To Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 o Βοτανικός Live Stage φιλοξενεί το πρώτο θηλυκό μουσικό φεστιβάλ με τίτλο Girlllz United Festival!

Η θηλυκή πλευρά της μουσικής του σήμερα, ξεδιπλώνεται μέσα από ένα εξαιρετικό line up με ότι πιο “τώρα” έχει να προτείνει η παγκόσμια και η local σκηνή από το χώρο της χορευτικής μουσικής. Για ένα βράδυ τα ηνία, τη σκηνή και τα decks αναλαμβάνουν και καταλαμβάνουν “κορίτσια-γυναίκες” δίνοντας στίγμα και ρυθμό! Ένα ξεχωριστό “φρέσκο” line up – ένας νέος θεσμός!
 

Elegant, trendy, τρυφερή και ταυτόχρονα σκληρή, πνευματώδης, μυστηριώδης με δύναμη εσωτερική αλλά και χιούμορ η «γυναικεία» πλευρά σας, σας προ(σ)καλεί.
 

Συνεχίζοντας την παράδοση των εξαιρετικών live o Votanikos Live Stage καλωσορίζει στη σκηνή του το νέο αστέρι της Ninja Tune, τη σαγηνευτική όσο και εγκεφαλική EMIKA που από τα διεθνή media χαρακτηρίζουν ως τη νέα Beth Gibbons (Portishead). Την εμβληματική Λονδρέζα IKONIKA που με τα δυναμικά beats της σαρώνει τις πρωτιές στο DJ Mag, την Καναδή B.TRAITS “Radio 1 – star” του BBC με τον MC Juma αλλά και τη δική μας “radio star” Kατερίνα Καφεντζή a.k.a. Kafka. Η νέα γενιά εκπροσωπείται από τις: NALYSSA GREEN, την VIOLET LOUISE και την EVIE KOYRTIDES αλλά και τις εμβληματικές BERLIN BRIDES και την KATΗRIN THE THRILL που συμπληρώνουν ένα μοναδικό all girl – line up!