Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Τούτη ἡ ἐποχή δέν εἶναι ἐποχή για ποίηση, σε σκηνοθεσία Γ. Νανούρη στο Gazarte

Τούτη ἡ ἐποχή δέν εἶναι ἐποχή για ποίηση, σε σκηνοθεσία Γ. Νανούρη στο Gazarte

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σε συνεργασία με το Gazarte διοργανώνει βραδιά ποίησης την Πέμπτη 3 Απριλίου, ώρα 20.30, με τίτλο “τούτη ἡ ἐποχή δέν εἶναι ἐποχή για ποίηση”, μήπως όμως τώρα τη χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ;
 

Ο Γιώργος Νανούρης σκηνοθετεί και παρουσιάζει μια διαφορετική παράσταση , γεμάτη ποιήματα , μουσική , φως και σκιές, αφιερωμένη στη ζωή και το έργο έξι αγαπημένων ποιητών: Ρίτσος , Εγγονόπουλος, Εμπειρίκος , Δημουλά, Λειβαδίτης, Αναγνωστάκης, με κεντρικό άξονα την άνοιξη και τον έρωτα.
 
 
Μαζί του οι ηθοποιοί: Αννίτα Καπουσίζη, Φανή Ροδίτη, Κόνυ Ζήκου
 

Οι Minor Project έρχονται στο κλείσιμο της βραδιάς για να μας μεταφέρουν στην ποίηση μέσα από τη μουσική, το συναίσθημα και τη δημιουργία. Λίγο πριν από τις ηχογραφήσεις για το νέο τους δίσκο, το συγκρότημα από την Πάτρα που μας χάρισε το αγαπημένο πλέον "In Colors" μέσα τον πιο χρωματιστό δίσκο της χρονιάς που  μας πέρασε, έρχεται στη σκηνή του gazarte για να επισφραγίσει με τον πιο συναισθηματικά φορτισμένο τρόπο μία νύχτα ποίησης.

Σχετικές ειδήσεις
Των λαών η ανεξήγητη υπομονή: παράσταση στο Gazarte για Ημέρες Μπρεχτ στην Αθήνα
20.01.2017 17:31
Με το σύνθημα «Των Λαών η Ανεξήγητη Υπομονή» έρχεται στο Gazarte από το Βερολίνο η πρωτότυπη μουσικό-θεατρική παράσταση που συνενώνει τις «Συνομιλίες Φυγάδων» και το «Αλφαβητάρι Πολέμου» σε κείμενο-ποίηση Bertolt Brecht και μελοποίηση Hanns Eisler, με ζωντανή μουσική, σε σκηνοθεσία Andreas R. Bartsch.
Η Κατερίνα του Γιώργου Νανούρη στο Θέατρο Εγνατία
07.09.2016 16:29
Η παράσταση του Γιώργου Νανούρη που συγκλόνισε κοινό και κριτικούς ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη, μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε για 2 συνεχόμενες χρονιές στην Αθήνα ! Στο θέατρο Εγνατία , από την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, για δέκα μόνο παραστάσεις.
Τελευταίες παραστάσεις για την «Κυρία της Νύχτας» στο θερινό Gazarte
26.07.2016 13:40
Οι τελευταίες παραστάσεις στο θερινό Gazarte, όπου παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία η «Κυρία της Νύχτας», το αστυνομικό μυθιστόρημα του Γιάννη Μαρή που σκηνοθέτησε η Φρόσω Λύτρα, θα δοθούν στις 26, 27, 28, 29 και 31 Ιουλίου 2016.
Η κυρία της νύχτας, του Γιάννη Μαρή στο θερινό Gazarte
10.05.2016 12:54
Η θεατρική ομάδα naan και το gazARTE παρουσιάζουν το μυθιστόρημα του Γιάννη Μαρή «Η κυρία της νύχτας» σε σκηνοθεσία της Φρόσως Λύτρα από 15 Ιουνίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
Το '21, του Άρη Μπινιάρη επιστρέφει στο Gazarte
21.03.2016 16:39
"ΤΟ “21" του Άρη Μπινιάρη επιστρέφει στο Theater Stage του Gazarte για 4 παραστάσεις στις 3, 10, 17 & 24 Απριλίου 2016.