Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Δείγμα Γραφής: ομαδική έκθεση στην αίθουσα τέχνης ena

Δείγμα Γραφής: ομαδική έκθεση στην αίθουσα τέχνης ena

Η καινούρια αίθουσα τέχνης ena παρουσιάζει την πρώτη της έκθεση, με το γενικό τίτλο Δείγμα γραφής, μία ομαδική έκθεση ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής και φωτογραφίας.


Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 18 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα.


Την εναρκτήρια έκθεση της νέας Γκαλερί , η ιδιοκτήτρια Νίκη Βλασσιώτου - Παπαδάκη, οι συνεργάτες της και οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες αφιερώνουν στον Έλληνα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη, που, στις 18 Μαρτίου, συμπληρώνονται 18 χρόνια από το θάνατό του.


Ο θεατής, μέσα από τα παρουσιαζόμενα έργα της έκθεσης έρχεται σε επαφή με τις πιο σύγχρονες τάσεις που επικρατούν στη Ζωγραφική, στη Γλυπτική, στη Χαρακτική & στη Φωτογραφία, αφού οι δημιουργοί που συμμετέχουν είναι όλοι τους καταξιωμένοι & μέσα από την εκφραστική ποικιλία των έργων τους η νέα γκαλερί ena δίνει ένα σημαντικό και δυναμικό παρόν, απαραίτητο & ελπιδοφόρο, κυρίως στις μέρες μας!


Οι καλλιτέχνες που παίρνουν μέρος στην έκθεση, είναι αλφαβητικά οι παρακάτω:   
Νίκος Αγγελίδης, Μιχάλης Αμάραντος, Δημήτρης Αναστασίου, Ηλίας Γεωργουλέας, Κώστας Δικέφαλος, Γιώργος Καρακάσογλου, Ιωάννα Καφίδα, Νίκος Κόνιαρης, Αντώνης Κοσμαδάκης, Μίλτος Κοτσώνης, Νίκος Κυριακόπουλος, Έλενα Λακκιώτη, Βασίλης Λιαούρης, Δήμος Μαυρογιαννίδης Νίκος Μόσχος, Τίμος Μπατινάκης, Έκτωρ Παπαδάκης, Θαλής Παπακωνσταντίνου , Βασίλης Παπανικολάου, Βασίλης Παπατσαρούχας, Φάνης Παρασκευουδάκης, Κατερίνα Πέτρουλα,  Θανάσης Ραχούτης, Νατάσσα Ραχωβίτσα, Δήμητρα Σιατερλή, Αντώνης Σμυρνιός, Νικολέττα Τζάννε, Βιργινία Φιλιππούση, Κατερίνα Χαδουλού, Τάσος Χώνιας.
 

Στην έκθεση συμμετέχουν και οι δημοσιογράφοι Νίκος Βατόπουλος & Δημήτρης Ρηγόπουλος με φωτογραφίες τους από αγαπημένα θέματά τους, προαναγγέλλοντας, κατ’ αυτόν τον τρόπο, η γκαλερί, την ποικιλομορφία στο εκθεσιακό & πολιτιστικό πρόγραμμά της.


Η ena Aίθουσα Τέχνης

Πρόκειται για την καινούρια, δεύτερη γκαλερί της ήδη γνωστής και δραστήριας Αίθουσας Τέχνης «Καπλανών 5» που βρίσκεται –και αυτή- σε έναν πεζόδρομο: στην Βαλαωρίτου 9γ’, σ’ ένα σημείο πολυσύχναστο, που σφύζει από δραστηριότητες, με την συνεχή περιδιάβαση ανθρώπων κάθε ηλικίας και ενδιαφερόντων.

Η ena Αίθουσα Tέχνης των kaplanon.galleries σκοπό έχει να φιλοξενεί και να παρουσιάζει έργα Zωγραφικής, Γλυπτικής, Χαρακτικής, Φωτογραφίας καταξιωμένων, αλλά και νέων καλλιτεχνών, προβάλλοντας νέα ρεύματα, νέες τάσεις.

Σχετικές ειδήσεις
Ρέκβιεμ για ένα Όνειρο, ομαδική έκθεση στην Αίθουσα Τέχνης
07.02.2017 16:38
Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 20:00, εγκαινιάζεται στην Αίθουσα Τέχνης "Αστρολάβος - δεξαμενή" η ομαδική έκθεση ζωγραφικής, γλυπτικής και φωτογραφίας, με τίτλο "Ρέκβιεμ για ένα Όνειρο". Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 18 Μαρτίου 2017.
Στιγμιότυπα, ομαδική έκθεση στην αίθουσα τέχνης ena
13.01.2017 14:37
Οι kaplanon galleries παρουσιάζουν, στην αίθουσα τέχνης ena, από τις 12 έως τις 29 Ιανουαρίου 2017, την ομαδική έκθεση με τίτλο «Στιγμιότυπα».
4+2: Ομαδική έκθεση στον Τεχνοχώρο
07.10.2016 11:49
Η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος, παρουσιάζει την εικαστική έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής «4+2», που εγκαινιάζεται την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 20:00 και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 5 Νοεμβρίου.
Animalia: Ομαδική εικαστική έκθεση στην Αίθουσα Τέχνης Ιανός
05.10.2016 15:30
Η IANOS Αίθουσα Τέχνης υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μικρής Άρκτου και την επιμέλεια της Ίριδας Κρητικού ξεκινά τον πέμπτο χρόνο λειτουργίας της με μία ομαδική εικαστική έκθεση με θέμα την εννοιολογικό και συναισθηματικό ρόλο των ζώων στη σύγχρονη τέχνη.
«ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΙΙΙ: Συγκατοίκηση»: Ομαδική έκθεση στην IANOS Αίθουσα Τέχνης
12.05.2016 11:47
Η ομαδική εικαστική έκθεση «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΙΙΙ: Συγκατοίκηση» που εγκαινιάζεται στην IANOS ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 στις 20.00, παρουσιάζει το έργο τεσσάρων νέων εικαστικών που "συγκατοίκησαν" στα εργαστήρια της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας και αποφοίτησαν το 2015.