Οι Cinema Paradiso Project εμφανίζονται για πρώτη φορά στη σκηνή του Gazarte, την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, με σκοπό να μας ταξιδέψουν μέσα από την αγάπη τους για την τέχνη, την μουσική και τον κινηματογράφο.

Όταν η Έβδομη Τέχνη συναντά τη μουσική, και όταν η μουσική αυτή παλεύει με εκείνο το πιο σου ξεχασμένο συναίσθημα. Ένα συναίσθημα βγαλμένο μέσα από κάποια κινηματογραφική σκηνή που είχες κρατήσει στο πίσω μέρος του μυαλού σου σαν δική σου εμπειρία.

Το πολυμελές μουσικό σχήμα διαμορφώθηκε πριν από 4 περίπου χρόνια και κατάφερε γρήγορα να ξεχωρίσει  μέσα από την ποιότητα των επιλογών του και την μοναδική ψυχαγωγία που έχει μάθει να προσφέρει.

Στην “καρδιά” των Cinema Paradiso Project βρίσκουμε μια classical crossover αισθητική που θέλει και μπορεί να αγκαλιάζει μινιμαλιστές συνθέτες, pop μελωδίες, λάτιν ηχοχρώματα, διακριτικά ροκ στοιχεία, χωρίς να αφήνουν στην άκρη το τόσο πλούσιο ελληνικό ρεπερτόριο. Μία πρωτότυπη σύμπραξη καταξιωμένων μουσικών και μια εξαιρετική φωνή στα lead vocals, δημιουργούν ένα μουσικό αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με την τόσο ιδιαίτερη οπτική του σχήματος, καθιστά την πρόταση των Cinema Paradiso Project μια υπόσχεση για ένα μουσικό ταξίδι που θα μας καθηλώσει.

Λίγο πριν από την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου με τίτλο “Cinema Paradiso Project-Volume I”, έρχονται στο Gazarte για μία και μόνο παράσταση, ενώ μας υπόσχονται ένα γοητευτικό ταξίδι βασισμένο στα πιο κινηματογραφικά μας όνειρα. 30 Μαρτίου η μουσική σκηνή του Gazarte υποδέχεται τους Cinema Paradiso.

Cinema Paradiso Project
Σουζάνα Γιαννακοπούλου: τραγούδι
Σοφία Ροσμαράκη: πιάνο
Ευαγγελία Λοφίτου: ακορντεόν
Γκαλίνα Μπράτουσκα: βιολί
Στέφανος Γιαννόπουλος: τσέλο, φωνητικά
Eυγένιος Μπρατουσκα: κοντραμπάσο
Αλέξανδρος Μουζακίτης: κλασική κιθάρα
Χριστίνα Κατσιάρη: ακουστική κιθάρα                            
Δημήτρης Αραπαντελής: ηλεκτρική κιθάρα, τραγούδι
Ιάκωβος Παυλόπουλος: κρουστά

Guest εμφάνιση
Τηλέμαχος Αγγελής: αφήγηση, φωνητικά