Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

Αγώνες Νέων Σχεδιαστών στο Ρομάντσο

Αγώνες Νέων Σχεδιαστών στο Ρομάντσο

Το περιοδικό Gr Design γιορτάζει έναν χρόνο από την έκδοσή του στο Ρομάντσο, το Σάββατο 29 Μαρτίου, στις 8 το βράδυ.


Η συντακτική επιτροπή του περιοδικού θα παρουσιάσει μια σύντομη αναδρομή στα τεύχη που έχουν εκδοθεί, ενώ παράλληλα θα γίνει και η τελετή απονομής του διαγωνισμού Αγώνες Νέων Σχεδιαστών που διοργανώνει για πρώτη φορά φέτος το περιοδικό.


Οι Αγώνες Νέων Σχεδιαστών είναι ένας διαγωνισμός που διοργανώνεται από το περιοδικό Gr Design και βρίσκεται υπό την αιγίδα της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας (ΕΓΕ), ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε νέους δημιουργούς ηλικίας 21 έως 30 ετών να συμμετέχουν (χωρίς κόστος) σε μια διαδικασία, όπου έμπειρα άτομα από τον τομέα της οπτικής επικοινωνίας της χώρας μας, θα αξιολογήσουν τη δυναμική και την αρτιότητα της δουλειά τους.


Παράλληλα μια έκθεση των προκριθέντων έργων θα εκτεθεί στο Ρομάντσο σε συνδυασμό με μια παρουσίαση στις σελίδες του περιοδικού Gr Design.


Η συμμετοχή των διαγωνισθέντων άγγιξε τους 230, νούμερο πρωτοφανές για τέτοιου είδους διαγωνισμούς.


Σημαντική για τη διοργάνωση είναι η κριτική επιτροπή που αποτελείται από γνωστά ονόματα από το χώρο του ελληνικού ντιζάιν (Δημήτρης Αρβανίτης, Γιούλη Επτακοίλη, Γιάννης Καρλόπουλος, Ευάγγελος Κασσαβέτης, Γιάννης Κουρούδης, Βουβούλα Σκούρα, Κατερίνα Παπαναγιώτου, Τζανέτος Πετροπουλέας, Κώστας, Ροδάνθη Σεντούκα, Παναγιώτης Χαρατζόπουλος) που έδωσαν κύρος στην αξιολόγηση και το νέο θεσμό.


Στην εκδήλωση θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις, δώρα, προβολή βίντεο, οι βραβεύσεις των διακριθέντων που θα παραλάβουν τα έπαθλα καθώς και μια ιδιαίτερη στιγμή τιμητικής βράβευσης ενός ανθρώπου του ελληνικού ντιζάιν.


Η σχεδιαστική εταιρεία FONTS.GR θα προσφέρει σε τρεις τυχερούς με κλήρωση την βραδιά της απονομής γραμματοσειρές αξίας 500€

Σχετικές ειδήσεις
Δικό μου: έκθεση ψηφιακών τεχνών στο Ρομάντσο
10.03.2016 11:30
Το Ρομάντσο εγκαινιάζει την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 την έκθεση ψηφιακών τεχνών με τίτλο "δικό μου".
The Scum of Prosperity: έκθεση ενδυματολογίας και πολυμέσων στο Ρομάντσο
05.02.2016 10:54
Οι φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, παρουσιάζουν την έκθεσή με τίτλο "The Scum of Prosperity”, από τις 13 έως τις 15 Φεβρουαρίου, στον πρώτο όροφο του Ρομάντσο.
7α Αρχιτεκτονικά Βραβεία ΔΟΜΕΣ: Η τελετή απονομής στο Μουσείο Μπενάκη
28.01.2016 10:11
Για έβδομη συνεχή χρονιά το περιοδικό ΔΟΜΕΣ διοργανώνει τα ομότιτλα αρχιτεκτονικά βραβεία, τιμώντας τους Έλληνες αρχιτέκτονες.
Star Wars Tribute Art Show στο Ρομάντσο
02.12.2015 15:52
Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας του Star Wars, η Δύναμη Ξυπνά μέσα στο κτίριο του Ρομάντσο από τις 3 Δεκεμβρίου 2015 και ο Darth Vader σε περιμένει ντυμένος στα μαύρα έτοιμος για αναμέτρηση.
Biennale Opening Party στο Ρομάντσο
17.11.2015 09:52
Ένα μεγάλο πάρτυ για την έναρξη της Μπιενάλε της Αθήνας 2015-2017 «ΟΜΟΝΟΙΑ», θα φιλοξενηθεί την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου στο Ρομάντσο.