Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Ν’ άνοιγε η πόρτα τώρα και να μπαινες: από την Bijoux de Kant στο Ρομάντσο

Ν’ άνοιγε η πόρτα τώρα και να μπαινες: από την Bijoux de Kant στο Ρομάντσο

Το ΝΗΠΙΟΝ, το τρίμηνο σεμινάριο θεάτρου της Bijoux de Kant, ανοίγει την πόρτα του για να μοιραστεί το αποτέλεσμα της έρευνάς του, τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2014 στο Ρομάντσο.


Μέσα από ταχταρίσματα και λάθη, φροντίζαμε, μαλώναμε και μεγαλώναμε κάθε Δευτέρα του χειμώνα ένα παιδί κοινό για όλους και μοναδικό για τον καθένα, όπως κάθε παιδί: χωρίς βεβαιότητες και οδηγίες χρήσης.


Μια σειρά από ανεπίδοτες επιστολές αναζητούν τον παραλήπτη τους. Γράμματα που δεν παραδόθηκαν ποτέ ψάχνουν απάντηση και ταξιδεύουν μέσα από σώματα και στόματα, λέξεις και χειρονομίες. Αποστολείς που ψάχνουν τρόπους να ανοίξουν δρόμους για να συναντήσουν και να συναντηθούν.


Σκηνοθεσία - Επιμέλεια: Γιάννης Σκουρλέτης
Κείμενα: Ειρήνη Σουργιαδάκη
Β. Σκηνοθέτη: Ειρήνη Σουργιαδάκη
Video: Γιώργος Αποστολόπουλος
Φωτογραφίες: Δήμητρα Ταμπάση
 

Παίζουν: Ασήμης Αλεξίου, Ελευθερία Βλάχου, Δανάη Βουζαλά, Μαρία Γεωργοπούλου, Απόστολος Μαλεμπιτζής, Κωνσταντίνος Μαργαρίτης, Αλέξανδρος Μητρόπουλος , Φωτεινή Μπακλατζίογλου, Θάλεια Μπιτούνη, Χρήστος Παππάς , Βάσια Πασπάλη, Τάσος Πυργιέρης, Γιώργος Σπηλιωτόπουλος , Δήμητρα Ταμπάση, Γιώτα Τσελέντη

Σχετικές ειδήσεις
αμάραντα, μια κωμωδία της bijoux de kant στο Faust
25.11.2016 14:37
Η bijoux de kant παρουσιάζει στο Faust την κωμωδια α μ ά ρ α ν τ α, σε κείμενα Παύλου Μάτεσι και Γλυκερίας Μπασδέκη και παραγωγή του Faust.
Ο γείτονάς μου Ναπολέων Λαπαθιώτης, στο bijoux de kant hood
25.10.2016 11:15
Η bijoux de kant παρουσιάζει την παράσταση Ο γείτονάς μου Ναπολέων Λαπαθιώτης, βασισμένη σε κείμενα των Γιώργου Ιωάννου και Ναπολέοντα Λαπαθιώτη.
Παρέλαση της Λούλας Αναγνωστάκη στον Χώρο Τέχνης Ισόγειο
13.07.2016 13:52
Μετά τις sold out παραστάσεις στο Bijoux de kant hood, η «Παρέλαση» της Λούλας Αναγνωστάκη παρουσιάζεται ξανά στις 20 & 21 Ιουλίου 2016 στο ΙΣΟΓΕΙΟ, κάτω από τη Μέντα, στην Κηφισιά.
Η «Παρέλαση» της Λούλας Αναγνωστάκη στο Ρότα Art Bar
11.07.2016 11:41
Μετά τις sold out παραστάσεις στο Bijoux de kant hood, η «Παρέλαση» της Λούλας Αναγνωστάκη παρουσιάζεται ξανά στην Αθήνα στις 13 & 14 Ιουλίου 2016 στο Ρότα Art Bar.
Περί Φύσεως, του Μιχάλη Βιρβιδάκη από την Βijoux de kant στο Black Box
13.05.2016 13:23
Η Bijoux de kant παρουσιάζει στο Θέατρο Black Box στη Θεσσαλονίκη, το έργο του Μιχάλη Βιρβιδάκη, Περί Φύσεως, για 5 μόνο παραστάσεις, από τις 18 έως τις 22 Μαΐου 2016.