τους και το κοινό θα αναδείξει την καλύτερη. Ο διαγωνισμός Scratch Night του Bob Theatre Festival, που αποτελεί πλέον θεσμό για τις νέες ομάδες, θα επιβραβεύσει για άλλη μια χρονιά τη νικήτρια με χρηματικό έπαθλο, με σεμινάριο δραματουργίας και διεύθυνση παραγωγής και θα την εντάξει στο φθινοπωρινό πρόγραμμα του bios.

Φέτος, για πρώτη φορά, το φεστιβάλ εντάσσει στον προγραμματισμό του  διαγωνισμό stand-up comedy αλλά και διαγωνισμό αυτοσχεδιασμού.  

Τέλος, το φεστιβάλ θα κλείσει την Κυριακή 11 Μαΐου με μια μοναδική συναυλία. Το συγκρότημα του Γιώργου Παπαγεωργίου Polkar θα κάνει, επιτέλους στην Αθήνα, το πρώτο του, πολυαναμενόμενο live, στο μεγαλύτερο νεανικό, θεατρικό πάρτι της χρονιάς.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ θα ανακοινωθεί σύντομα.