Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Lucky Funeral και Harsh Demise live στο Six D.o.g.s.

Lucky Funeral και Harsh Demise live στο  Six D.o.g.s.

Οι Lucky Funeral και Harsh Demise θα εμφανιστούν σε ένα κοινό live στο Six D.o.g.s. στις 26 Απριλίου 2014.

Οι Lucky Funeral κλείνουν την ευρωπαική περιοδεία  τους, με μια συναυλία στην Αθήνα, παρέα με τους Harsh Demise. Η 26η Απριλίου στο Six D.o.g.s. σηματοδοτεί το κλείσιμο της πέμπτης συνολικά, ευρωπαικής περιοδείας των Lucky Funeral και επιλέγουν να μοιραστούν την σκηνή με τους Harsh Demise, μία μπάντα που εκτιμάνε τόσο σε καλλιτεχνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.


Οι Lucky Funeral, μόλις ένα χρόνο μετά την 3η Full Length κυκλοφορία τους «Find Your Soul in Beautiful Lunatics» επιστρέφουν, για δεύτερη φορά μέσα στο τελευταίο έτος, στα γνώριμα και φιλόξενα «σοκάκια» της Ευρώπης σε μία περιοδεία που θα ξεκινήσει στις 2 Απριλίου απο τη Lille της Γαλλίας και έπειτα απο 15 live σε Γαλλία, Γερμανία, Βελγιο, Ολλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο, ολοκληρώνεται στο γνωστό Αθηναικό στέκι του Six D.O.G.S.


Μαζί τους οι Harsh Demise, οι νεαροί Πειραιώτες, που με το μοντέρνο heavy metal ήχος τους έχουν δώσει το στίγμα τους στην ελληνική σκηνή, μετουσιώνοντας τις εμπειρίες τους και τα συναισθήματα τους σε μουσική .  Έχοντας ήδη στο ενεργητικό τους ένα Full Length Album όνοματι «Something Out Of Nothing» και δεκάδες live εμφανίσεις, ετοιμάζουν υλικό για την 2η studio δουλειά τους, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τους προσεχείς μήνες.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100° C σε ευρωπαϊκή περιοδεία
15.11.2016 10:52
Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο Γιάννης Αγγελάκας και η μπάντα του, οι 100°C πήραν τους δρόμους παρουσιάζοντας live επιλογές από την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα από τις Τρύπες έως σήμερα καθώς και την προσεχή δισκογραφική δουλειά τους.
The small suitcase tour: Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης σε περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο
07.10.2016 16:52
Μετά από τη μεγάλη περιοδεία στην Ευρώπη την άνοιξη αλλά και την καλοκαιρινή περιοδεία σε Κύπρο και Ελλάδα, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι μουσικοί του συνοδοιπόροι, βγαίνουν ξανά στο δρόμο για τέσσερις συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ανάμεσα σε Δύση και Ανατολή: Βασίλης Τσαμπρόπουλος και Νεκταρία Καραντζή σε Ευρωπαϊκή Περιοδεία
21.07.2016 15:38
Ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος και η Νεκταρία Καραντζή παρουσιάζουν τη νέα διεθνή δισκογραφική παραγωγή “Eleison” και ετοιμάζονται για τη νέα καλοκαιρινή ευρωπαϊκή περιοδεία τους.
Βασίλης Τσαμπρόπουλος - Νεκταρία Καραντζή: Ευρωπαϊκή Περιοδεία 2016
13.06.2016 15:35
Ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος και η Νεκταρία Καραντζή ξεκινούν μία νέα Ευρωπαϊκή περιοδεία για το καλοκαίρι του 2016.
Ο Γιάννης Κότσιρας σε ευρωπαϊκή περιοδεία
18.03.2016 11:23
Τι θα λέγατε για δύο ώρες απόλυτης μουσικής απόλαυσης δίχως ίχνος ηλεκτρισμού και παραμόρφωσης;