Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Girlllz United Festival στο Βοτανικός Live Stage

Girlllz United Festival στο Βοτανικός Live Stage

To Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 o Βοτανικός Live Stage φιλοξενεί το πρώτο θηλυκό μουσικό φεστιβάλ με τίτλο Girlllz United Festival!


Η θηλυκή πλευρά της μουσικής του σήμερα, ξεδιπλώνεται μέσα από ένα εξαιρετικό line up με ότι πιο “τώρα” έχει να προτείνει η παγκόσμια και η local σκηνή από το χώρο της χορευτικής μουσικής. Για ένα βράδυ τα ηνία, τη σκηνή και τα decks αναλαμβάνουν και καταλαμβάνουν “κορίτσια-γυναίκες” δίνοντας στίγμα και ρυθμό! Ένα ξεχωριστό “φρέσκο” line up - ένας νέος θεσμός!
 

Elegant, trendy, τρυφερή και ταυτόχρονα σκληρή, πνευματώδης, μυστηριώδης με δύναμη εσωτερική αλλά και χιούμορ η «γυναικεία» πλευρά σας, σας προ(σ)καλεί.
 

Συνεχίζοντας την παράδοση των εξαιρετικών live o Votanikos Live Stage καλωσορίζει στη σκηνή του το νέο αστέρι της Ninja Tune, τη σαγηνευτική όσο και εγκεφαλική EMIKA που από τα διεθνή media χαρακτηρίζουν ως τη νέα Beth Gibbons (Portishead). Την εμβληματική Λονδρέζα IKONIKA που με τα δυναμικά beats της σαρώνει τις πρωτιές στο DJ Mag, την Καναδή B.TRAITS “Radio 1 – star” του BBC με τον MC Juma αλλά και τη δική μας “radio star” Kατερίνα Καφεντζή a.k.a. Kafka. Η νέα γενιά εκπροσωπείται από τις: NALYSSA GREEN, την VIOLET LOUISE και την EVIE KOYRTIDES αλλά και τις εμβληματικές BERLIN BRIDES και την KATΗRIN THE THRILL που συμπληρώνουν ένα μοναδικό all girl – line up!

Σχετικές ειδήσεις
Οι Kadebostany live στο Βοτανικός live stage (νέα ημερομηνία)
28.04.2016 17:10
Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Kadebostany έρχονται ξανά στη χώρα μας για ένα δυναμικό σετ με το γνωστό μείγμα balcan, electro, pop, αλλά και hip hop, bossa nova και tango.
Ο Panda Dub live στο Βοτανικός live stage
08.04.2016 13:47
Αν έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως θα ήταν να βρεθείτε επιβάτες σ’ ένα διαστημικό σκάφος που τη θέση του οδηγού έχει πάρει ένα Panda, μπορείτε να λάβετε την απάντηση σας το Σάββατο 21 Μαΐου που αναχωρεί το σκάφος του Panda Dub από το ακρωτήριο του Βοτανικός live stage, για ένα ταξίδι με προορισμό άγνωστους μουσικούς πλανήτες στον γαλαξία του Cosmic Electro Dub.
Ο Δήμος Αναστασιάδης live στο Βοτανικός Plus
15.03.2016 10:23
Ο Δήμος Αναστασιάδης και η υπέροχη παρέα του, παρατείνουν τις πετυχημένες εμφανίσεις τους, που βάφτισαν «Το τσίρκο μας στην πόλη σας», στο Βοτανικός plus μέχρι το Σάββατο 23 Απριλίου.
Ο Βασίλης Καζούλης στο
02.03.2016 14:39
Ο Βασίλης Καζούλης, ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του θα εμφανιστεί για μία μοναδική φορά στο "Ρυθμός Stage" το Σάββατο 12 Μαρτίου, παρέα με τους Jamenson ,την υπέροχη Νεφέλη, βιολί-φωνή και τον εξαιρετικό κιθαρίστα Ρωμανό.
1ο Smashing Festival στην Αρχιτεκτονική Live Stage
25.02.2016 17:02
Οι φίλες και οι φίλοι της Soul και Funk μουσικής αποκτούν το δικό τους φεστιβάλ που ξεκινά πολύ δυναμικά την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 στην Αρχιτεκτονική Live Stage.