Η ομάδα Ηχόδραμα παρουσιάζει την παράσταση Ρεĩ, εμπνευσμένη από την έννοια της αέναης κίνησης στον Ηράκλειτο, μια σύμπραξη χορού, μουσικής και εικόνας, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, από τις 25 Απριλίου 2014.

«Τα πάντα ρει»… Αέναη κίνηση… Από τα ποτάμια μέχρι το αίμα, από τα μικρότερα σωματίδια ύλης μέχρι το απέραντο σύμπαν, από τις διαπροσωπικές σχέσεις μέχρι ολόκληρες κοινωνίες… Όλη αυτή η διαρκής κίνηση και αλλαγή, και κατά συνέπεια η ζωή η ίδια, δραματοποιημένη με ευρηματικό τρόπο μέσα από σύγχρονες χορογραφίες και παράλληλες παρεμβάσεις εικόνων από την ομάδα που μας χάρισε το πολυσυζητημένο “The Cave”.

Το έργο αυτό είναι δημιουργία της Πολιτιστικής Ομάδας ΗΧΟΔΡΑΜΑ, σε συνεργασία με γνωστούς χορογράφους και χορευτές με επαγγελματική εμπειρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Κούβα), απόφοιτους επαγγελματικών σχολών χορού του εξωτερικού, της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης, της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και αναγνωρισμένων επαγγελματικών σχολών χορού της Ελλάδας. Η αυθεντική μουσική της παράστασης και το δυνατό video art προσθέτουν στη δραματουργία του έργου.

Επιμέλεια χορογραφιών: Δανιέλα Πισιμίση
Μουσική: ionnix (Γιάννης Πισιμίσης)
Χορογραφίες: Δανιέλα Πισιμίση, Alain Rivero Rodriguez και οι χορευτές της ομάδας
Δραματουργία: Σέβη Δημητριάδου, Φαίδρα Πισιμίση, Alain Rivero Rodriguez
Video Art: SK Audio & Light, Boomin, Φίλιππος Πανταζόπουλος, Κων/νος Τσιτσάρας
Σχεδιασμός-κατασκευή κοστουμιών: Λαμπρινή Κατσαούνου, Γιώργος Κατσαούνης
Επιμέλεια φωτισμού: Λίνος Μεϊτάνης
Μελέτη φωτισμού: Μανώλης Τσολάκης
Φωτογραφίες-μακέτες: Κων/νος Τσιτσάρας

Χορεύουν: Alain Rivero Rodriguez, Κατερίνα Αλεξανδράκη, Δημήτρης Αντωνόπουλος, Αργύρης Κουδούνας, Έρη Παπαχαραλάμπους, Δανιέλα Πισιμίση, Φαίδρα Πισιμίση, Χρήστος Ταγρίδης, Τζένη Τοψίδου

Διάρκεια παράστασης: 70 λεπτά

Η Πολιτιστική Ομάδα ΗΧΟΔΡΑΜΑ έχει πολυετή πείρα σε χοροδράματα και έχει παρουσιάσει έργα της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ομάδας: www.echodrama.gr