Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

11ο Modulation Event στο Six d.o.g.s.

11ο Modulation Event στο Six d.o.g.s.

Την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014, στο Gig Space του Six Dogs, συμπληρώνεται το 11ο Modulation Event, με καλεσμένο τον TRUNCATE από το Los Angeles, ακολουθώντας την πρόσφατη μεγάλη επιτυχία και συνεργασία με τον GEORGE APERGIS στο remix στο EKHOWAX στην Modular Expansion records.


Το Ekhowax είχε την στήριξη απο μεγάλα διεθνή ονόματα οπως Juan Atkins, Josh Wink, Laurent Garnier, Nina Kraviz, Chris Liebing, Damon Wild, Ben Sims, Jeroen Search, Mark Broom, Echoplex, Technasia, Mikael Jonasson, The Advent, DJ Hyperactive, DVS1, Tommy Four Seven, Raffaelle Attanasio και πολλούς άλλους, ενώ ο Denial of Service δημιούργησε ενα μοναδικό video δίνοντας μια οπτικοακουστική πλευρά στο κομμάτι.


Η Modular Expansion records εδώ και δυο χρόνια έχει κυκλοφορίες και συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως οι Zadig, Nx1, Johannes Volk, Lee Holman, Dave Tarrida, Homme, Alex Retsis, Stardice, Unam Zetineb, Avadon, Echourn και πολλούς άλλους, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε ένα νέο project τα Modular Expansion Podcast σε συνεργασία με τον Cannibal Radio με ήδη μεγάλη επιτυχία.
 
 
www.modularexpansion.com
www.facebook.com/ModularExpansion
www.soundcloud.com/modular-expansion-records
www.soundcloud.com/george-apergis/sets/modular-expansion-podcast
www.youtube.com/watch?v=VSPJgBF4Ttw

Σχετικές ειδήσεις
Fasma festival 2017: Pre-event στο Six Dogs
20.12.2016 14:45
Λίγο πριν την επίσημη έναρξή του, το FASMA παρουσιάζει μια σειρά από pre-event σε Ελλάδα και εξωτερικό. Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017 καλεί τον Objekt, έναν από τους πιο ενδιαφέροντες εκπροσώπους της Βερολινέζικης techno σκηνής, στο ανανεωμένο six d.o.g.s.
Οι Mystic Braves live στο An club
21.11.2016 16:19
Το συγκρότημα Mystic Braves από το Los Angeles έρχεται στην Αθήνα και το Αn Club στις 26 Νοεμβρίου για να παρουσιάσει τη νέα του, τρίτη δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Days of Yesteryear".
Bob Dylan: The 1966 Live Recordings
29.09.2016 09:47
Η Columbia Records και η Legacy Recordings παρουσιάζουν το συλλεκτικό boxset Bob Dylan: The 1966 Live Recordings που θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου από τη Feelgood Records.
Skeleton Tree: Το νέο άλμπουμ των Nick Cave & Bad Seeds
02.09.2016 11:31
Το νέο άλμπουμ του Nick Cave μαζί με τους Bad Seeds θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου από την Feelgoog records, τρία χρόνια μετά το “Push The Sky Away” που γνώρισε τεράστια επιτυχία.
Chicane & Dj Ralf live @ Vilka Area
29.02.2016 13:47
H OBLIVION HEART επιστρέφει δυναμικά σε ένα από τα πιο αγαπημένα dancefloors της Θεσσαλονίκης, στη Βίλκα, υποδέχοντας στις 19 Μαρτίου 2016 δύο κορυφαίους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής σκηνής, τον Chicane της Modena και Armada Records και τον Dj Ralf της La Terra Records.