Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Στρουμφίτα, η νέα σταρ της μεγάλης οθόνης!

Στρουμφίτα, η νέα σταρ της μεγάλης οθόνης!
Το μικρό Στρουμφοχωριό και οι υπέροχοι μπλε κάτοικοί του σε νέες περιπέτειες προσεχώς στη μεγάλη οθόνη και με Dolby surround ήχο!

Το μικρό Στρουμφοχωριό και οι υπέροχοι μπλε κάτοικοί του σε νέες περιπέτειες προσεχώς στη μεγάλη οθόνη και με Dolby surround ήχο!

Η Στρουμφίτα, ο Μπαρμπαστρουμφ και τα υπόλοιπα Στρουμφάκια, ο Λιχούδης, ο Γκρινιάρης, ο Σπιρτούλης, ο Χαχανούλης, ο Προκόπης, ο Μελένιος και πολλοί ακόμη, ετοιμάζονται να κάνουν τη δική τους ταινία, την Στρουμφοταινία!

Οι μπλε ήρωες των παιδικών μας χρόνων, που μετράνε ήδη 50 χρόνια ζωής , είναι έτοιμοι για το μεγάλο τους βήμα στον κινηματογράφο.

Οι προετοιμασίες για την εμφάνιση τους στον κινηματογράφο έχει ξεκινήσει, ενώ έχουν βγει και οι πρώτες φωτογραφίες της διαδικασίας της παραγωγής της animation ταινίας, μέσα από pc, στο comingsoon.net.

Το σενάριο θα παραμείνει πιστό στην ιστορία που απολαμβάναμε τόσα χρόνια στη μικρή οθόνη.

Ο Δρακουμέλ και η υποχθόνια γάτα του Ψιψινέλ καταδιώκουν -μάταια φυσικά- τα Στρουμφάκια και αυτά με τη σειρά τους κάνουν τα πάντα προκειμένου να σώσουν τους εαυτούς και το στρουμφοχωριό τους!

Δημιουργός των αγαπημένων μπλε ηρώων είναι ο Πιερ «Πεγιό» Κυλιφόρ. Ο Βέλγος σκιτσογράφος δημιούργησε τα Στρουμφάκια, τα οποία έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση σε ένα κόμικ που δημοσιεύθηκε στο Βελγικό περιοδικό Spirou την 23η Οκτωβρίου 1958.

Οι αναγνώστες λάτρεψαν αμέσως τα χαρωπά μπλε πλάσματα που ζούσαν σε σπίτια σαν μανιτάρια μέσα στο δάσος, με αποτέλεσμα η σύνταξη να παραγγείλει μια χωριστή σειρά με αυτά.

Το 1975, τα Στρουμφ εμφανίστηκαν στην πρώτη τους ταινία στο Βέλγιο. Η διεθνής επιτυχία τους κορυφώθηκε μετά το 1981, όταν το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC μετέδωσε την πρεμιέρα ενός κόμικ που είχαν παράγει τα στούντιο Hanna-Barbera.

Σχετικές ειδήσεις
Και οι 7 ήταν Υπέροχοι, του Antoine Fuqua
16.09.2016 16:12
Η Feelgood παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 22 Σεπτεμβρίου 2016 την ταινία Και οι 7 ήταν Υπέροχοι (Magnificent Seven) σε σκηνοθεσία του Antoine Fuqua.
Αλαντίν: Οι νέες περιπέτειες, με τον Kev Adams
09.02.2016 13:01
Η Feelgood παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 11 Φεβρουαρίου 2016 την ταινία Αλαντίν: Οι νέες περιπέτειες (LES NOUVELLES AVENTURES D’ ALADIN) μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, με τον Kev Adams.
Στην κόψη του Ξυραφιού, του Χρήστου Ν. Καρακάση στην Αλκυονίδα
25.01.2016 13:08
Πρεμιέρα θα κάνει στον ιστορικό κινηματογράφο Αλκυονίδα την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016, το νέο μεγάλου μήκους Κινηματογραφικό Ντοκιμαντέρ «Στην κόψη του Ξυραφιού» του Σκηνοθέτη Χρήστου Ν. Καρακάση.
The Boy, του Ουίλιαμ Μπρεντ Μπελ
25.01.2016 12:04
Η Odeon παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 28 Ιανουαρίου 2016 την ταινία The Boy σε σκηνοθεσία του Ουίλιαμ Μπρεντ Μπελ με την Λόρεν Κόαν.
Mediterranea, του Τζόνας Καρπινιάνο
25.01.2016 10:59
Η Weird Wave παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 28 Ιανουαρίου 2016 την ταινία Mediterranea του Τζόνας Καρπινιάνο.