Από τις εκδόσεις Φίλντισι κυκλοφορεί το βιβλίο του Σταυριανού Κιναλόπουλου, με τίτλο «Ασανσέρ – Αντέχεις να εγκλωβιστείς πλάι στο παρελθόν σου?».

Ο Όμηρος πηγαίνει να δώσει μια συνέντευξη για κάποια νέα δουλειά. Στο ασανσέρ, με το οποίο θέλει να ανέβει στον 9° όροφο μπαίνει και μια κοπέλα η Νανά. Αποδεικνύεται πως είναι η κόρη του αφεντικού. Το Ασανσέρ στη διαδρομή του σταματά τρεις φορές, σε τρία διαφορετικά επίπεδα κατά τη διάρκεια. Στους ορόφους: Πόνος, Φόβος και Χρόνος. Σε αυτές τις διακοπές, παρεμβάλλονται τρεις μικρές εμβόλιμες σκηνές από άλλα κείμενα του Σταυριανού Κιναλόπουλου, τα οποία έχουν κρυφή σύνδεση με το Ασανσέρ.

Ο Σταυριανός Κιναλόπουλος γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη 1985. Bachelor στο Graphic & Environmental Design. Απόφοιτος Νέου Ελληνικού Θεάτρου Γ. Αρμένη, κατηγορία “εξαιρετικού ταλέντου Κάρολου Κουν”. Σεμινάρια πάνω στην ιστορία τέχνης, ψυχολογία, εγκληματολογία, φυσιογνωμική και συγγραφή. Έχουν παρουσιαστεί τα θεατρικά έργα του: “Κι απόψε ένα τρένο έχασα”, “Τετραγωνικό”, “Τρία Κάππα”, “Ασανσέρ” και “Ορνιθόρυγχος”. Τα τελευταία τρία έχουν εκδοθεί.