Η Odeon παρουσιάζει στους κινηματογράφους την νέα ταινία του Περ Χάνχφορντ, με τίτλο Το παιδί από τη Γερμανία, που είναι βασισμένη στο best seller της Καμίλα Λάκμπεργκ από 27 Φεβρουαρίου 2014.

 

Η Καμίλα Λάκμπεργκ μαζί με τον Στιγκ Λάρσον και τον Τζο Νέσμπο συνθέτουν τη «χρυσή τριάδα» των σκανδιναβών συγγραφέων, τα θρίλερ των οποίων έγιναν η αναγνωστική εμμονή της εποχή μας. Η συγγραφέας φαινόμενο που τα βιβλία της κυκλοφορούν σε πάνω από 50 χώρες και έχουν πουλήσει συνολικά περισσότερα από 12 εκατομμύρια αντίτυπα.

Σενάριο

Οι γονείς της επιτυχημένης συγγραφέως Έρικα Φαλκς σκοτώνονται σε ένα βίαιο τροχαίο. Λίγους μήνες αργότερα, ένας άντρας μπαίνει στο σπίτι της και ισχυρίζεται ότι αυτός και η Έρικα είχαν την ίδια μητέρα. Η Έρικα δεν τον πιστεύει και του ζητάει να φύγει. Όταν λίγες ημέρες μετά εκείνος βρίσκεται νεκρός, η Έρικα αρχίζει να ψάχνει τα πράγματα της μητέρας της. Σύντομα ανακαλύπτει πως η μητέρας της είχε σκοτεινά μυστικά από το παρελθόν, τα οποία κάποιοι πασχίζουν να διατηρήσουν μυστικά. Η Έρικα πλέον βυθίζεται ολοένα και περισσότερο σε έναν ιστό ψεμάτων και θανάτου…

Στοιχεία ταινίας

Το παιδί από τη Γερμανία / The Hidden Child (German Child) (100’)


Σκηνοθέτης:

Περ Χάνχφορντ


Ηθοποιοί:

Γιάκομπ Οφτέμπρο

Αμάντα Ούμς

Ρίτσαρντ Ουλφσάτερ



To ομώνυμο βιβλίο της Καμίλα Λάκμπεργκ κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.Διαβάστε για το βιβλίο έδω.