Η τραγουδίστρια Λουκία Παλαιολόγου, μια από τις σπουδαιότερες φωνές της εγχώριας τζαζ και ο δεξιοτέχνης κιθαρίστας Γρηγόρης Ντάνης αποτελούν τον πυρήνα του μουσικού σχήματος Brazz και έχοντας συνοδοιπόρους δυνατούς αυτοσχεδιαστές και μουσικούς όπως ο Χάρης Χαραλάμπους στο μπάσο και ο Δημήτρης Κλωνής στα τύμπανα, θα παρουσιάσουν στο Tiki Bar την Τετάρτη 9 Απριλίου ένα μουσικό ταξίδι από την βραζιλιάνικη στην αμερικάνικη τζαζ.

Από τη νοσταλγική bossa nova του Jobim και τις Afro sambas του Baden Powell, στις μελωδίες της αμερικανικής τζαζ με αυτοσχεδιασμό και φαντασία.

Λουκία Παλαιολόγου – φωνή
Γρηγόρης Ντάνης – κιθάρα
Χάρης Χαραλάμπους – μπάσο
Δημήτρης Κλωνής  – τύμπανα

Η Λουκία Παλαιολόγου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου με κατεύθυνση τη τζαζ ερμηνεία και σύνθεση. Ασχολήθηκε με το σαξόφωνο και τη τζαζ στην τάξη του Δήμου Δημητριάδη και με το τζαζ πιάνο στην τάξη του Γιώργου Κοντραφούρη.

Έχει σπουδές κλασικού πιάνου και θεωρητικών στο Εθνικό Ωδείο Π. Φαλήρου στην τάξη της Βιβής Περιβολάρη και στη συνέχεια στο Ιόνιο Ωδείο Κερκύρας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της και μέχρι σήμερα, έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια πάνω στην τζαζ, τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό και την τεχνική της φωνής με διακεκριμένους καλλιτέχνες όπως οι Steve Lacy, Dave Liebman, Αντώνης Ανισέγκος, Evan Parker, Joe Tornabene, Mathew Barley, Catchie Cartright, Σαββίνα Γιαννάτου, Robet Bicknell και Gretchen Parlato. Έχει ασχοληθεί επίσης, με τον θεατρικό αυτοσχεδιασμό στην τάξη του Ευδόκιμου Τσολακίδη.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Ionian Jazz Ensemble του Ιονίου Πανεπιστημίου με το οποίο κυκλοφόρησε ομώνυμος δίσκος με originals στο περιοδικό Jazz&Τζαζ το 2003 και του δεκαμελούς σχήματος Greek Warriors με επικεφαλής τον Δημήτρη Βασιλάκη.

Με τον κιθαρίστα Γρηγόρη Ντάνη έχουν δημιουργήσει το σχήμα Brazz, παρουσιάζοντας πλευρές της βραζιλιάνικης τζαζ, ενώ συνεργάζεται ερμηνευτικά και στιχουργικά με το σχήμα Funk Wizzards του Γιάννη Κασέτα, με δύο δίσκους σε κυκλοφορία από την Puzzlemusic. Μέχρι σήμερα έχει στο ενεργητικό της πολλές συναυλίες με σημαντικούς έλληνες καλλιτέχνες της τζαζ αλλά και ξένους.

Συνεργάζεται με τον συνθέτη Θοδωρή Μοιρισκλάβο στο έργο του Ptosis και με την ηθοποιό Αλίνα Κωτσοβούλου σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις.

Από το 2004 μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται στην εκπαίδευση της φωνής και τη διδασκαλία της τζαζ μουσικης και του αυτοσχεδιασμού, προωθώντας την αντιμετώπιση και το χειρισμό της φωνής ως μουσικό όργανο.

http://www.myspace.com/palaiologou
http://www.reverbnation.com/palaiologou
http://www.loukiapalaiologou.com

Γρηγόρης Ντάνης
 
Σπουδές στο Jazz and Contemporary Music Program του New School University της Νέας Υορκης, με κατεύθυνση Jazz Performance. Αποφοίτηση με έπαινο το Μάιο του 2001, BFA with Honors.

Ιδιαίτερα μαθήματα με τους Peter Bernstein, Vic Juris, Paul Bollenback, Jane Ira Bloom, Richie Beirach, Jamie Haddad, Reggie Workman.

Σπουδές στο Musicians Institute (G.I.T.), διάρκειας έξι μηνών στο πρόγραμμα Encore Ιδιαίτερα μαθήματα jazz κιθάρας για ένα χρόνο με τους Larry Koonse, Ted Greene. Ιδιαίτερα μαθήματα με τον πιανίστα Carl Schroeder.
Σπουδές στο Παρίσι ενός έτους στο Programme Jazz Professional του I.A.C.P. Σπουδες κλασικής κιθάρας με τον Δημήτρη Φάμπα.

Ιδιαίτερα μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας με τον Γιάννη Σπάθα, jazz κιθάρας με τον Γιώτη Σαμαρά και jazz αρμονίας με τον Μάρκο Αλεξίου.
Σπουδές κλασικού πιάνου στο Ελληνικό Ωδείο (επίπεδο μέσης τάξης).

https://myspace.com/grigoriosntanistrio