O Παντελής Γαργουλάκης, από τους λίγους κιθαρίστες ηλεκτρικής κιθάρας με προσωπικότητα, έρχεται την Τετάρτη 26 Μαρτίου στο Half Note Jazz Club!

Mε τον μοναδικό του ήχo, τρία διαφορετικά project και special guest της βραδιάς την εξαιρετική Julie Massino, να δίνει τη δική της ερμηνευτική εκδοχή σε πολλά τραγούδια από το χώρο της jazz, blues, rock και funk μουσικής.

Μας υπόσχονται μια διαφορετική βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη.

Μαζί με τους:

PG’n’IVIE: ο Παντελής στην κιθάρα και η Ειρήνη Ζέρβα στη φωνή θα μας παρουσιάσουν με μοναδικό τρόπο τα singles “Όταν με κοιτάς” και “Μου λείπεις”, που κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι με μεγάλη επιτυχία, καθώς και καινούριο ακυκλοφόρητο υλικό από την επερχόμενη δουλειά τους.

REAL ILLUSIONS: με τον Παντελή  (guitar & synthesizer) και τον Γιώργο Μούρτο (drums). Oι δύο βιρτουόζοι θα μας εκπλήξουν, μ’ ένα παιχνίδι ήχων και αυτοσχεδιασμών. Ήχοι και συνθέσεις που θα μας ταξιδέψουν στα σύγχρονα clubs του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης.

PG & THE ROCKING CATS: o Παντελής στην κιθάρα , η Ειρήνη Ζέρβα στη φωνή, o Κλέαρχος Κανελλόπουλος στο μπάσο και ο Λουκάς Καβουκίδης στα drums, με special guest την εξαιρετική JULIE MASSINO, θα ξεκινήσουν από  το χθες και θα φτάσουν στο σήμερα με blues, jazz, funk, rock και pop επιτυχίες, διασκευασμένες με μοναδικό τρόπο για να μας φτιάξουν τη διάθεση.