Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Τις νύχτες μπαίνεις στα όνειρα μου στο Σταυρό του Νότου

Τις νύχτες μπαίνεις στα όνειρα μου στο Σταυρό του Νότου

Η Λίνα Νικολακοπούλου μας προτείνει για δύο μόνο βραδιές, την Παρασκευή 4 και την Παρασκευή 11 Απριλίου στο Σταυρό του Νότου Plus, μία τρίωρη μουσική  συνάντηση γεμάτη ελληνικό τραγούδι.


"Τις νύχτες μπαίνεις στα όνειρα μου" o τίτλος της παράστασης κι ένα πρόγραμμα με τραγούδια επιλεγμένα με βασικό κριτήριο την διαχρονική αξία τους, την ευχαρίστηση και την συγκίνηση που μας προσφέρουν ακούγοντας τα, αλλά και το να αναδείξουν τις ερμηνευτικές ικανότητες των τραγουδιστών που θα τα τραγουδήσουν.


Έντεχνα, λαϊκά, αλλά και δημοτικά τραγούδια, όλα προσθέτουν το χρώμα και την χάρη τους στην συλλογική μας μνήμη και την ανανεώνουν γόνιμα. Μαζί τους και πολλά αγαπημένα τραγούδια με την υπογραφή της Λίνας Νικολακοπούλου στους στίχους, με νέες ενορχηστρώσεις.

Ερμηνεύουν δύο γυναικείες φωνές, η Σοφία Παπάζογλου και η Αργυρώ Καπαρού και δύο ανδρικές, ο Σταύρος Σιόλας και ο Απόστολος Ρίζος.

Παίζουν οι μουσικοί:
Κώστας Νικολόπουλος: Ενορχηστρώσεις, ηλεκτρική & ακουστική κιθάρα
Ευαγγελία Μαυρίδου: πιάνο , πλήκτρα
Μάνος Σαβιολάκης: κρητικό λαούτο, κιθάρα, μπουζούκι
Δημήτρης Καζάνης: βιολί
Γιώργος Γκίκας: κρουστά
Επιλογή ρεπερτορίου και καλλιτεχνική διεύθυνση: Λίνα Νικολακοπούλου

Σχετικές ειδήσεις
Συνάντηση: O Στέφανος Κορκολής σε έργα Μίκη Θεοδωράκη για δύο βραδιές στον Ιανό
01.11.2016 16:47
Μετά από sold out εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό η παράσταση «Συνάντηση» έρχεται στην μουσική σκηνή του ΙΑΝΟΥ για δύο μοναδικές βραδιές.
Το Αστικό Λαϊκό τραγούδι στον 20ό αιώνα: Μουσική παράσταση στις 1002 Νύχτες
06.04.2016 14:41
Τις Κυριακές 10, 17 και 24 Απριλίου 2016, οι "1002 Νύχτες" φιλοξενούν την μουσική παράσταση «Το Αστικό Λαϊκό Τραγούδι στον 20ό αιώνα».

H Βίκυ Καρατζόγλου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 16:28
H Βίκυ Καρατζόγλου, λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «Τα Όνειρά μου Αληθινά» επιστρέφει για 2 μοναδικές βραδιές, 7 & 21 Απριλίου στο Σταυρό του Νότου Plus.
Η Σοφία Παπάζογλου live στο Σταυρό του Νότου
08.03.2016 11:33
Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια Σοφία Παπάζογλου, με τη γλυκιά και αισθαντική φωνή, παρουσιάζει για δύο μοναδικές βραδιές στο Σταυρό του Νότου +(Plus) ένα πρόγραμμα που βασίζεται στην τελευταία της δουλειάς με τίτλο «Ο χτύπος της καρδιάς μου», με την επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου.
Η Μιρέλα Πάχου και ο Πέτρος Λαγούτης στο Σταυρό του Νότου
05.02.2016 13:32
Η Μιρέλα Πάχου και ο Πέτρος Λαγούτης μας αφηγούνται έρωτες και άλλα παραμύθια στο Σταυρό του Νότου, για δύο βραδιές στις 12 και 14 Φεβρουαρίου 2016.