Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Έκθεση φωτογραφίας και ενημερωτικό διήμερο από την ομάδα U4 Kenya στο Βρυσάκι

Έκθεση φωτογραφίας και ενημερωτικό διήμερο από την ομάδα U4 Kenya στο Βρυσάκι

Η ομάδα U4 Kenya υπό την αιγίδα του Επίτιμου Προξενείου της Δημοκρατίας της Κένυας στην Ελληνική Δημοκρατία και σε συνεργασία με το Ίδρυμα Sophia Foundation, (https://sophia-foundation.com) θα παρουσιάσουν, στις 15 και 16 Μαρτίου στον Χώρο Τέχνης και Δράσης Βρυσάκι, τις εμπειρίες τους από την επίσκεψή τους σε σχολεία του Ναϊρόμπι.


Μία κοινωνιολόγος, δύο ψυχολόγοι και μία δικηγόρος ένωσαν τις διαφορετικές επαγγελματικές τους εμπειρίες και τις διαφορετικές προσωπικότητές τους για να παρουσιάσουν την εμπειρία από την επίσκεψή τους στο Ναϊρόμπι τo Μάιο του 2013.


Η ομάδα ταξιδέψε στην Κένυα προκειμένου να παρουσιάσει ένα διαπολιτισμικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε σχολεία του Ναϊρόμπι και από το ταξίδι αυτό προέκυψαν πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες και παιδικές ζωγραφιές, τις οποίες θέλουν να μοιραστούν με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, φιλοδοξώντας, να μεταφέρουν το μήνυμα ότι η προσφορά είναι τρόπος ζωής .


Τα έσοδα από την ενημερωτική εκδήλωση θα διατεθούν σε μη προνομιούχα σχολεία και ορφανοτροφεία στην Κένυα.

Σχετικές ειδήσεις
Δρόμοι επιβίωσης: Έκθεση φωτογραφίας στην Δράμα
14.12.2016 15:30
Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία σε συνεργασία με την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, τον Δήμο Δράμας, τη ΔΕΚΠΟΤΑ του Δήμου Δράμας και την Ένωση Κυριών Δράμας, στο πλαίσιο της «Ονειρούπολης», παρουσιάζουν την έκθεση «Δρόμοι επιβίωσης», την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19.30 στον εκθεσιακό χώρο «Ελευθερία» στη Δράμα.
Ιστορίες Μυστηρίου: ομαδική εικαστική έκθεση στην αίθουσα Τέχνης Ιανός
11.11.2016 13:17
Εναρμονισμένη με το μεγάλο αφιέρωμα στη σύγχρονη ελληνική αστυνομική λογοτεχνία, που διοργανώνει ο ΙΑΝΟS σε συνεργασία με την Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (ΕΛΣΑΛ) για τον μήνα Νοέμβριο, η IANOS Αίθουσα Τέχνης σχεδίασε και παρουσιάζει την έκθεση "Ιστορίες Μυστηρίου".
Μνημεία υπό την προστασία της Unesco στη Βουλγαρία: περιοδική έκθεση στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού
27.09.2016 16:33
Το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζει την περιοδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα: «Μνημεία υπό την προστασία της Unesco στη Βουλγαρία», στον χώρο υποδοχής (φουαγιέ) του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού.
17 Νέοι Φωτογράφοι σε μία έκθεση φωτογραφίας στο Cinemarian
28.04.2016 13:00
Η Φωτογραφική Ομάδα Πορτοκαλί Κλείστρο παρουσιάζει στο Cinemarian 17 Νέους Φωτογράφους σε μία κοινή έκθεση φωτογραφίας.
Παιδί και Κόσμος: έκθεση φωτογραφίας στο Ρομάντσο
30.03.2016 10:10
H firefly, μια ομάδα δράσης που έχει ως στόχο την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη, διοργανώνει την έκθεση φωτογραφίας «Παιδί και Κόσμος», στηρίζοντας έμπρακτα εκείνους που βρίσκονται δίπλα στους πρόσφυγες.