Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Girlllz United Festival στο Βοτανικός Live Stage

Girlllz United Festival στο Βοτανικός Live Stage

To Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 o Βοτανικός Live Stage φιλοξενεί το πρώτο θηλυκό μουσικό φεστιβάλ με τίτλο Girlllz United Festival!


Η θηλυκή πλευρά της μουσικής του σήμερα, ξεδιπλώνεται μέσα από ένα εξαιρετικό line up με ότι πιο “τώρα” έχει να προτείνει η παγκόσμια και η local σκηνή από το χώρο της χορευτικής μουσικής. Για ένα βράδυ τα ηνία, τη σκηνή και τα decks αναλαμβάνουν και καταλαμβάνουν “κορίτσια-γυναίκες” δίνοντας στίγμα και ρυθμό! Ένα ξεχωριστό “φρέσκο” line up - ένας νέος θεσμός!
 

Elegant, trendy, τρυφερή και ταυτόχρονα σκληρή, πνευματώδης, μυστηριώδης με δύναμη εσωτερική αλλά και χιούμορ η «γυναικεία» πλευρά σας, σας προ(σ)καλεί.
 

Συνεχίζοντας την παράδοση των εξαιρετικών live o Votanikos Live Stage καλωσορίζει στη σκηνή του το νέο αστέρι της Ninja Tune, τη σαγηνευτική όσο και εγκεφαλική EMIKA που από τα διεθνή media χαρακτηρίζουν ως τη νέα Beth Gibbons (Portishead). Την εμβληματική Λονδρέζα IKONIKA που με τα δυναμικά beats της σαρώνει τις πρωτιές στο DJ Mag, την Καναδή B.TRAITS “Radio 1 – star” του BBC με τον MC Juma αλλά και τη δική μας “radio star” Kατερίνα Καφεντζή a.k.a. Kafka. Η νέα γενιά εκπροσωπείται από τις: NALYSSA GREEN, την VIOLET LOUISE και την EVIE KOYRTIDES αλλά και τις εμβληματικές BERLIN BRIDES και την KATΗRIN THE THRILL που συμπληρώνουν ένα μοναδικό all girl – line up!

Σχετικές ειδήσεις
Ο Panda Dub live στο Βοτανικός live stage
08.04.2016 13:47
Αν έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως θα ήταν να βρεθείτε επιβάτες σ’ ένα διαστημικό σκάφος που τη θέση του οδηγού έχει πάρει ένα Panda, μπορείτε να λάβετε την απάντηση σας το Σάββατο 21 Μαΐου που αναχωρεί το σκάφος του Panda Dub από το ακρωτήριο του Βοτανικός live stage, για ένα ταξίδι με προορισμό άγνωστους μουσικούς πλανήτες στον γαλαξία του Cosmic Electro Dub.
Βαβέλ: Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμης Καραμουρατίδης και Γεράσιμος Ευαγγελάτος στο Βοτανικός Live Stage
15.02.2016 12:48
Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν από το Σάββατο 5 Μαρτίου στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE τη νέα τους παράσταση με τίτλο "ΒΑΒΕΛ".
Ωδή στην Ήπειρο: Ο Πετρολούκας Χαλκιάς και ο Αντώνης Κυρίτσης στο Βοτανικός Live Stage
29.12.2015 11:38
Ο Πετρολούκας Χαλκιάς και ο Αντώνης Κυρίτσης γιορτάζουν 40 χρόνια μαζί στο ηπειρώτικο τραγούδι με ένα μεγάλο ηπειρώτικο γλέντι, έχοντας στο πλευρό τους 9 σπουδαίοι κλαρινίστες, 9 τραγουδιστές και 4 χορευτικά συγκροτήματα, την Κυριακή 3 Ιανουαρίου στο Βοτανικός Live Stage.
Lucky Thirteen: Οι ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ στο Βοτανικός Live Stage
23.12.2015 11:55
Οι ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ αδειάζουν από τα συρτάρια τους μουσικές 13 χρόνων σε μια μεγάλη συναυλία, την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015, στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE.
Μια ξεχωριστή Συναυλία Αγάπης στο Βοτανικός Live Stage
18.12.2015 14:54
Σας προσκαλούμε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 στο Βοτανικός Live Stage για τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Αγάπης, Συμπαράστασης και Αλληλεγγύης με μόνο αντίτιμο την προσφορά σας σε τρόφιμα, που θα δοθούν από τον Μελωδία 99,2 στo «Όλοι Μαζί Μπορούμε».