Στο πλαίσιο των παγκόσμιων εκδηλώσεων «Ο Τσάβες πέρασε απο εδώ», η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας «Η πορεία του Ούγκο Τσάβες» από την Τρίτη 4 έως τις 12 Μαρτίου 2014 στην Αίθουσα Τέχνης και Δράσης, Βρυσάκι.

Η φωτογραφική έκθεση αποτελεί μέρος μιας σειράς εκδηλώσεων που διοργανώνονται από την Πρεσβεία της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας κινητοποίησης  «Ο Τσάβες πέρασε απο εδώ», προς τιμήν του Ηγέτη της Μπολιβαριανής Επανάστασης, ο οποίος αγωνίστηκε για οικοδόμηση ενός πιο δίκαιου και ανθρώπινου κόσμου.

Η έκθεση αποτελείται από φωτογραφίες που απεικονίζουν τη ζωή του Κομαντάντε Τσάβες σε διάφορα στάδια της ζωής του, την διεθνή πτυχή του,  την ανθρώπινη πολιτική που εφάρμοσε αλλά και την προσφορά του τόσο στο λαό του όσο και στους άλλους λαούς.

Η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελληνική Δημοκρατία, είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει στα εγκαίνια της Έκθεσης για να γνωρίσετε από κοντά την ζωή και την προσφορά του αποθανόντα Προέδρου της Βενεζουέλας στην απελευθέρωση και την ανεξαρτησία των λαών.