Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

11ο Modulation Event στο Six d.o.g.s.

11ο Modulation Event στο Six d.o.g.s.

Την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014, στο Gig Space του Six Dogs, συμπληρώνεται το 11ο Modulation Event, με καλεσμένο τον TRUNCATE από το Los Angeles, ακολουθώντας την πρόσφατη μεγάλη επιτυχία και συνεργασία με τον GEORGE APERGIS στο remix στο EKHOWAX στην Modular Expansion records.


Το Ekhowax είχε την στήριξη απο μεγάλα διεθνή ονόματα οπως Juan Atkins, Josh Wink, Laurent Garnier, Nina Kraviz, Chris Liebing, Damon Wild, Ben Sims, Jeroen Search, Mark Broom, Echoplex, Technasia, Mikael Jonasson, The Advent, DJ Hyperactive, DVS1, Tommy Four Seven, Raffaelle Attanasio και πολλούς άλλους, ενώ ο Denial of Service δημιούργησε ενα μοναδικό video δίνοντας μια οπτικοακουστική πλευρά στο κομμάτι.


Η Modular Expansion records εδώ και δυο χρόνια έχει κυκλοφορίες και συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως οι Zadig, Nx1, Johannes Volk, Lee Holman, Dave Tarrida, Homme, Alex Retsis, Stardice, Unam Zetineb, Avadon, Echourn και πολλούς άλλους, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε ένα νέο project τα Modular Expansion Podcast σε συνεργασία με τον Cannibal Radio με ήδη μεγάλη επιτυχία.
 
 
www.modularexpansion.com
www.facebook.com/ModularExpansion
www.soundcloud.com/modular-expansion-records
www.soundcloud.com/george-apergis/sets/modular-expansion-podcast
www.youtube.com/watch?v=VSPJgBF4Ttw

Σχετικές ειδήσεις
Bob Dylan: The 1966 Live Recordings
29.09.2016 09:47
Η Columbia Records και η Legacy Recordings παρουσιάζουν το συλλεκτικό boxset Bob Dylan: The 1966 Live Recordings που θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου από τη Feelgood Records.
Skeleton Tree: Το νέο άλμπουμ των Nick Cave & Bad Seeds
02.09.2016 11:31
Το νέο άλμπουμ του Nick Cave μαζί με τους Bad Seeds θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου από την Feelgoog records, τρία χρόνια μετά το “Push The Sky Away” που γνώρισε τεράστια επιτυχία.
Chicane & Dj Ralf live @ Vilka Area
29.02.2016 13:47
H OBLIVION HEART επιστρέφει δυναμικά σε ένα από τα πιο αγαπημένα dancefloors της Θεσσαλονίκης, στη Βίλκα, υποδέχοντας στις 19 Μαρτίου 2016 δύο κορυφαίους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής σκηνής, τον Chicane της Modena και Armada Records και τον Dj Ralf της La Terra Records.
Super Christmas: Μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη συλλογή από την Feelgood Records!
15.12.2015 14:49
Η Feelgood Records συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών και παρουσιάζει μια σειρά από μοναδικές θεματικές συλλογές με τον τίτλο Super.
Feelgood Records presents: Υποψηφιότητες βραβείων Grammy!
09.12.2015 12:41
Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των φετινών βραβείων Grammy που θα πραγματοποιηθούν στις 15 Φεβρουαρίου 2016, στο Los Angeles!