Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Nasa Funk: live παρουσίαση δίσκου στο Faust

Nasa Funk: live παρουσίαση δίσκου στο Faust

Οι Nasa Funk προσγειώνουν το διαστημόπλοιό τους στο Faust, την Τρίτη 25 Μαρτίου, για να παρουσιάσουν το νέο τους cd με τίτλο «Αντικειμενικά» και να συνεχίσουν με ένα χορευτικό, επαναστατικό party, που δεν θα αφήσει κανέναν στην καρέκλα του.


Οι Nasa Funk δημιουργήθηκαν το 1999 στην Θεσσαλονίκη, από μουσικούς-μέλη παλαιότερων συγκροτημάτων (Lone Stars, Kashmir, Grasshoppers, Soul Fire, Xaxakes, Aroma Caribe, κ.α.) με δισκογραφία , εμπειρία πολλών live εμφανίσεων και support σε μεγάλα ονόματα (James Brown, B.B. King, Dr. Feelgood, Godfathers, Mick Taylor, Alvin Lee, Snowy White κ.α.) με κοινό γνώμονα την funk μουσική . Με 2 δισκογραφικές κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους, εμφανίζονται τακτικά σε όλη την Ελλάδα για σχεδόν 15 χρόνια μετρώντας
πάνω απο 500 συναυλίες .


Δίνοντας όλη την ενέργειά τους στο live παίξιμο, κατάφεραν μέσα στα χρόνια να αναγνωριστούν ως οι κύριοι αντιπρόσωποι του είδους στην χώρα με πολλές δημοσιεύσεις σε μουσικά περιοδικά και ζωντανές εμφανίσεις πλάι στους Milo Z, Kokolo, Herbalizer κ.α. Χαρακτηριστική ήταν η συμβολή τους στην εδραίωση ενός νέου ήχου στην ελληνική σκηνή συνδυάζοντας τη ζωντανή funk μουσική με το hip hop (σε συνεργασία με τους Warriorz) δίνοντας μουσικά ερείσματα σε μεταγενέστερα project της σκηνής.

Σχετικές ειδήσεις
Ο RSN live στο Faust
05.01.2017 11:36
Ο παραγωγός, DJ και μουσικός RSN θα ανέβει στη σκηνή του Faust για ένα soul, funk και trip hop live!
Φουλ του Ρήγα με τον Ρήγα Σκεπετάρη live στο Faust
04.01.2017 14:49
Ο Ρήγας Σκεπετάρης εμφανίζεται στο Faust σε ένα Φουλ του Ρήγα μουσικό ταξίδι, μέσω των ήχων της funk, ska, reggae, jazz,  hip hop και της rock.
Οι Da Band live στο Faust
31.10.2016 13:52
Το ραντεβού έχει οριστεί για την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 10:30 το βράδυ στο FAUST και όσοι βρεθούν εκεί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα soul funk live πρόγραμμα με τη Ζωή Ναλμπάντη και την Ερασμία Μαρκίδη στα φωνητικά, τον Σταύρο Πετσαλάκη στα πλήκτρα, τον Ευθύμη Αντωνόπουλο στην κιθάρα, τον Σπύρο Πετρουνάκο στο μπάσο και τον Αλέξανδρο Μαμμόπουλο στα τύμπανα.
Οι LiE με νέο υλικό στο Faust
18.10.2016 12:42
Οι LiE, στο πρώτο live του χειμώνα, θα παρουσιάσουν στο Faust, ένα ξεχωριστό show με καινούργιο υλικό και ανανεωμένη διάθεση.
Udopia: Παρουσίαση του δίσκου του Θύμιου Ατζακά στο Θέατρο Αλώνι
22.08.2016 15:19
To Θέατρο Αλώνι σε συνεργασία με το μουσικό χωριό Αγίου Λαυρεντίου παρουσιάζουν στις 25 Αυγούστου 2016, για μια βραδιά την μουσική συναυλία παρουσίαση του δίσκου του Θύμιου Ατζακά με τίτλο «Udopia».