Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Η Πορεία του Ούγκο Τσάβες: έκθεση φωτογραφίας στο Βρυσάκι

Η Πορεία του Ούγκο Τσάβες: έκθεση φωτογραφίας στο Βρυσάκι

Στο πλαίσιο των παγκόσμιων εκδηλώσεων «Ο Τσάβες πέρασε απο εδώ», η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας «Η πορεία του Ούγκο Τσάβες» από την Τρίτη 4 έως τις 12 Μαρτίου 2014 στην Αίθουσα Τέχνης και Δράσης, Βρυσάκι.


Η φωτογραφική έκθεση αποτελεί μέρος μιας σειράς εκδηλώσεων που διοργανώνονται από την Πρεσβεία της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας κινητοποίησης  «Ο Τσάβες πέρασε απο εδώ», προς τιμήν του Ηγέτη της Μπολιβαριανής Επανάστασης, ο οποίος αγωνίστηκε για οικοδόμηση ενός πιο δίκαιου και ανθρώπινου κόσμου.


Η έκθεση αποτελείται από φωτογραφίες που απεικονίζουν τη ζωή του Κομαντάντε Τσάβες σε διάφορα στάδια της ζωής του, την διεθνή πτυχή του,  την ανθρώπινη πολιτική που εφάρμοσε αλλά και την προσφορά του τόσο στο λαό του όσο και στους άλλους λαούς.


Η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελληνική Δημοκρατία, είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει στα εγκαίνια της Έκθεσης για να γνωρίσετε από κοντά την ζωή και την προσφορά του αποθανόντα Προέδρου της Βενεζουέλας στην απελευθέρωση και την ανεξαρτησία των λαών.

Σχετικές ειδήσεις
ΜΑΠΑ: έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας στον Πολυχώρο Area 364
09.12.2016 14:26
Ο Πολυχώρος Area 364 παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας, των Μάιπα Πέτρου και Πάλλη Γιάννη, με τίτλο ΜΑΠΑ.
Urban Layers – Νέα Φωτογραφικά Mονοπάτια στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης
27.06.2016 10:00
Σε ένα φωτογραφικό σταυροδρόμι πολιτισμών, σε μια κρίσιμη στιγμή στην πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που προσεγγίζει τις ιστορικές αλληλεπιδράσεις ανάμεσα στους λαούς της Μεσογείου και θέτει το ερώτημα της έννοιας της ταυτότητας, συμμετέχει το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης αυτόν τον Ιούλιο.
Creative Photography: έκθεση φωτογραφίας από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο Ρομάντσο
06.06.2016 12:51
Για μια ακόμα χρονιά, οι νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες του τομέα Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αναμένεται να κερδίσουν τις εντυπώσεις  στην έκθεση φωτογραφίας, που διοργανώνεται προς τιμήν τους στο Πολιτιστικό Κέντρο ”Romantso”.
Images of a Lost World: Έκθεση φωτογραφίας στο Εβραϊκό Μουσείο της Ελλάδος
01.06.2016 14:38
Μετά την επιτυχή πορεία της στη Θεσσαλονίκη, το Εβραϊκό Μουσείο της Ελλάδος και η Πρεσβεία της Ισπανίας παρουσιάζουν και στην Αθήνα την έκθεση Images of a Lost World (Εικόνες ενός χαμένου κόσμου), από τη 1 Ιουνίου 2016.
17 Νέοι Φωτογράφοι σε μία έκθεση φωτογραφίας στο Cinemarian
28.04.2016 13:00
Η Φωτογραφική Ομάδα Πορτοκαλί Κλείστρο παρουσιάζει στο Cinemarian 17 Νέους Φωτογράφους σε μία κοινή έκθεση φωτογραφίας.