Η Plenty Projects παρουσιάζει την Souljazz Orchestra live στο Lab Art στο Βόλο, την Τρίτη 25 Μαρτίου 2014.

Oι Souljazz Orchestra καταφτάνουν στο Βόλο στο πλαίσιο της ελληνικής περιοδείας τους! Μια από τις πιο αναγνωρίσιμες και πληθωρικές afro/jazz μπάντες στον κόσμο, έρχεται με ήχους fusion και αστείρευτη ενέργεια με πνευστά στη σκηνή. Latin στοιχεία, afrobeat στην παράδοση του Fela Kuti, jazz ενορχηστρώσεις που θυμίζουν Mulatu Astatke, μελωδίες απο όλο τον κόσμο: Η πολυμελής μπάντα από την Οττάβα μετά απο 4 χρόνια στο Βόλο για ένα αξέχαστο βράδυ, με τον καινούριο δίσκο στις αποσκευές!

Οι Soul Jazz Orchestra (www.souljazzorchestra.com) υπόσχονται πολλά στη δεύτερη εμφάνιση τους στην περιοχή μας το βράδυ της Τρίτης 25 Μαρτίου. Το εκρηκτικό σχήμα με τις funk ρίζες και τη σύγχρονη ταυτότητα μας μεταδίδουν ένα πραγματικό μήνυμα ελευθερίας μέσα από τη δύναμη της μουσικής και υπόσχεται να μας ταρακουνήσει για τα καλά! Μην τους χάσετε – έχετε λάβει την προειδοποίηση: τα κομμάτια τους ‘σκοτώνουν’ και δε θα διστάσουν να τα παίξουν.

Με διεθνείς περιοδείες και διακρίσεις (Juno Award nomination, instrumental album της χρονιάς 2011 για το ‘Rising Sun’) έρχονται να μας παρουσιάσουν τον καινούριο, κατά πολλούς πληρέστερο μέχρι στιγμής δίσκο τους, με τίτλο ‘Inner Fire’, σε ένα βράδυ αξέχαστο!