Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Τις νύχτες μπαίνεις στα όνειρα μου στο Σταυρό του Νότου

Τις νύχτες μπαίνεις στα όνειρα μου στο Σταυρό του Νότου

Η Λίνα Νικολακοπούλου μας προτείνει για δύο μόνο βραδιές, την Παρασκευή 4 και την Παρασκευή 11 Απριλίου στο Σταυρό του Νότου Plus, μία τρίωρη μουσική  συνάντηση γεμάτη ελληνικό τραγούδι.


"Τις νύχτες μπαίνεις στα όνειρα μου" o τίτλος της παράστασης κι ένα πρόγραμμα με τραγούδια επιλεγμένα με βασικό κριτήριο την διαχρονική αξία τους, την ευχαρίστηση και την συγκίνηση που μας προσφέρουν ακούγοντας τα, αλλά και το να αναδείξουν τις ερμηνευτικές ικανότητες των τραγουδιστών που θα τα τραγουδήσουν.


Έντεχνα, λαϊκά, αλλά και δημοτικά τραγούδια, όλα προσθέτουν το χρώμα και την χάρη τους στην συλλογική μας μνήμη και την ανανεώνουν γόνιμα. Μαζί τους και πολλά αγαπημένα τραγούδια με την υπογραφή της Λίνας Νικολακοπούλου στους στίχους, με νέες ενορχηστρώσεις.

Ερμηνεύουν δύο γυναικείες φωνές, η Σοφία Παπάζογλου και η Αργυρώ Καπαρού και δύο ανδρικές, ο Σταύρος Σιόλας και ο Απόστολος Ρίζος.

Παίζουν οι μουσικοί:
Κώστας Νικολόπουλος: Ενορχηστρώσεις, ηλεκτρική & ακουστική κιθάρα
Ευαγγελία Μαυρίδου: πιάνο , πλήκτρα
Μάνος Σαβιολάκης: κρητικό λαούτο, κιθάρα, μπουζούκι
Δημήτρης Καζάνης: βιολί
Γιώργος Γκίκας: κρουστά
Επιλογή ρεπερτορίου και καλλιτεχνική διεύθυνση: Λίνα Νικολακοπούλου

Σχετικές ειδήσεις
Σαββέρια Μαργιόλα, Πάνος Παπαΐωάννου, Απόστολος Βαλαρούτσος στο Σταυρό του Νότου
18.01.2017 10:09
H Σαββέρια Μαργιολά, ο Πάνος Παπαϊωάννου και ο Απόστολος Βαλαρούτσος σε μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, στο Σταυρό του Νότου.
 Χριστούγεννα και παραμονή Πρωτοχρονιάς με τους 15 50 στο Σταυρό του Νότου
19.12.2016 11:35
Διπλή γιορτή για τους 15 50 η είσοδος του νέου έτους με τα γενέθλια της μπάντας! Οι 15 50, το καλύτερο ελληνικό rock συγκρότημα των τελευταίων ετών, στο Σταυρό του Νότου τη βραδιά των Χριστουγέννων και την παραμονή Πρωτοχρονιάς.
Συνάντηση: O Στέφανος Κορκολής σε έργα Μίκη Θεοδωράκη για δύο βραδιές στον Ιανό
01.11.2016 16:47
Μετά από sold out εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό η παράσταση «Συνάντηση» έρχεται στην μουσική σκηνή του ΙΑΝΟΥ για δύο μοναδικές βραδιές.

H Βίκυ Καρατζόγλου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 16:28
H Βίκυ Καρατζόγλου, λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «Τα Όνειρά μου Αληθινά» επιστρέφει για 2 μοναδικές βραδιές, 7 & 21 Απριλίου στο Σταυρό του Νότου Plus.
Η Σοφία Παπάζογλου live στο Σταυρό του Νότου
08.03.2016 11:33
Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια Σοφία Παπάζογλου, με τη γλυκιά και αισθαντική φωνή, παρουσιάζει για δύο μοναδικές βραδιές στο Σταυρό του Νότου +(Plus) ένα πρόγραμμα που βασίζεται στην τελευταία της δουλειάς με τίτλο «Ο χτύπος της καρδιάς μου», με την επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου.