Μετά την επιτυχημένη δεκαετή θητεία του, ο Διαγόρας Χρονόπουλος αποφάσισε να αποχωρήσει από την θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Θεάτρου Τέχνης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, μετά από πρόταση του κυρίου Χρονόπουλου, αποφάσισε ομόφωνα την ανάθεση της Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης του Θεάτρου Τέχνης στην Μαριάννα Κάλμπαρη για την επόμενη τριετία, από 1η Σεπτεμβρίου 2014.

Από τους στενότερους συνεργάτες του Θεάτρου Τέχνης, η Μαριάννα Κάλμπαρη  είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης και του πανεπιστημίου της Σορβόννης – PARIS IV (πτυχίο φιλολογίας – επικοινωνίας).

Διδάσκει στην δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης από το 2005 και συμμετείχε σε παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης με την ιδιότητα του συγγραφέα, μεταφραστή, ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Διαγόρα Χρονόπουλο για την επιτυχή 10ετή θητεία του τόσο στον καλλιτεχνικό όσο και στον οικονομικό – διοικητικό τομέα μέσα σε αντίξοες οικονομικά συνθήκες.

Ο Διαγόρας Χρονόπουλος θα συνεχίσει να προσφέρει την βοήθεια και την εμπειρία του ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, και θα παραμείνει στην θέση του Διευθυντού Σπουδών της Δραματικής Σχολής Θεάτρου Τέχνης.