Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Νέα Υόρκη. Μία βόλτα στην πόλη: έκθεση της Τατιάνας Τζινιώλη στον Ιανό

Νέα Υόρκη. Μία βόλτα στην πόλη: έκθεση της Τατιάνας Τζινιώλη στον Ιανό

Η Τατιάνα Τζινιώλη παρουσιάζει την πρώτη της ατομική έκθεση φωτογραφίας στον Ιανό, με τίτλο Νέα Υόρκη: Μία βόλτα στην πόλη.


Ο φωτογραφικός φακός της περιπλανήθηκε στους δρόμους της πόλης και "αιχμαλώτισε" μακρινές και κοντινές λήψεις απο κτίρια και γέφυρες, δρόμους και πάρκα, ανθρώπους και μνημεία.


Η Τατιάνα Τζινιώλη αναφέρει για την έκθεση: "Η Νέα Υόρκη είναι αναμφίβολα μία πόλη προορισμός. Για μένα ήταν όνειρο να βρεθώ και να περπατήσω στους δρόμους της πόλης και έστω για λίγο καιρό να γίνω ένα με αυτή. Η κάμερα ήταν πάντα στο χέρι γιατί ήθελα να αποθανατίσω όλα όσα βλέπω, ζω και θαυμάζω. Στόχος μου είναι να δείτε και εσείς την πόλη που είδα και ίσως τη λατρέψετε όσο εγώ".


Επιμέλεια έκθεσης: Ίρις Κρητικού
Kαλλιτεχνική διεύθυνση: Μικρή Άρκτος

Σχετικές ειδήσεις
Έκθεση φωτογραφίας του Αυστραλού Shane Aurousseau στον Ιανό
06.09.2016 13:48
O ΙΑΝΟS και η καναδική επενδυτική εταιρία «Syracuse Main, Inc.» παρουσιάζουν την έκθεση φωτογραφίας του Αυστραλού καλλιτέχνη Shane Aurousseau την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016, στις 20:30 στο IANOS CAFÉ.
Εικονόσημα: έκθεση του Μιχάλη Κεραμάρη στον Ιανό
01.07.2016 16:31
Ο IANOS φιλοξενεί την ατομική εικαστική έκθεση του Μιχάλη Κεραμάρη “Εικονόσημα” στον εκθεσιακό χώρο του IANOS CAFE.
Αθήνα. Η Πόλη μου: Έκθεση των σπουδαστών φωτογραφίας του ΑΚΤΟ
27.06.2016 13:06
Οι σπουδαστές Φωτογραφίας του ΑΚΤΟ παρουσιάζουν τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016, στον Πολυχώρο Palmier Bistro, την έκθεση “Αθήνα. Η Πόλη μου” την οποία επιμελήθηκε ο καθηγητής τους Γιάννης Γιαννακόπουλος.
Θεοί και θνητοί στον Όλυμπο - Αρχαίο Δίον, η πόλη του Δία: έκθεση στο Ωνάσειο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Υόρκης
06.04.2016 14:30
Έκθεση σπάνιων αρχαιοτήτων από την πόλη του Δίου στον Όλυμπο, αναθέσεις εικαστικών εγκαταστάσεων, περιηγήσεις στον εκθεσιακό χώρο με τον φιλόσοφο Simon Critchley, εκπαιδευτικά προγράμματα για όλη την οικογένεια, βιντεοπαιχνίδι με τίτλο Secrets of the Past (Μυστικά του παρελθόντος).
Ο δραπέτης της καθημερινότητας: έκθεση του Γιάννη Ναζλίδη στον Ιανό
30.12.2015 15:38
Από τις 14 Ιανουαρίου έως τις 14 Φεβρουαρίου ο Γιάννης Ναζλίδης και το ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΟ ΙΔΕΩΝ παρουσιάζουν στον Ιανό μια «παράνομη» έκθεση η οποία διώκεται απ’ το βασίλειο της λογικής… «Τον δραπέτη της Καθημερινότητας».