Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Η Angela Brown live στο Half Note

Η Angela Brown live στο Half Note

Η Angela Brown, η πιο "καυτή" κυρία των blues, έρχεται για τρεις live συναυλίες στη σκηνή του Half Note, στις 4, 5 και 6 Απριλίου 2014.


Στην Αμερική την αποκαλούν συχνά “The hottest lady in town”, και κυριολεκτούν, αφού ο χαρακτηρισμός αυτός προέκυψε εξαιτίας του ατμού που αναδύεται από το κορμί της, όταν ερμηνεύει ζωντανά στη σκηνή… Απόδειξη του πόσο έντονα ζει το τραγούδι αυτή η μοναδική ερμηνεύτρια από το Chicago…


Αν και κατέληξε τυχαία μπροστά στο μικρόφωνο, αναδείχθηκε γρήγορα σε μια γνήσια Diva των Blues, ενώ η φωνή της ανταποκρίνεται εξίσου καλά και σε πιο μοντέρνες blues και jazz συνθέσεις.


Η ερμηνεία της, σε μιούζικαλ στο κολλέγιο, της Bessie Smith, φαίνεται πως δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού χρόνια αργότερα οι δημοσιογράφοι θα την χαρακτήριζαν «Bessie Smith των Eighties” και αργότερα και των 90s!


Στην Ευρώπη η καριέρα της είναι εξίσου λαμπρή, με την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με αναρίθμητες συναυλίες και συμμετοχή στα σπουδαιότερα φεστιβάλ της ηπείρου μας (Montreux Jazz Fest,  North Sea Festival, Ascona Jazz Festival κλπ.). Εχει συμπεριληφθεί στο Βιβλίο Guiness, στο “Who’s Who of Blues” και στη νέα “Virgin’ Encyclopaedia of the Blues”. Η Angela Brown είναι αναμφισβήτητα μια από τους λίγους εν ζωή θρύλους των Blues, σήμερα, και οι συναυλίες της αποτελούν πάντα γεγονός. Και αρκεί να την δει κανείς να ερμηνεύει, για να αντιληφθεί σε όλο του το βάθος το motto που την αντιπροσωπεύει στη ζωή της:  “Love is all, so let the good times roll…”

Σχετικές ειδήσεις
Nikolas Anadolis Trio live στο Half Note
13.10.2016 16:16
Ο Νικόλας Αναδολής, ένας από τους κορυφαίους τζαζ πιανίστες της νεότερης γενιάς με απήχηση σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται με το τρίο του στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο Γιώργος Μάγγας live στο Half Note
22.02.2016 16:06
O Γιώργος Μάγγας έρχεται με το κλαρίνο του να βάλει φωτιά στη σκηνή του Half Note για δύο μόνο παραστάσεις, την Τετάρτη 2 και την Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου.
Η Αρλέτα επιστρέφει με special guests στο Half Note
19.11.2015 16:43
Έναν μόλις χρόνο πριν κλείσει μισό αιώνα στο χώρο του τραγουδιού, η Αρλέτα, η πιο ιδιαίτερη φωνή της γενιάς της, όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλούς, έρχεται και πάλι στο Half Note.
Μουσικά φεγγάρια με τον Γιώργο Κατσαρό στο Half Note
18.11.2015 17:09
Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η εμφάνισή του στη λίμνη Βουλιαγμένης, ο εξαιρετικός σαξοφωνίστας Γιώργος Κατσαρός, έρχεται στο Half Note.
Φάσμα Ασμάτων από τον Στέφανο Κορκολή στο Half Note Jazz Club
13.11.2015 15:02
Μετά την τεράστια καλοκαιρινή επιτυχία στη λίμνη Βουλιαγμένης, ο Στέφανος Κορκολής έρχεται στο Half Note, με την γνωστή μαγευτική δύναμή του, έτσι όπως αυτή αναδύεται από τα πλήκτρα του πιάνου.