Την Τρίτη 29 Απριλίου η γκαλερί «7» παρουσιάζει την ατομική έκθεση φωτογραφίας της Χλόης Geitmann – Ακριθάκη, με τίτλο “double exposure”.
   

Η Χλόη Ακριθάκη μας λέει για την φωτογραφική δουλειά της: «Το Μάιο του 2013, σε ένα από τα ταξίδια μου στην Ελλάδα έκανα μια βόλτα στο Κολωνάκι και άρχισα να φωτογραφίζω τα άδεια καταστήματα και τις διάφορες πινακίδες και γραφές στους τοίχους[graffiti]. Συνέχισα να φωτογραφίζω κάθε φορά που ερχόμουνα στην Αθήνα και γυρνώντας στο εξωτερικό  άρχισα να συνδυάζω αυτές τις φωτογραφίες με άλλες από ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές. Έτσι δημιουργήθηκε μια σειρά φωτογραφιών «Διπλή έκθεση» όπου το μέσα και το έξω, το χθες και το σήμερα μαζί με τις εικόνες της Αθήνας να «μπερδεύονται» με αυτά που αγαπάμε στην Ελλάδα».

H Χλόη Ακριθάκη κόρη του γνωστού σε όλους μας Αλέξη Ακριθάκη και της γυναίκας του Φώφης, γεννήθηκε στο Βερολίνο το 1969. Μεγάλωσε στην Αθήνα και το 1987 επέστρεψε στο Βερολίνο όπου έκανε σπουδές γραφιστικής και φωτογραφίας με έμφαση στα digital media. Με το τέλος των σπουδών της εργάστηκε σαν φωτογράφος και graphic designer. Εχει πάρει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας και έργα της βρίσκονται σε πολλες ιδιωτικές συλλογές.